Şimdi Ara

PS2 Satıyorum Amerikadan getirdiğim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün amerikadan getirdiğim bir üründür .
    Joistikleri özel kablosuz orjınaldır.
    Hiç bi sorunu yoktur sıfır gibi..
    Hafıza kartı vardır 8mb memory kart.
    Usb girişli inernete bağlana biliyor.

Dip Not: Chipsizdir. 20 adet orjinal oyunu vardır vereceğim alan arkadaşa.

Fiyat Sadece fiyat vermek için yazıyorum kural geregi. Piyasasını bilmedigim için veriyorum 10 LİRA .tekliflerinizi bekleyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 15TL vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyazbugan

15TL vereyim

Amma yaptin sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: St_arican

quote:

Orijinalden alıntı: feyyazbugan

15TL vereyim

Amma yaptin sende

ben napim adam 10 tlden açmış 15 TLdedim sen 20 de bende 25 derim olaybu fiyat ufaktan ufaktan artar en yüksek teklifi veren alır tabi satıcı satarsa
  • açık arttırma yapacaksanız başka siteden yapmanı tavsiye ederim fiyat neise yaz ona göre teklif verelim bu şekilde beklentininde altında satılır
  • arkadaş bu cihaz amerikadan getirmedi tabiyki onda yanılıyor ayrıca yanındaki oyunlar coverlı oyunlar yani orjinal değiller buyuk bir ihtimal.

1 : ürün amerikdan gelse modeli en azından 50004 olmaz ve arkadasında pal yerine ntsc-uc yazıp 110volt yazar.

2 : Oyunlar kutulu oldugu için tam yorum yapmıyorum ama kesin bir kanıya varabilmemiz için arkadasın oyunları kutularından cıkarıpda bir resim cekse orjinlmi yoksa coverli ps2 oyunları oldugunu anlayabiliris.

3 : usb girişli internete bağlanıyor demiş ama ben ne oldugunu anlamadım onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 13 Mart 2010; 17:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

arkadaş bu cihaz amerikadan getirmedi tabiyki onda yanılıyor ayrıca yanındaki oyunlar coverlı oyunlar yani orjinal değiller buyuk bir ihtimal.

1 : ürün amerikdan gelse modeli en azından 50004 olmaz ve arkadasında pal yerine ntsc-uc yazıp 110volt yazar.

2 : Oyunlar kutulu oldugu için tam yorum yapmıyorum ama kesin bir kanıya varabilmemiz için arkadasın oyunları kutularından cıkarıpda bir resim cekse orjinlmi yoksa coverli ps2 oyunları oldugunu anlayabiliris.

3 : usb girişli internete bağlanıyor demiş ama ben ne oldugunu anlamadım onun

evet oyunlar coverli bencede bide içi açılmış garanti etiketi sökük. ya chip var yada temizlemek için açılmış.Ntcs olsa 220 çevirici olması gerek.
    Madem açık artırma bende 16 tl vereyim bari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 tl?
  • 20,5 TL
  • amerikadan gelince uçabiliyor sanki bu ps2 ler

amerikadan gelmiş bile olsa ne farkeder ki? bunu yazmanın bi gereği bile yok.

yukarıdaki geyikler bi yana kollar çok tatlı duruo hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magborat -- 14 Mart 2010; 17:34:13 >
  • oyunların sadece disklerini getirip burda coverlarını bastırıp boş dvd kutusuna koymuşsa birşey diyemem..aksi halde oyunlar kopya..yüksek ihtimallede çipli alet arkadaş bilmiyor olabilir..yalnız joysticlere kimse laf edemez..makineye talip değilim ama eğer çipliyse joysticlerin hatrına 150 tl eder gibi geliyor bana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.