Slm, Aşağıdaki linkte ayrıntılarını bulabileceğiniz Disk takma işlemi için Network adaptor denen bir cihaza ihtiyaç varmış anadolu yakasında nerden bulabilirim bilen varmı?
Disk takma yükleme zamanında oldukça büyük düşüşe neden oluyormuş ve CD oyunlarınıda rahatlıkla kafa bozulacak korkusu olmadan onayabiliyormuşuz :) hep muş mış diyorum çünkü birebir görüp test edemedim. Diske yüklediğimiz oyunları çalıştırmak için bir menü geliyor ve oradan seçiyoruz oyunu tak çalışıyormuş :)
Ne yazık ki çoğu oyunda sorun çıkartıyor dezavantajları avantajlarından fazla.
katilmiyorum cogu oyunu destekliyor bir de bilhassa cok yuklemeli oyunlarda mesela GTA san andreasta o kadar rahat oluyor ki herkese onerrim. Tabi network adapter bulabilirseniz.
istanbuldawww.endem.net den temin edebilirsiniz saniyorum
Iyi gunler
Arkadaşımın ps2 sine aldık 1 ay kullandık ve çok sorunluydu. Metal Gear 2 de save atıyorsun takılıyor. Tekken 4 de oyun içindeki bir menu ye girince takılıyor. Nerdeyse denediğimiz her oyunda sorun çıktı. Kullandığımız program HdLoader
Hmm üstad yaw söylediğin iyi oldu acaba HD loader versiynu vs fark edermi. Bizde sorun yaşamayalım ama ilginçtir cihaz hakkında sorun belirten tek kişi gördüm oda sensin gerçi TR da kullananlarla birebir görüşme şansım olmadı...
Alet güzel tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
Hmm üstad yaw söylediğin iyi oldu acaba HD loader versiynu vs fark edermi. Bizde sorun yaşamayalım ama ilginçtir cihaz hakkında sorun belirten tek kişi gördüm oda sensin gerçi TR da kullananlarla birebir görüşme şansım olmadı...
Eh seçim senin ben birebir şahit olduğum sorunları yazdım. İnşallah sende yapmaz böyle sorunlar.