Arkadaşlar oyunu istanbul tercihen bakırköy, yada avcılarda elden teslim edebilecek arkadaşlardan almak istiyorum.Kargo fazla tutuyor. 2.bölge eksiksiz ve çiziksiz olmalıdır.Platınyum istemiyorum. Fiyat p.m den atabilirsiniz.Makul olmak şartıyla... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tsubasa oyunu arıyorum. Ps5 hesabı olarak Fifa 22 çift hak psn plus 6 aylık üyelik. Fifa coins Alınık Ps4 The Last of Us remastered 250 gb ps3 extralı
cevapladım.devam.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tsubasa oyunu arıyorum. Ps5 hesabı olarak Fifa 22 çift hak psn plus 6 aylık üyelik. Fifa coins Alınık Ps4 The Last of Us remastered 250 gb ps3 extralı
Sağol dostum güvenine arşiv olacak.Acelesi yok eyvallah ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tsubasa oyunu arıyorum. Ps5 hesabı olarak Fifa 22 çift hak psn plus 6 aylık üyelik. Fifa coins Alınık Ps4 The Last of Us remastered 250 gb ps3 extralı