Şimdi Ara

PS3 alacağım yardım edinn..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyadan amcama ps3 getirtmeyi düşünüyorum fakat hangi kasa daha mantıklı,12 gb alsam sonradan harddisk ekleyebilirmiyim,harddisk ekleyebiliyorsam kızak gerekir mi? sorularına cevap bulamadım pek anladıgım bi konuda değil yardımcı olursanız sevinirim.

• 12 gb yetmez 500 gb al kafan rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende babama getirtmiştim 12 gb aldı şu anda nfs rivalsı silmek zorunda kaldım 4 oyundan sonra hafıza yetmiyor

• hocam 12 gb alıp sonradan 100 lıraya harddısk alıp takarsan daha ucuza gelebılır hatta harddıskıde ordan getırsen daha ucuza kapatmıs olursun.

• Bi kere süper slim kasa en iyisi ondan al. Bi kere cd ile oynayacaksan 12 gb yeterli ama ps storedan alıp indirirsen yetmez. Ben 12 gb aldım . 100 liraya da hdd yani harddisk aldım 500gb. kazığıyla birlikte 20 lira falan zaten. Eğer benim dediğim gibi yapacaksan kafana göre alırsan hdd çalışmaz. Sen bana pm atarsın. Lütfen alıntı yaparak cevap ver. Çünkü göremiyorum.

• bence uğraşma 500 gb al hadi olmadı en az 320 olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11

Bi kere süper slim kasa en iyisi ondan al. Bi kere cd ile oynayacaksan 12 gb yeterli ama ps storedan alıp indirirsen yetmez. Ben 12 gb aldım . 100 liraya da hdd yani harddisk aldım 500gb. kazığıyla birlikte 20 lira falan zaten. Eğer benim dediğim gibi yapacaksan kafana göre alırsan hdd çalışmaz. Sen bana pm atarsın. Lütfen alıntı yaparak cevap ver. Çünkü göremiyorum.

Süper slim 500 gb versiyonu istedim orda çok bi fark yokmuş fiyat olarak cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slim al 320gb
  • Birşey değil. Biz yardım etmek için varız.

• 500 gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 gb hayatta yetmez 500 gb al ve rahatla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.