Şimdi Ara

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eraykalkan

shadow of the colossus'u aldım, 10 dk fln oynadım ata binip ordan oraya koşturuyorum hiç bişey hiç kimse yok piyasada. çıldırdım sıkıldım kapattım. bendeki versiyonda mı bi problem var yoksa oyunu biraz daha mı kurcalamam lazım

Oyunun hikayesini internetten araştırıp okumanızı tavsiye ederim. Kontrol ettiğimiz karakterin sevgilisi ölüyor ve biz de onu tekrar hayata getirmek için bir efsaneyi gerçekleştirmek için büyük bir maceraya atılıyoruz. Oyunda 16 adet colossus bulunuyor bizim onları bulup yok etmemiz gerekli sevgilimizi yeniden canlandıracak güce sahip olmak için. Fantastik bir hikaye ve mükemmel bir oyun bana göre shadow of the colossus Sıkılmanız normal aslında çünkü bu dev yaratıklar oyun alanımızın çeşitli yerlerine serpiştirilmiş ve onları bulmak için çaba sarfetmemiz gerekiyor kılıcımızı havaya kaldırıp güneşe tuttuğumuzda bu dev yaratıkların ne tarafta oldukları gösteriliyor ve biz de oyunda ki dostumuz olan Agro adında ki atımız ile bu devleri aramaya başlıyoruz. Müziklerinden tutun grafiklerine kadar harika bir oyun shadow of the colossus ve şunu da söylemeden edemeyeceğim şimdiye kadar gördüğüm en iyi hayvan animasyonu bu oyunda. Bir at anca bu kadar gerçekci bir şekilde hareket ettirilir yani. Oblivion daki at animasyonu ile shadow of the colossus da ki at animasyonunu kıyaslayın arada ki farkı görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız. Oblivion örneği verdim çünkü o da tüm zamanların en iyi oyunlarından biri bende severek oynadım hala da oynuyorum ama shadow of the colossus daki Agro nun animasyonu o kadar gerçekci ki ben daha önce hiçbir oyunda bu denli iyi bir hayvan animasyonu görmedim diyebilirim. Yani diyeceğim şudur bu oyundan hemen sıkılıp bir kenara bırakmayın. Bu oyun God of War gibi delicesine bir aksiyon oyunu değil bahsi geçen devleri bulmanız için dediğim gibi aramanız gerekiyor siz de rasgele gezindiğiniz için bulamadınız ama kılıcınızı güneşe tutup devlerin olduğu yönü gördüğünüzde o tarafa doğru ilerleyip hepsini teker teker bulacaksınız

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

shadow of the colossus'u aldım, 10 dk fln oynadım ata binip ordan oraya koşturuyorum hiç bişey hiç kimse yok piyasada. çıldırdım sıkıldım kapattım. bendeki versiyonda mı bi problem var yoksa oyunu biraz daha mı kurcalamam lazım

