Şimdi Ara

PS2:Launchelf auto flaşdisk&MC çaliştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Launchelfi v4.21,PS2 çip ne olursa olsun CD gerek kalmadan flaşdiskden yada MC direct çalıştırabileceksınız.

Launchelf bilmeyen dostlar için PS2 için mini dosya yöneticisi bu programla ps2 için hazırlanmış yada port edilmiş uygulama ve oyunları çalıştırabilirsiniz,mc,cdvd,mass(flaşdisk) ulaşabilir. MC saveleri flaşdiske kopyalayabilir yada silebilirsiniz .jpeg,.txt uzantılı dosyaları görüntülersiniz

Apps klasöründe ise ps2 kullanıcagınız uygulamalar ve emulatörler mevcut fazla uzatmak istemıyorum eger auto açılmazsa söleyın Free MC boot ful ver. burdan yayınlarım ben ps2 denedim auto olarak launchelf çalıştırdı umarım sizin ps2 aynı şekılde çalışır

MC atılacak klasörü mc kopyalamanız gerekio içindeki BOOT dosyasını flaşdiskde kopyalabilirsiniz
    APPS:bu klasorude flaşdıke kopyalayın

apps içindeki bazı programların açıklamasınu yapıyım

SMS:ps2de MP3.DİVX.AVİ.MPEG1-2 uzantılı medyaları çalıştırır
    Argon: PS2 mp3, jpeg ve divx avi oynatırır
    FreeMCbot:ps2de Launhelf programı auto açmak için mc gereklı yazılım yukler
    Luaplayer: lua diliyle yazılmış uygulamarı PS2 çalıştırmanızı saglar
    ps2mirc:sohbet programı
    Codebreaker: ps2 oyunların hile yapmanızı saglar yada netden indirdiğiniz cb uzantılı savelerı mc açar
    ESR:tam bilmiyorum ama ps2 oyunları bu programla açtıgınızda backup oyunları online oynatıyor denemedim
    hdldumpserver
    hdloader
    Hdproject:flaşdişkde 64mb sanal mc oluşturur ve ps2 oyunları bu programla açtıgınızda oyun savelerını oluşturdugu sanal mc yazar
    MCformat:MC formatlar
    PGEN:sega genesis emulatör flaşdiskden zipli sega genesis oyunlarını çalıştırır
    SNES:super Nintendo oyunları flaşdıkden zipli oyunlarını çalıştırır

linkler:
    Launchelf v4,21

APPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 5 Ağustos 2008; 22:26:33 >

l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...

• slim ps2 çipi devre dişi bırakdım ve yani ps2 sadece orj. okur durumda iken bile MC launchelf programı ps2 açtıgımda auto açıldı fakat kopya oyunları okumadı belki yöntemı vardır
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.