Şimdi Ara

PS2 Klasikleri Seti - Resident Evil Outbreak File 1 & File 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Zamanında ayrı ayrı ve gayet pahalıya satılmış olan, şimdilerde ise mağazalarda rastlama ihtimalinizin düşük olduğu Resident Evil: Outbreak ve Resident Evil: Outbreak File #2 oyunlarını satıyorum. Resident Evil serisinin hayranlarına ve koleksiyonculara özel!

İzmir içi elden teslim yüksek öncelikli tercihimdir.

Oyun hakkında bilgi: Resident Evil Outbreak oyunlarının her biri, serinin önceki oyunları gibi tek bir senaryo yerine birbirinden farklı beş senaryodan oluşur. Bu senaryolarda sekiz farklı ve kendine has özelliği olan karakterden birini seçtikten sonra, bilgisayar tarafından veya internetteki arkadaşlarınızca kontrol edilen diğer karakterlerle yardımlaşarak zombilerin saldırısından kaçma mücadeleniz başlar. Bir kere virüs kaparsanız, zombiye dönüşmeden önce oyunu kazanmak zorundasınız.

Oyunların her biri 30TL, beraber alınırsa toplamda 50TL'dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun808 -- 13 Ocak 2011; 17:46:33 >

• resıdent evıl bu oyunların hd sı çıksa super olucak
  • En son çıkan Resident Evil 5 zaten görsel olarak çok iyi, HD oynanabiliyor
  • fiyatı oyunlardan daha güzel , iyi satışlar arkadaşım
  • Merhaba,
    Teşekkürler paylaşımınız için.
    Teklifinizle ilgileniyorum ve fakat öncesinde iki sorum olacak.
    Oyunlar sanırım ikinci el ve durumları nedir bilmek isterim (az kullanılmış, kullanılmış vs)
    Bir de oyunlar fotoğraflarda gözüken kutulardan anlaşıldığı gibi orijinal mi yoksa değil mi? Çünkü eğer orijinal değillerse fiyat bana biraz fazla geldi.

Bu arada İzmirde Güzelyalı'dayım, eğer hala elden çıkarmadıysanız alışveriş de kolay olacaktır. Satış durumu hala geçerli midir bilemiyorum ve fakat her halükarda bana yazarsanız sevinirim.
    İyi günler dilerim.
    Burcu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bethanymose -- 28 Şubat 2011; 14:45:51 >
  • Mail yoluyla cevap yazdım, ilginize teşekkürler. Mail gelmediyse buradan da kısaca yazayım, oyunlar orijinaldir, tarafımdan çok az oynanmış olup kutulu & kitapçıklıdır
  • Teşekkürler, maili aldım.
    PS3 ümüz de var zamansızlıktan onu bile oynayamıyorken şimdi oturup PS2 de takılacağız, mutluyuz:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zelda: Breath of the Wild
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem ürünün durumu hem de kişisel yaklaşım açısından internet üzerinden ikinci el "ürün" satın alınan kimseden bu kadar memnun kalınabileceğini pek sanmıyorum.
    Teşekkürler Tayfun!
  • Resident evil outbreak file 2 yi oynayanlar varmi? BANA YARDIMMM EÐÎN!
    Ben ps2 de Resident evil outbreak file 2 oynuyorum... Bende oyun rusça.... Oyunun incelemesini okudum oyunda 5 senaryo var... Bendede var ama 1 ci senaryo tutorial ve oyunda end of the line yok..... BU SORUNU BEN NASIL HALL EDERÏM...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardim!
    Ben bugun Resident Evil Outbreak file 2 yi bitirdim. Ve simdide showdown lari oynamak istiyorum. Ama showdown lari bulamiyorum.. Oyunu oynayanlar bana söyleye bilirmi showdownlar nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

Mail yoluyla cevap yazdım, ilginize teşekkürler. Mail gelmediyse buradan da kısaca yazayım, oyunlar orijinaldir, tarafımdan çok az oynanmış olup kutulu & kitapçıklıdır

Yardim!
    Ben bugun Resident Evil Outbreak file 2 yi bitirdim. Ve simdide showdown lari oynamak istiyorum. Ama showdown lari bulamiyorum.. Oyunu oynayanlar bana söyleye bilirmi showdownlar nerede?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.