Oyunun hikayesini internetten araştırıp okumanızı tavsiye ederim. Kontrol ettiğimiz karakterin sevgilisi ölüyor ve biz de onu tekrar hayata getirmek için bir efsaneyi gerçekleştirmek için büyük bir maceraya atılıyoruz. Oyunda 16 adet colossus bulunuyor bizim onları bulup yok etmemiz gerekli sevgilimizi yeniden canlandıracak güce sahip olmak için. Fantastik bir hikaye ve mükemmel bir oyun bana göre shadow of the colossus Sıkılmanız normal aslında çünkü bu dev yaratıklar oyun alanımızın çeşitli yerlerine serpiştirilmiş ve onları bulmak için çaba sarfetmemiz gerekiyor kılıcımızı havaya kaldırıp güneşe tuttuğumuzda bu dev yaratıkların ne tarafta oldukları gösteriliyor ve biz de oyunda ki dostumuz olan Agro adında ki atımız ile bu devleri aramaya başlıyoruz. Müziklerinden tutun grafiklerine kadar harika bir oyun shadow of the colossus ve şunu da söylemeden edemeyeceğim şimdiye kadar gördüğüm en iyi hayvan animasyonu bu oyunda. Bir at anca bu kadar gerçekci bir şekilde hareket ettirilir yani. Oblivion daki at animasyonu ile shadow of the colossus da ki at animasyonunu kıyaslayın arada ki farkı görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız. Oblivion örneği verdim çünkü o da tüm zamanların en iyi oyunlarından biri bende severek oynadım hala da oynuyorum ama shadow of the colossus daki Agro nun animasyonu o kadar gerçekci ki ben daha önce hiçbir oyunda bu denli iyi bir hayvan animasyonu görmedim diyebilirim. Yani diyeceğim şudur bu oyundan hemen sıkılıp bir kenara bırakmayın. Bu oyun God of War gibi delicesine bir aksiyon oyunu değil bahsi geçen devleri bulmanız için dediğim gibi aramanız gerekiyor siz de rasgele gezindiğiniz için bulamadınız ama kılıcınızı güneşe tutup devlerin olduğu yönü gördüğünüzde o tarafa doğru ilerleyip hepsini teker teker bulacaksınız

hmm o zaman tatilde fln uğraşiim bu oyunla. ztn 2 gün önce aldım ve demoları izlemeden direk oyuna girdim yani senaryoyu kavramadan aksiyon olsun istedim.

• Final Fantasy
    Gran Turismo
    Metal Gear Solid
    Tekken
    Resident Evil
    Silent Hill
    Burnout
    PES
    WRC
    God of War

Sadece bu serilere ait oyunları dahi alsanız bir kaç yıl boyunca idare edersiniz. İnternette bu oyunlar hakkında etraflıca bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 2 Aralık 2007; 22:23:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Hiçbir zaman ps2 ye çıkmayacak Devil may cry 4 ü, ps2 de oynadığınız için sizi tebrik ediyorum arkadaşlar

hakkaten ya benim oynadığım 3 müş.aklım resident evil 4 e gitti heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Final Fantasy
    Gran Turismo
    Metal Gear Solid
    Tekken
    Resident Evil
    Silent Hill
    Burnout
    PES
    WRC
    God of War

Sadece bu serilere ait oyunları dahi alsanız bir kaç yıl boyunca idare edersiniz. İnternette bu oyunlar hakkında etraflıca bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

ii güzel diyorsunda.. bu oyunları herkez söyledi.. bence millet fazla göz önünde olmayan ama kalteli oyunları yazarsa daha ii olur GOW ,Gran Turismo ,tekken gibi oyunları bilmeyen yok gibi bişi böyle oyunları PS2 oyun paylaşım bölümüne yazmanız bana pek bişi ifade etmiyo sahsen..

Ama sende haklısın laf olsun torba dolsun..

• Kesinlikle Black! Ben hala NFS Underground 1 oynarım. Serinin en sevdiğim oyunudur.
  • ps2'de oynayıp beğenmediklerim:

ghost rider
    obscure
    resident evil file #2

bunları almazsanız bişey kaybetmezsiniz..

şöhreti pek duyulmamış veya unutulan güzel oyunlar :

