Şimdi Ara

Ps2 ye Gta4 Çıkıcakmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ps2 alıcaktım fakat gta4 çıkmıyacak sanırm ps2 ye ve benimde en sevdiğim oyunlardan birisi o çıkıcakmış çıkmıyacakmı üstüne 7 yıllık bir cihazıda şimdi almak pek mantıklı gelmiyor bana

• para bolsa ps3 al.ama biraz azsa 360 alma biriktir yine ps3 al.geleceğin aleti nede olsa..
  • Yeni jenerasyonda ki halini görünce ha SA ha bu dediğim bir oyun şuan için. Çıkabilir tabi. Ps2 nin donanımı yeterli en azından haritanın tamamını yüklemeden göstermek için. Bunu anladık SA' da...
    E grafiklerde öyle süper değil, Ps2 ayarında çıksa yeterli. Birşey beklemediğim bir oyun grafik açısından GTA4. Varsın az polgonlu olsun ama Ps2 sahipleri de oynasın ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyronosourusREX -- 5 Mayıs 2007; 13:12:47 >
  • Almaya gidicektim bugün tam o yüzden vazgeçtim allah karetsin
  • E Ps3 ü GTA için mi almayı düşünüyorsun? Ps2 de ki tüm oyunların devamı Ps3 te var. Onlar ne olacak?
  • çıkar çıkar ps3 den yeterli para kazanamadı sony ps2 ye oyun daha 2009-2010 a kadar çıkar hani spider man3 ps2 ye çıkmayacaktı!!!!!!
  • Tabiki sadece gta değil ama gta hayranı olduğum için oynamak isterim ps3 ü alınca tabiki başka oyunlarda oynuyacağım ama büyük iğtimal ps3 alıcam bu durumdan sonra ölü yatırım yapmak mantıksız olur herhalde ps3 ün en az 8 yıl ömrü var diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canım o kadar da değil artık. 2010 a kadar oyun yaparsa amatör şirketler yapar. Büyük şirketler bıraktı bile çoktan. Bu kadar da rahat olmamalıyız yani. Ps2 2010 a kadar giderlerle falan yaşanmaz. O zaman Fear, Doom3, Half Life 2 de çıkar demek olur bu çünkü. Donanımı yeterli dediysek SA ayarında bir alanı kaplayacak ir oyuna yeterli GTA4 gibi. Ama grafik altyapılı bir Doom3 e değil.
  • bence xbox360 al gta4 çıkana kadar bi dünya oyun oynarsın ayrıca gta4 için özel ek paketler olacak xbox360 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 5 Mayıs 2007; 13:52:13 >
  • Ps3 te olmayacakmıymış? Olmayacağının nedeni belli mi? Kaynak gösterir misin?
  • Al bir tane ps2, bide yaninda God of War 1,2 al keyfine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: TyronosourusREX

Ps3 te olmayacakmıymış? Olmayacağının nedeni belli mi? Kaynak gösterir misin?

bide açılan konuya bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_13505904/mpage_1/key_gta4//tm.htm#13564533
    kaynak: http://news.spong.com/article/12263?cb=380

• quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Al bir tane ps2, bide yaninda God of War 1,2 al keyfine bak

Bu mudur yani efsane Ps2!?
  • çıkarabilirlerde ama gta 4 le isim dışında bir alakası olurmu onu bilemem.......
  • ps2 bu oyunu kaldıramadığı için adamlar ps3 e çıkarıyorlar ah bide pc'ye çıkarsalar keşke
  • Çıkarsa bile San Andreas ayarında grafiklerle çıkar.Bence gayet yeterli.Çıkmalı bu oyun ps2ye.Hele ki libery city stories ve vice city stories gibi pspden çakma oyunları çıkardıklarına göre. rockstar bu işin ticari yönünüde düşünüyordur bence.(örn: liberty cs ve vice cs)
  • Bugün alıcaktım fakat 2 yıl ömrü kalmış 7 yılda piyasaya sürülmüş bir cihazı almak aldık mantıklı gelmiyor şimdi ps3 ü alsam nerden baksanız 6,7 yıl ömrü var ve blue ray dvd oynatıcı büyük iğtimal ps3 alıcağım artık
  • Ohooooo o kadar ankarada ps2 diye süründürdün bizi şimdi ps3 alcammı diyosun Şaka şaka hayırlı olsun ne diyim
  • emrcan kardeşim mart ayında konsolsatışın 1. wii 2.ps2 oldu xbox360 mışa 2kat fark çaktı ps3 ede baya bir fark çaktı yani düşün okadar kişi almış
  • Eğer bütçe kısıtlıysa olan parayıda ps3'e vermek mantıklı değil.Hd bi tv varsa elinde başka tabi.Tüplü tv için forza ps2.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.