Ace Combat tan sonra en çok zevk aldığım uçak oyunu diyebilirim. Oyunun başında pal-ntsc seçimi de var. Oyunu grafiği ace combat tan düşük olmasına rağmen, hızlanınca ekranın blur olması ve sesleri güzel ayarlamışlar. Hele de burnout taki gibi o impact kameraları yok mu, onlar çok güzel olmuş. Üstelik parçalara ayrılan uçağın denize düştüğünde ki çıkan sesleride unutmamışlar.
Ayrıca attığınız her füzeyi izleyebiliyor ve başka füze sizi izlerken flare bırakmanız gerekiyor. Oyunda uçak kontrolü açısından Ace combat tarzı kontrolün yanında, bir de "arcade" diye nitelendirilen bir kontrol şekli var. Bu seçenekte oyun daha rahat ve eğlenceli oluyor. Sonuçta a.combat tan daha fazla action ve daha fazla arcade içerikli bir oyun.
Codemaster bu oyunu next gen. da devam ettirse çok iyi olur. Şu an sadece ps2 ve wii de. Ace combat tan da, bu oyundaki patlama kameraları gibi buna benzer hareketli kameralar ve yenilikler bekliyoruz. Ne kadar aksiyon, o kadar eğlence. Eğer sim. oynamak istersem zaten fsx oynarım. Tabi grafik kartım müsade ederse.. İyi Eğlenceler..
Ben de denedim bu oyunu... Oyunda belli görevleri geçince checkpoint oluyor. Ace combattaki gibi taa oyunun başına dönmüyorsunuz.Böyle oyunlarda save sistemi çok önemli.Notum 10/7.5