manhunt
    bully (bu oyun hakkında gerekli açıklama yukarıda var)
    Tomb Raider: Anniversary (tabiki tom raider ünlü bi oyun. ama serinin bu oyununu pek oynayan yok)
    Tony Hawk's Pro Skater 3
    Twisted Metal: Black
    SSX
    Freedom Fighters
    Virtua Fighter 4
    NBA Street V3
    Okami
    WWE SmackDown! Here Comes the Pain
    Medal of Honor Frontline
    Onimusha
  • Evet herkesin bildiği oyunları önermek pek önemli değil aslında yani oyun dünyasına meraklı kişilerin çoğu Tekken, Gran Turismo, Resident Evil, God of War, Pro Evolution Soccer gibi klasikleşmiş oyunları bilir Ama pek bilinmeyen veya göz ardı edilmiş oyunları örnek gösterirsek daha yararlı olur diye düşünüyorum Tabi bu tür oyunlar yukarıda saydıklarım gibi klasik olmayabilir ama türün severleri için iyi oyunlardır muhtemelen. Ben bir oyun önerisinde bulunayım. Küçüklüğümden beridir beat em up tarzında ki oyunlara hayran olmuşumdur hala bu hayranlığım devam eder. Özellikle küçükken atari salonlarında ve konsollarda oynadığım Final Fight, Cadillac Dinasourus, Street of Rage, Captain Commando gibi oyunları hala pc de emülatörle veya gba, psp gibi el konsollarında oynarım bıkmadan usanmadan. Benim gibi bu türe hayran olan kaç kişi var bilemem ama eğer aranızda beat em up türündeki oyunlardan hoşlananlar varsa onlara bir oyun önerisinde bulunacağım. Ps2 yi almamda ki sebeplerden en önemlisi bu türdeki oyunlar idi ama onların dışında elbette Gran Turismo, Devil May Cry, Tekken ve God of War gibi oyunlar da var ama ben küçüklüğümdeki o ilerlemeli dövüş diye adlandırdığımız oyunların ps2 ye yapılmış hallerini oynamayı istiyordum ve sonunda istediğim oyunların çoğuna sahibim. Geç de olsa ps2 de beat em up oyunları oynamaktan çok mutluyum Şimdi ilk olarak Final Fight ile başalamak istiyorum bildiğiniz üzere oyunun 1. versiyonu bu türü popüler bir hale getirmişti ve ardından ona benzeyen bir çok oyun yapılmıştı Final Fight serisi de zaman içinde yeni serilere kavuştu ve son olarak ps2 ye de çıktı ismi de Final Fight: Streetrwise! Şimdi çoğunuz belki bu oyunu oynamadı veya hiç beğenmedi ama benim gibi bu türe açlık duyan varsa aranızda veya Final Fight hayranı varsa o zaman bu oyundan büyük zevk alacaktır buna eminim Bazılarınız belki de bazı popüler oyun sitelerinin bu oyuna verdiği düşük puanlardan ütürü oyuna önyargı ile yaklaştı ve hiç oynamadı ama ben o puanlara rağmen oyunu büyük bir hevesle aldım hatta ps2 mi aldıktan sonra aldığım ilk oyun budur Oyunu iki defa bitirdim ve daha bir çok defa bitirebilirim benim için çok iyi bir oyun olmuş diyebilirim çoğu incelemelerde seriye hiç yakışmamış diye bahsedilsede bence bu oyuna haksızlık edildi. Oyun gerçekten zevkli ve bu türe getirdiği bazı yeniliklerde mevcut. Özel haraketler öğrenebilme, sıradan ve tekdüze bir oynanışın aksine biraz daha serbest olabildiğiniz bir oynanışa sahip olması. (gta kadar olmasa da nispeten özgürce mahallede dolanabiliyorsunuz bazı binalara ve dükkanlara girebiliyorsunuz.) Oyunun hikaye modunda