Şimdi Ara

PS2 için tv önerisi[ACİL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bons@i

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Bazı PS3'ler PS2 oyunlarını da oynatıyordu.

Biliyorum. Fakat, görüntü, PS2'nin oyunlarında, o kadar iyi değilmiş PS3'te.

doğru mu anladım_???

PS2 nin oyunları PS3 de okadar iyi değilmiş_???

PS3 ilk zaman çıkan modelleri oyun sıkıntı olmaması için PS2 oyunları oynanabiliyordu.Vede o zamanlar kimseden şikayet ben şahsen duymadım.Ancak belli bir zaman sonra Sony PS3 ü Sadece kendi oyunları ile sınırlandırdı.(Ticari sebepler dolayı)

PS3 oyunları ile PS2 oyunları arasında en başta çözünürlük farkı var daha sonra grafik kalite farkı var.+oyunlar daki hareketler PS2 den daha iyi durumda.

arkadaşım sen bir LCD/PLAZMA alsan ve de bir arkadaşın yukarıda dediği gibi Component den bağlasan olur.Scart dan bağlasan olur.
    ancak sen CRT istediğin için olay başka.

Sana şudur diye gösterebilinecek CRT kalmadı.Bunu söylemiştim.

Hala ben bulamadım.Sen illede istiyorum diyorsam piyasaya bakacaksın başka çare yok

Yahu hem PS3 hem de XBOX 360'ı olan biri dedi bana bunu. PS2'si var mı bilmiyorum. Ama vardır sanırım. Herkes, PS2 için en iyi performansı CRT'de alırsın diyor. Yoksa gider LCD alırım. Niye kasayım? LCD alıp hüsrana uğramak da var sonuçta.

• quote:

Yahu hem PS3 hem de XBOX 360'ı olan biri dedi bana bunu. PS2'si var mı bilmiyorum. Ama vardır sanırım. Herkes, PS2 için en iyi performansı CRT'de alırsın diyor. Yoksa gider LCD alırım. Niye kasayım? LCD alıp hüsrana uğramak da var sonuçta.

sana niçin CRT de alırsın diyorlar biliyormusun__!!

LCD/PLAZMA HD çönürlüklüdürler.Vede CRT SD çönürlüklüdür.

(pal renk sisteminde)

CRT ler 576i den yüksek gösteremez yani DVD kalitesi.

LCD/PLAZMA 1280x720i/p ve 1920x1080i/p gösterir. 576i/p de gösterir. Ancak LCD/PLAZMA ların işi HD olduğu içi HD de daha başarılıdır.

Fakat plazmalar yapısı gereği SD konusunda LCD lerden biraz daha iyidirler.

durum böyle.hatta çözünürlükle ilgili bir resim veriyorum.

resimde sihay çizgi olan 576 cözünürlük
    sarı olan 720
    kırmızı olan 1080

PS2 için tv önerisi[ACİL]

PS2 yi direk LCD/PLAZMA ya takıp denemedim. BU konu hakkında sana birşey de demedim.iyi veya kötdür diye ancak çok iyi değildir çok kötüde değildir denemek lazım.
    Ben senin daha iyi oynama zevki elde etmen için.Hem görsellik hemde oyun oynama açısından xbox 360 veya PS3+LCD seçeneği daha iyidir diyorum.

• quote:

quote:

sana niçin CRT de alırsın diyorlar biliyormusun__!!

LCD/PLAZMA HD çönürlüklüdürler.Vede CRT SD çönürlüklüdür.

(pal renk sisteminde)

CRT ler 576i den yüksek gösteremez yani DVD kalitesi.

LCD/PLAZMA 1280x720i/p ve 1920x1080i/p gösterir. 576i/p de gösterir. Ancak LCD/PLAZMA ların işi HD olduğu içi HD de daha başarılıdır.

Fakat plazmalar yapısı gereği SD konusunda LCD lerden biraz daha iyidirler.

durum böyle.hatta çözünürlükle ilgili bir resim veriyorum.

resimde sihay çizgi olan 576 cözünürlük
    sarı olan 720
    kırmızı olan 1080

PS2 için tv önerisi[ACİL]

PS2 yi direk LCD/PLAZMA ya takıp denemedim. BU konu hakkında sana birşey de demedim.iyi veya kötdür diye ancak çok iyi değildir çok kötüde değildir denemek lazım.
    Ben senin daha iyi oynama zevki elde etmen için.Hem görsellik hemde oyun oynama açısından xbox 360 veya PS3+LCD seçeneği daha iyidir diyorum.

Tamam işte. CRTler SD görüntülediği için, daha iyi performans gösteriyor.

Eski oyunlarını oynamak için PS2 alıyorum.

Plazma da aklıma geldi. Belki PS2'de iyi olur diye. Ama en iyisi CRT sanırım. Sony bakacağım. Olmaz ise Vestel Bayiilerinde Vestel ZETA var. Hâlâ üretiliyor diye biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Bazı PS3'ler PS2 oyunlarını da oynatıyordu.

Biliyorum. Fakat, görüntü, PS2'nin oyunlarında, o kadar iyi değilmiş PS3'te.

doğru mu anladım_???

PS2 nin oyunları PS3 de okadar iyi değilmiş_???

