Şimdi Ara

Ps2 Guitar hero mic. sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün guitar hero için gitar siparişi verdim ve gidip benim eski ps2 için guitar hero metallicayı aldım ve gamepad ile denemek istediğimde bana mic. bulunamadı gibilerinde birşeyler dedi. Gitarı taktığımda da aynı şeyi diyecek mi ? bende oyun mikrofonu yok sadece gitar gelicek ileride ps3 alırsam warriors of rock ile birlikte bateri de almayı düşünüyorum ama şuan için sadece gitar. Bu şeyi diyecekse nasıl kurtulabilirim bundan?

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Merhaba arkadaşlar bugün guitar hero için gitar siparişi verdim ve gidip benim eski ps2 için guitar hero metallicayı aldım ve gamepad ile denemek istediğimde bana mic. bulunamadı gibilerinde birşeyler dedi. Gitarı taktığımda da aynı şeyi diyecek mi ? bende oyun mikrofonu yok sadece gitar gelicek ileride ps3 alırsam warriors of rock ile birlikte bateri de almayı düşünüyorum ama şuan için sadece gitar. Bu şeyi diyecekse nasıl kurtulabilirim bundan?

MetallicA gamepadle oynanmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eglencedunyasi.org

Satın aldığın gitarın markası nedir?

Sizin 8in1 tasco kovboy diye gecen gitari aldim gittigidiyor uzerinden daha gelmedi denemek icin gamepad taktim yani gitar gelince mic istemez dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mikrofon istemesinin sebebi gamepad takmanızdır.. gitarı taktığınızda herhangi bir şey istemez.

Hocam yeri değil ama bu gitarı dün gittigidiyor üzerinden aldım yarın sabah veriliyormuş kargoya kargo yarın akşama gelir mi yoksa salı günü mü gelir kırklareli'den yazıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bako39

quote:

Mikrofon istemesinin sebebi gamepad takmanızdır.. gitarı taktığınızda herhangi bir şey istemez.

Hocam yeri değil ama bu gitarı dün gittigidiyor üzerinden aldım yarın sabah veriliyormuş kargoya kargo yarın akşama gelir mi yoksa salı günü mü gelir kırklareli'den yazıyorum.

Ürün cumartesi kargolandı, pazartesi günü sizde olur.

Yarın gelicek olması iyi olmuş forum sitesi üzerinden bile destek çok iyi satıcıymışsınız tebrik ettim doğrusu :) bir de kargo takip no edinemedim nereden edinebilirim biliyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GUITAR HERO 5 GİTAR DONGLE'I
    2 hafta önce açıldı
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.