sadece Kyle Travers adındaki karakter ile ilerleyeceğiz kimdir bu Kyle derseniz bu arkadaş şimdiye kadar ki Final Fight oyunlarında hiç görmediğimiz biri, hayatını yeraltı dövüşlerinde yaptığı kavgalarla kazanan biri kısaca Cody'nin kardeşi. Kyle yeraltı dövüşlerinde dövüşüp para kazanırken Cody de bize menejerlik yapıyor ve bizi kolluyor ama bir gün büyük bir çete tarafından kaçırılıyor Cody ve biz de (Kyle Travers) kardeşimizi kurtarıp onu kaçıran çeteden intikam alıyoruz. Hikaye çok ahım şahım gelmese de Final Fight severlerin hoşuna gidecektir Kardeşimiz bulmaya çalışırken çevredeki saygınlığımızı arttırmamız gerekiyor yani etraftaki serserileri oyun boyunca dolaştığımız mahallelerden temizleyerek saygı değerimizi arttırıyoruz. Oyundaki boss kapışmaları bana oldukça zevkli geldi Capcom firması bu konuda yine ustalığını kounşturmuş abartılı ve zorlu bosslar bizi bekliyor. Hikaye modunda ilerlerken tanıdık eski yüzler görüyoruz ben oyunu oynarken onlarla karşılaşmayı heyecanla bekliyordum onlardan kastım Cody'nin dostları Guy ve Haggar! Hikaye modunda onları seçemiyoruz ama onlardan bazı yardımlar alıyoruz. Para karşılığında yeni kombolar satın alıp bunları gym de deneyebiliyoruz. Oyunaki kombolar gerçekten etkiliyeci, hızlı bir şekilde yapıldımı çok güzel hareketler çıkartabiliyorzunuz ortaya. Oyunun hikaye modu dışında bir de Arcade mod ve Bonus mod denilen modları var. Bonus mod da oyunda çalan harika müziklerin bazılarının klipleri çıkıyor ve daha da önemlisi orjinal Final Fight oyunu açılıyor Bu oyunun içine ilk Final Fight'ı koymaları çok hoş olmuş bence. Arcade mod ise benim en sevdiğim mod bu modda tıpkı 1. oyunda olduğu gibi sadece ilerleyip önünüze çıkan serserileri pataklıyorsunuz ve bölüm sonu bossları ile kapışıyorsunuz ve sıkı durun bu mod da tüm karakterler seçilebiliyor Kyle, Cody, Guy ve Haggar Onlarla oynamak gerçekten büyük zevk. Oyunun müziklerine biraz değinmek istiyorum. Genelde müzikler hip-hop, rock ve heavy metal tarzında müzikler ve tabiri caizse oyunu oynarken sizi fena gaza getiriyorlar Hikaye modunda girebileceğiniz müzik shoplardan yeni müzikler satın alabilirsiniz. Birde oyunu bitirdikten sonra credits ekranında o kadar güzel bir müzik çalıyorki yani rock müzik severseniz mutlaka o müziğe bayılacaksınız ben o ekranda çalan müziği yeniden duyabilmek için bile bu oyunu tekrar bitirebilirim ki zaten şu anda oyunu üçüncü kez bitirmeme az kaldı diyebilirimhttp://www.imdb.com/title/tt0492456/soundtrack bu sayfadan oyunda yer alan müziklerden bazılarına göz atabilirsiniz Oyunda eksik olarak bahsedebileceğim şey kamera açıları diyebilirim. Her zaman olmasa da bazen kemara açıları sizi zor durumda bırakabiliyor keşke biraz daha iyi olsa dediğim tek şey budur onun dışında bu oyun benim beklentilerimi karşıladı ve umarım beat em up seven arkadaşlar da tatmin olmuşdur Oyundan bazı resimler koyarak yazımı bitiriyorum zamanım oldukça bu türdeki unutulmuş veya adı pek duyulmamış olan oyunları burada yazmaya devam edeceğim

