Şimdi Ara

PS3 12GB GTA 5 KASARMI ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba abilerim kardeşlerim aklıma bir soru takıldı bnde hazır internet varken soruyum dedim ps3 12gb da gta 5 kasarmı bir sürü yere sordum kimi kasar dio kimide cd den oynayınca niye kassın diyo burdaki arkadaşlar daha iyi bilir dedim ve soruyum dedim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

• PS3 ve PS4 ikisi de 30 fps veriyor.Gidip de 10 FPS ile oynamazsın diye düşünüyorum.Yani sorun yok.
  • Az önceki konudan devam etseydinya kardesım
    Kızma ama sana senın gıbılere internetı yasak edeceksın cöp oluyor buralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nınja N kullanıcısına yanıt
    Tmm kb alakasız olur diye düşünmüşdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KolomboBilisim -- 2 Şubat 2015; 22:39:51 >
  • Allah razı olsun anlayışın icinde tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: KolomboBilisim

Öncelikle merhaba abilerim kardeşlerim aklıma bir soru takıldı bnde hazır internet varken soruyum dedim ps3 12gb da gta 5 kasarmı bir sürü yere sordum kimi kasar dio kimide cd den oynayınca niye kassın diyo burdaki arkadaşlar daha iyi bilir dedim ve soruyum dedim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

Oyun zaten 50 gb

• Herkez Başka Bişey Diyo Az Önceki Arkadaşın Attıgı Mesajda(yukarda görürsün) sorun yok diodu sende oyun zaten 50 gb diosun bende forum saolsun biraz araştırdım evet kasıomuş Oyun 50 gb + oyun cd den oynandıgında PS3 de kayıtlı oyunları barındırdıgı için en az 10 gb ordan gelio sonra da makine aptallaşıo onun için biraz dandik oyunlar oynayınki kasmasın ben bunu öğrendim biraz forumda araştırma yaparak sonuca ulaşabilirsiniz arkadaşlar iyi akşam lar cvp larınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Herkez Başka Bişey Diyo Az Önceki Arkadaşın Attıgı Mesajda(yukarda görürsün) sorun yok diodu sende oyun zaten 50 gb diosun bende forum saolsun biraz araştırdım evet kasıomuş Oyun 50 gb + oyun cd den oynandıgında PS3 de kayıtlı oyunları barındırdıgı için en az 10 gb ordan gelio sonra da makine aptallaşıo onun için biraz dandik oyunlar oynayınki kasmasın ben bunu öğrendim biraz forumda araştırma yaparak sonuca ulaşabilirsiniz arkadaşlar iyi akşam lar cvp larınız için teşekkürler

kutulu alırsan oynarsın. 8 GB'lık bir ön yüklemesi var.

ama tabi Online oynamak istiyorsan oyunu güncelleyince 12 GB yetmiyormuş.

500 GB'lık tavsiye ediyoruz. almışken bu şekilde alın.
  • Ben 500GB LIKTAN YANAYIM KASMA DERDİ YOK KEBAP TAKARSIN CD Yİ OYNARSIN YADA ALIRSIN YANİ HER TÜRLÜ KASMADAN GÜZEL Bİ ŞEKİLDE OYNARSIN AÇIKCASI TEK KORKUM ALDIGIM PS3 ÜN KASMASIYDI PS3 ÜM KASARSA ONU KESİN KIRACAĞIM İÇİN YAZIK OLURDU AMA 500GB LIK PS3 LE HİÇ Bİ OYUNDA HİÇ Bİ ŞEKİLDE KASMAZ YANİ PS3 ALACAKLAR 500GB ALIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Herkez Başka Bişey Diyo Az Önceki Arkadaşın Attıgı Mesajda(yukarda görürsün) sorun yok diodu sende oyun zaten 50 gb diosun bende forum saolsun biraz araştırdım evet kasıomuş Oyun 50 gb + oyun cd den oynandıgında PS3 de kayıtlı oyunları barındırdıgı için en az 10 gb ordan gelio sonra da makine aptallaşıo onun için biraz dandik oyunlar oynayınki kasmasın ben bunu öğrendim biraz forumda araştırma yaparak sonuca ulaşabilirsiniz arkadaşlar iyi akşam lar cvp larınız için teşekkürler

kutulu alırsan oynarsın. 8 GB'lık bir ön yüklemesi var.

ama tabi Online oynamak istiyorsan oyunu güncelleyince 12 GB yetmiyormuş.

500 GB'lık tavsiye ediyoruz. almışken bu şekilde alın.

TEŞEKKÜR EDERİM SAOLUN

• quote:

Ben 500GB LIKTAN YANAYIM KASMA DERDİ YOK KEBAP TAKARSIN CD Yİ OYNARSIN YADA ALIRSIN YANİ HER TÜRLÜ KASMADAN GÜZEL Bİ ŞEKİLDE OYNARSIN AÇIKCASI TEK KORKUM ALDIGIM PS3 ÜN KASMASIYDI PS3 ÜM KASARSA ONU KESİN KIRACAĞIM İÇİN YAZIK OLURDU AMA 500GB LIK PS3 LE HİÇ Bİ OYUNDA HİÇ Bİ ŞEKİLDE KASMAZ YANİ PS3 ALACAKLAR 500GB ALIN

Hahahahahaahahah

• Aksam aksam

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

Aksam aksam

YAŞ maximum 13 kardeşimizin :)) diğer konusunu da okuyun :)

• Kardeşim Yaşım 13 Degilse Neleri Göze Alabileceksin
    Önce Bunları Konuşalım Sonra Oraya Gider o İŞ
  • quote:

Kardeşim Yaşım 13 Degilse Neleri Göze Alabileceksin
    Önce Bunları Konuşalım Sonra Oraya Gider o İŞ

Hahahahaha

• şaka mı bu?

dijital zaten oynayamazsın oyunun boyutu ps3 20 gb ye yakıdı.
    disk le oynarsa neden kassın zaten kendinde belirttin sana cevap vermişler zamanında....
  • Haha moralim bozuktu bu konuyu görünce yerine geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.