Şimdi Ara

PS3 alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeğenime bayramda psp alacaktım ama tv ye bağlama işi filan çıkınca işi büyüttüm PS3 almaya karar verdim. sanırım fiyat 1000 usdcivarında.

oyun konusunda çok cahil olduğum için bir kaç sorum var.

- online olarak en ucuz nereden alabilirim veya izmir den alan varsa mağaza tavsiyesi alabilirim

- PS3 de yazılım versiyonu muhabbeti varmı ? nelere dikkat etmem lazım ?

- PS3 oyunları kaçadır ? ilave memory almak gerekiyormu ? illegal oyun yüklenebiliyormu ?

cevaplayan olursa sevinirim.

• Kardeş bence 20gb ntsc-j makine al 650ytlye bulursun iyi araştırırsan Oyunları orj almak zorundasınwww.playasia.com güzel ve uygun bir sitedir. Forumdada oyun satanlar var onlardan alabilirsin sonra oyunu bitirince takaslar keyfine bakarsın. Sakın ha gidipte 1499 ytlye fln alayım deme pişman olursun sonra.
  • illegal oyun yüklenemez
    fezada 800 e kadar bulabilirsin
    oyunlarda fezada yeniler 95 eskiler 90 versiyon olayı değilde bölge olayı var bide update yaparsın kurtulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Kardeş bence 20gb ntsc-j makine al 650ytlye bulursun iyi araştırırsan Oyunları orj almak zorundasınwww.playasia.com güzel ve uygun bir sitedir. Forumdada oyun satanlar var onlardan alabilirsin sonra oyunu bitirince takaslar keyfine bakarsın. Sakın ha gidipte 1499 ytlye fln alayım deme pişman olursun sonra.

bence almışken 60 gb alsın...
  • Kurbanlık sığır alıcam da,konu açmıyım dedim.Kaç gblık sığır alsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan23

bence almışken 60 gb alsın...

+1

Yiğen beyenmez fiLan sorun çıkar sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Kurbanlık sığır alıcam da,konu açmıyım dedim.Kaç gblık sığır alsam.

Şimdilik ufak bişe al.. Kurban bayramına kadar iyi beslersen sağlam bişe elde etmiş olursun..
    ........
    Diğer arkadaşada yardım edelim..
    1000 dolara 2 tane 60 gb'lık alırsın... Biri senin olur diğeride yeğenin
    .........
    Diğer sorular cevaplanmış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşçaa ya katılıyorum, sığır ready al, upgrade ile full sığır olacaktır.
  • Onların indirmesi uzun sürüyomuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Arkadaşçaa ya katılıyorum, sığır ready al, upgrade ile full sığır olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Kardeş bence 20gb ntsc-j makine al 650ytlye bulursun iyi araştırırsan Oyunları orj almak zorundasınwww.playasia.com güzel ve uygun bir sitedir. Forumdada oyun satanlar var onlardan alabilirsin sonra oyunu bitirince takaslar keyfine bakarsın. Sakın ha gidipte 1499 ytlye fln alayım deme pişman olursun sonra.

ntsc-j makine nedir ?
  • ntsc-j nin j si japon. Bunun farkını bende yeni araştırdım, blu ray filmlerde bölge kodu sorunu var, birde ps2 oyunu oynamak istersen ntsc-j oyun cd si kullanman gerekiyor. Bunun dışında pal dan bir farkı daha var, yaklaşık 400 ytl daha ucuz. İyi bir seçenek olabilir. Ama blu ray filmi sizin için çok önemli ise pal satın alın.
  • 20gb alıp hdd upgrade yap bence daha ucuza gelebilir eğer arada 200 milyon dan fazla fark olursa 20 ile 60 arası
  • 60lik alsin 2.5"hdd ler PAHALI
  • quote:

Orjinalden alıntı: GT_Driver

60lik alsin 2.5"hdd ler PAHALI

100$ fazla ama değer bence 160GB 7200 rpm
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28809

edit:fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 28 Ağustos 2007; 2:11:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.