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 3 Aralık 2007; 0:17:13 >

• Hiç Mortal Combat'çı yok mu ?

Söylenen oyunlara Mortal Combat Shaolin Monks'ı eklemek istiyorum...

Tenis sevenler için Virtua Tennis (3'tü galiba) ve Top Spin...

Ayrıca Metal Slug serisi.. (en son Metal Slug 6'yı oynamıştım...)

Street Fighter'cılara Anniversary Collection...

Bu arada ben FPS çok severim ama PS2'de alışamadım...o yüzden FPS oyunlarına iyi diyemiyorum malesef
  • arkadaşlar elinize sağlık konu çok güzel devam ediyo tekrardan hortlatıyorum bilinmeyen adı duyulmamış oyunları soylersek daha güzel olcağı düşüncesindeyim
  • Tekken gibi bir baş yapıtı bir Allah'ın kulu söylememiş.

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 4 Aralık 2007; 7:28:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Tekken gibi bir baş yapıtı bir Allah'ın kulu söylememiş.

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

2-3 kere söylendi dostum biraz geç kaldın..

• quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

arkadaşlar elinize sağlık konu çok güzel devam ediyo tekrardan hortlatıyorum bilinmeyen adı duyulmamış oyunları soylersek daha güzel olcağı düşüncesindeyim

yukarıda bir kısmını yazdım bakarsan belki bilmediklerin vardır
  • 'Pro Bass Fishing' böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum.
    Çok eğlenceli balık tutma oyunudur, baya serileri de vardı sanırsam.

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNDYING

Hiç Mortal Combat'çı yok mu ?

Söylenen oyunlara Mortal Combat Shaolin Monks'ı eklemek istiyorum...

Dostum yukarda MKSM u söylemiştim ben.. cover filan da koymuştum.. nasıl görmedin yaw o kadar büyük resmi helal valla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

arkadaşlar elinize sağlık konu çok güzel devam ediyo tekrardan hortlatıyorum bilinmeyen adı duyulmamış oyunları soylersek daha güzel olcağı düşüncesindeyim

yukarıda bir kısmını yazdım bakarsan belki bilmediklerin vardır

yok dostum yanlış anladın diyormki hep bilmediğimiz oyunları yazarsak üyelere daha çok yardımcı olmuş oluruz yoksa okudum tüm mesajları

• @Tanerergul,

Yazıları çok hızlı okudum, Mortal Kombat görmeyince yazdım Cover'ları ise göremiyorum malesef işyerinden girdiğim için...Neden bilmiyorum Websense falan takılıyor galiba, ya da onun bişey...olsun tekerrür edelim ki oynamayan arkadaşlar bu güzelim oyunu oynasınlar
  • Project Eden tavsiye ederim.
  • Selam Arkadaslar Yaklasık 1 Sene Once Bende Ps2 Ye Kavustum vE Bırcok guzel oyun oynadım ve bu oynadıgım oyunları sızlerle paylasmak ıstedım bende onceden alcagım oyunları burdan bulurdum ama artık ps3 konusu butun dh yı kapladı bıde Her yerde Assasins creed gormekten bıktım
    (Ama delıler gıbı o oyunu ıstıyorum bu ayrı konu tabıkıde ) bu konu cok hosuma gıttı cok ıctenım ve bundan hıc suphenız olmasın bıde abım askere gıtcek ve bende bol bol ps2 oynıcam ve oyun alcam bu yuzden lutfen bu konuyu yukarlarda tutun hepınızı cok sevıyorum dh kardeslerım fazla uzatmadan oyunlarıma geceyım sıze butun oyunları sunacagım ve yanlarına yorumlarımı :

Oyunlarım:

