Şimdi Ara

Ps3 500 GB SÜPER SLiM KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Ps3 500 GB SÜPER SLiM KASA
    Merhaba arkadaslar,
    Almanyadan 2 ay önce gelirken aldigim PS3'ümü satiyorum.Yanimda geri götürüp yük olmasini istemedigim icin ve dönüsümede 2-3 gün kaldigi icin ACIL olarak satiliktir. Eger satilmazsa 1 yil kutusunda eskiyecek.
    Orjinal 2 kutusuyla birlikte gönderilecektir.Almanyada hic oynanmadi yaklasik olarakda Türkiyede 15-20 gün civari arada sirada geceleri vakit öldürmek icin oynandi.Kollarda ve kasada hatta oyunlarda bile cizik yoktur.Tertemizdir..Ciddi düsünenler özel msj atarsa daha cabuk cvp verebilirim..TAKAS DÜSÜNMÜYORUM.

Kutu icerisinde;

PS3 500 gb Süper Slim
    2 adet DUALSCHOCK wireless kol
    Pes 2013
    Gran Tourismo 5
    Uncharted 3
    diger kablolari.

Fiyat: Paraya ihtiyaci olan biri degilim sadece ciddi degerinde tekliflere uygun gördügüm an verecegim. Buyrun tekliflerinizi bekliyorum arkadaslar.
    KARGO SORUNU YOKTUR alici kimle isterse onunla ilk is günü gönderebilirim..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : Uşak Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba arkadaslar sanirim ilgilenen yok. Ciddi düsünenler vermek istedikleri fiyati bana pm atsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayern064 -- 18 Ağustos 2014; 4:33:07 >

• Fiyat:600 Tldir. Belki az miktar pazarlik olur ve ilk önceligim havale yada EFT dir. Surda bu fiyata burda bu fiyata diyen arkadaslarim rica ediyorum gidip ordan alin. O cihazlar ya 2. 3. 4. sahibidir ya tamir görmüs cafe cihazidir yada cakma CIN malidir. Ben cihazimin arkasindayim. Almanya mediamarktdan alinmistir. Faturasi gümrükdedir.(Limit üstü hediyelik esya olayi yüzünden tekrar internetten ciktisini verebilirim.) Gelip görcek arkadas varsa yakin cevrede gözünüzle görün size fiyatim son 550 dir.

• Güncel fiyat pazarliksiz 540 tldir. Havale Eft gönderimi yapacak yada elden alabilcek pm atsin.. Satilirsada satilmazda bu geceden sonra ilan yayindan kaldirilacak. 1 yil daha kutusunda cürüsün.

• Referans isteyenler zaten profilimi görüyorsunuz siteye yeni üyeyim. Yeni üye olan biri gökten mi referans bulacak? Referans isteyenler kendiniz acaba bu siteye üye oldugunuzda nasil referans buldunuz merak ettim dogrusu.....

• Ürün satilmaktan vazgecilmistir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.