Şimdi Ara

PS2'ye çip taktırmak istiyorum. (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slim model PS2'm var. çip taktırmak istiyorum, ankara'lı arkadaşlar bildikleri bi yer varsa söyleyebilirler, çip markasını ve fiyatını söylemeyi de unutmasınlar.
    Bu işi yapan biri varsa yine marka ve fiyatı pm ile gönderirse sevinirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ANKARA - KIZILAy ATATÜRk BULVArıınDAki TRİYAKİ İŞ MErKEzi KAt:2 KArdeş BEnim PS2 mi ORda TAMİR ETTİRdim. İŞİ BİLEn İLGİLİ BİR ABİmiz.FORUMDa KOnSOL_teknik OLARAKtı SANIRIm AHA LİNKİNİde BULDUm

LİNKİ ===>http://resim.donanimhaber.com/m_34835319/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34835319
    FİYATLARIDa BURDan İNCeLErsin. AYRIca TAKILAN ChipLEr 9 AYA KADAr GARANtiLİ

YARDIm EDEBİLDİysem NE MUTLU

• HMM bu ARADA ŞUNUDA BELİRTEyim. FORUMA PEk BAKAMIyo BU ARALAR YANİ pm ATARsan CEVAbı GEÇ GELEBİLİR.
    quote:

0312 419 24 09

telefon ile ulasırsanız daha hızlı ve net cvp alabilirsiniz

izmir cad.ıhlamur sk.tiryaki alısveris mrk.no:5/39 kızılay/ankara

BAŞKA SAĞLAm TAMİr EDEn ARKADAşLArda VARSA YAZABİLİRLEr tabi.
  • o başlığı görmüştüm ama orda sadece m7 ve modbo var. o yüzden belki başka marka çip takan arkadaşlar da vardır diye açtım bu başlığı.
  • playstation2 için çip taktırmak isteyenlere tavsiyem KULE TEKNOLOJİ var ben bu firmayı tavsiye edErim kesinlikle bir sıkıntı yaşamassınız ...izmir 1.cadde ıhlamur sokak no .12/c kızılay ANKARA Tel.0312 417 39 58
  • kardeş bence sahibinden.com dan sipariş et vebi teknik servise taktır hem ucuza gelir hem güvenilir olur
  • aRşİmET kullanıcısına yanıt
    Oraya boşa gitmeyin neyin ne olduğunu bilmeyen biri düzgün çalışan cihazıda bozup veriyor sakın yaklaşmayın @aRşİmET
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da Xbox Kol Tamiri?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm ark. ankarada ps 2 chip takan varmı
    hala bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.