PS3 ilk zaman çıkan modelleri oyun sıkıntı olmaması için PS2 oyunları oynanabiliyordu.Vede o zamanlar kimseden şikayet ben şahsen duymadım.Ancak belli bir zaman sonra Sony PS3 ü Sadece kendi oyunları ile sınırlandırdı.(Ticari sebepler dolayı)

PS3 oyunları ile PS2 oyunları arasında en başta çözünürlük farkı var daha sonra grafik kalite farkı var.+oyunlar daki hareketler PS2 den daha iyi durumda.

arkadaşım sen bir LCD/PLAZMA alsan ve de bir arkadaşın yukarıda dediği gibi Component den bağlasan olur.Scart dan bağlasan olur.
    ancak sen CRT istediğin için olay başka.

Sana şudur diye gösterebilinecek CRT kalmadı.Bunu söylemiştim.

Hala ben bulamadım.Sen illede istiyorum diyorsam piyasaya bakacaksın başka çare yok

konu çok eski ama baya bir boş yapmışsın. yıl 2019 biz hala ps2 oynuyoruz çünkü bunun keyfi bambaşka sen anlamazsın. adam da zamanında iyi bir crt istemiş param da var demiş güzel görüntü alabilmek için ki bugün iyi bir crt bana da lazım. tabii 2019 da bunu sıfır almak imkansız ama 10 sene önce zor da olsa bulunabiliyordu. sen o tarihte adama ps3 önermişsin ps3 daha eyi buyurmuşsun yani daldan dala atlayarak gidip ps ler arasındaki kıyaslara filan geçmişsin konu crt televizyon olduğu halde

boşa dememişler biliyorsan konuş feyz alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 1 Şubat 2019; 0:7:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zehir tukuren kobra

konu çok eski ama baya bir boş yapmışsın. yıl 2019 biz hala ps2 oynuyoruz çünkü bunun keyfi bambaşka sen anlamazsın. adam da zamanında iyi bir crt istemiş param da var demiş güzel görüntü alabilmek için ki bugün iyi bir crt bana da lazım. tabii 2019 da bunu sıfır almak imkansız ama 10 sene önce zor da olsa bulunabiliyordu. sen o tarihte adama ps3 önermişsin ps3 daha eyi buyurmuşsun yani daldan dala atlayarak gidip ps ler arasındaki kıyaslara filan geçmişsin konu crt televizyon olduğu halde

boşa dememişler biliyorsan konuş feyz alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar diye

Alıntıları Göster
    Aslında PS3'te PS2 oyunlarının görüntüsünün o kadar iyi olmadığını söylediğim için öyle demiş. Kendi aklınca PS3 oyunları kalite olarak daha iyi, o zaman nasıl PS2 oyunları daha kötü görünüyor demeye getirmiş, onu anlamamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Airika

Aslında PS3'te PS2 oyunlarının görüntüsünün o kadar iyi olmadığını söylediğim için öyle demiş. Kendi aklınca PS3 oyunları kalite olarak daha iyi, o zaman nasıl PS2 oyunları daha kötü görünüyor demeye getirmiş, onu anlamamışsın.

Alıntıları Göster
    tabii kötü görünür çünkü ps2 oyunları crt tv ye göre yapılmış. native çözünürlük ile çalışıyorsa ps 3 de de oynansa lcd de iyi gözükmez. emülatörle pc de oyunun çözünürlüğüyle oynayarak lcd de iyi gözükür. bunun dışında ps 2 oyununu lcd de iyi gözükmez ps 2 si olan adamın tüplü tv si ve gri rgb scart kablosu da olacak. başka türlü iyi görüntü alınması mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 2 Nisan 2019; 13:6:45 >

• zehir tukuren kobra kullanıcısına yanıt
    Hayır ilgisi yok. Sen gidip composite kabloyla ya da HDMI kabloyla bile PS2 oyunlarını LCD TV'de oynarsın dönüştürücüyle. Mesele çözünürlük değil, oyunların eski olması ve buna bağlı olarak kötü grafiklere sahip olması. Aynen öyle. Valla CRT'de de iyi gözükmüyor kardeşim. Standart kabloyla denedim 75 ekran TV'de çamur gibi görüntü aldım pikselleri görünüyordu. Hiç farkı yok. Eğer standart kabloyla kendisi için üretildiği CRT TV'de bile leş görüntü veriyorsa LCD'de de iyi kabloyla alacağın görüntü CRT'de composite kabloyla alacağın görüntü aşağı yukarı aynıdır.
  • Bir hort da ben atayım. Bugün hurdacıya verilmek üzereyken yetiştiğim ve 100 tl fiyata aldığım 72 ekran vestel zeta tv' edindim PS2 için tv önerisi[ACİL] 

Küçük bir sorunu var ghosting oluşmuş sağ tarafta fox tv logosu var. Tüplü tv'de ghosting olacağını bilmiyordum PS2 için tv önerisi[ACİL]  ,el değmesi gerekiyor zira ekranın bir kısmında renklerde solma var tüplü tv'lerde çok olurdu bu. Tamir olursa tamir ettireceğim zira bulması neredeyse imkansız artık .İki kişi zor taşıdık eşek ölüsünü. sahibinden adam 600 tl demiş herhalde alacak olsam 1000 tl'de kargo öderdim

Şimdi bu tv'ye en verimli ps2 bağlantısını nasıl sağlarım arkadaşlar? svideo girişi de var sanırım component yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.