1-Transformers(Grafıge onem vermıyor,aksıyon ve savas ıstıosanız bu oyun tam sıze gore)
    2-Prınce of Persıa WW (Bu Oyunu Herkes Bılıordur tek kelıme ıle super ve muthıs bır oyun herkese tavsıye ederım)
    3-Gta SanAndreas (Oyun Sonu getırdım ve getırırken hıc ama hıc bıkmadım aksıne ılerledıkce oyun cok daha zevklı oluyor bundan suphenız olmasın)
    4-Burnout(Mukemmel bır yarıs oyunu herkese tavsıye ederım ve hızı sevenler ıcın degısılmıyecek bır oyun)
    5-Pirates of the Carıbbean At worlds end (Fılmını Seyreden olmustur Fılmıyle hıc bı alakası yok ve grafıklerı berbat tavsıye etmem ama savas sıstemı cok guzel hakkını yememek lazım)*
    6-Gta Vıce cıty(PC De Cok zevk aldıgım bır oyun ama Ps2 De Fazla bır sey goremedım bence almayın)
    7-Smanc Down here comes to paın(Super bı Amerıkan Gures Oyunu Almanızı yuzde yuz tavsıye ederım ozellıkle kafes macları mukemmel oluyor)
    8-Tomb Raider Annivessary(Super bı aksıyon oyunu ve bulmaca sevenler ıcın bırebır Tomb raider serısını en ıyı sekılde temsıl edıyor bence)
    9-Shrek Super Slam(Grafıkler berbat ama dovus bakımından cok zevklı bır oyun cok zevk almısımdır ama grafıkler guzel degıl )
    10-The Incredıblers(yanı ınanılmaz aıle Berbat bır oyun aldıgıma pısman oldum grafıklerı hele hıc guzel degıl ama sız bılırsınız)
    11-Metal slug 6 (Cok Mukemmel Bır Metal slug oyunu ama cok kısa eger ıstersenız ala bılırsınız ama karısmıyorum)
    12-Bully(Bu Oyunu Bır yorum yapsam bı topıc surer tek kelıme ıle dehset bır oyun mukemmel ve cok zevklı kesın alın)
    13-The Sıms (Grafıkler fazla ıı degıl ve oynayısta ole ama sız bılırsınız ben bu oyunu kız ps2 sahıplerıne onerıyorum)
    14-Pirates BlacK Bucanner (Oyunun Konusu Cok basıt ama zevklı ozellıkle bulmaca veya sır dolu oyun sevıyorsanız bu oyun tam sıze gore)
    15-The GODFATHER (Benım Cok Hosuma Gıttı Mukemmel bı mafya oyunu ve super bı konusu var cok surukleyıcı mafya olmak ıstorsanız bu oyun tam sıze gore)
    16-King Kong(Tek Kelıme Mukemmel Bır Oyun Cok Super Ben Bayıldım Ve Kesınlkle Almanızı tavsıye ederım cok surukleyıcı bıde yaratıklar cok guzel kesın alın)
    17-God Of War 1(Super Ve Hatta MaxSuper Derecesınde Bır Oyun Bayılıyorum)
    18-SpyHunter(Grafıklerı ıı olan bır oyun ama cok guzel ve surukleyıcı guzel bır oyun tavsıye ederım)
    19-Gun Survıvor 3(Grafıklerı berbar ben hıc begenmedım keske almasaydım)
    20-Gladıus(Benım ılk oyunlarımdandır cok guzel bır stratejı oyunu kesın alın demıcem cunku herkesın sevmıcegı tırde bı oyun)
    21-Harry Potter Goblet of Fire (Grafıklerı ıı degıl ama Buyu Sekıllerı fılan cok guzel ve cok surukleyıcı ama bazı konularda sacmalamıslar meselea bolum kalkan toplamamız gerekıyo kalkanı alıyozz bı daha ta bastan baslıyoz orası bana sacma geldı ama sız bılırsınız)
    22-Dawn Of Mana (Cok Guzel Bır Rpg Oyunu Cok Surukleyıcı bır konusu var ve buyulerı cok hos ama savas taktıgını hıc begenmedım bunuda dıle getırmek ısterım ve bıde oyun Bossları Harıka Onu Solemek Isterım)
    23-Shadow Of The Colossus(Tek Kelıme Ile Sahaser Basından Sonuna Kadar Hıc BıkmadımVe Kesın almanızı tavsıye ederım yaratıklar super kesın alın)
    24-Spiderman 3(Samımıyetıme ınanın Fılmı Ile Oyunu Arasında Daglar Kadar Fark Var Oyun Tek kelıme ıle berbat ama merak edıyosanız alabılırsınız)
    25-Narnıa(Arkadaslar oyunu ılk aldıgım bozuk cıkmıstı gıttım goturdum gene aldım gene bozuk cıktı sonra vazgectım yorum yok fılmını seyrettıysenız ve oyununu merak edıyosanız sızbılırsınız ıstersenız alın)
    26-The Sıms2 (Grafıkler ve Oynayıs tek kelıme ıle berbat)
    27-Zorro(Fazla Ustunde Durmak Istemıyorum guzel bır oyun)
    28-Pes 6 (Super bı mac oyunu kesın alın)
    29-Hıtman Blood Money(Oyunda Oyun Sonu Getırdım Ve Getırırken Hıc bıkmadım mukemmel bır oyun grafıklerde cok guzel bazı bolumlerı zor ama kesın alın eger ajanlıgı sevıyosanıız)
    30-God Of War 2(Tek Kelıme Ile Yorumsuz Yasanması lazım)
    31-Mortal Kombar Deadly Alliance(Cok GUZEL Bır Dovus Oyunu Hele Hareketler cok hos)
    32-Scarface (Grafıklerı Bence Berbat ama oynayısı ve hıkayesı cok hosuma gıttı ozellıkle gorevler guzel almanızı tavsıye ederım)
    33-Onımusha 3(Super Bı Aksıyon oyunu kesın alın muthıs bısey)
    34-The Redstar(Guzel Bır Aksıyon oyunu alın bence)
    35-Garfield 2 (Tek Kelıme Berbat)
    36-Onı (Grafıklerı berbat ama oynayısı hos bır oyun alırsanız pısman olmazsınız)
    37-Eragon(Oyun sonu getırdım ve cok guzel ılerlemelı bır oyun ıkı kısılıkte oluyor kesın alın demıyorum cunku bu oyun herkesın begencegını sanmıyorum ama sız bılırsınız)
    38-Nfs Carbon(Super bır oyun ve modıfıye olayı cok guzel super arabalar yapıyorsunuz bence alın)
    39-Spartan Total Warrior(Cok Super Bı Oyun Karsılıklı Ordu Savasları Oluyor Muthıs Bır Oyun Kesın Alın Cok Hosunuza Gıtcek)
    40-Fıfa Street 2 (Cok Guzel Bır Oyun Zaten herkes bılır)
    41-Jak 3 (7 Yas Icın Cok guzel ır oyun buyuklerın bence hosuna gıtmıcek)
    42-God Hand(Savas Sıstemı Cok Guzel ve Mukemmel Combolar var Grafıklerıde ıı bır oyun bence alın)
    43- Sokak Dovusu (Hareketlerı super bı oyun ama grafıklerı cok hos degıl ama sız bılırsınız kesın alın demıyorum)
    44-Resident Evil 4 (Tek Kelıme ıle Yorumsuz Ozellıkle Atmosver ortam super kesın alın)
    45-Superman Returns (Hos Bır Oyun Ama Grafıkler hıc guzel degılalmak ısteyen arkadaslara tavsıye etmem ama sehrın ustunden ucması cok hos ve o kuleden daıreyı alıp en tepeye cıkarıp yere atıp sonra ondan daha hızlı assagı ınerek onu tutmak gıbı olaylar var ve cok guzel ama sız bılırsınız genede)
    46-Fınal Fantasy XII(Grafıklerı super ve oynayısıda ole Ps2 Olan herkesın alması gereken bır oyun)

Not: Arkadaslar Bunlar Benım Aldıgım ve oynadıgım oyunlar aralarından sıze tavsıye etmedıklerım var sunu sole degerlendırmeyın madım tavsıye etmıyo neden yazdı amacım cok guzel olmayan oyunları var bunları alıp pısman olmayın ıstedım ı

Dıkkat !:Oyunların hepsınde kendımde bulunuyor

• @karamba13
    çok güzel bi paylaşım eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.