Şimdi Ara

PS2 Fiyatları Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim ps 2 almak istiyorda.Çipli vs. işte internetten oyunları indirip psde oynayabileceğimiz şekilde fiyatı nedir?

• Besiktasta 250 lira
  • temiz 2. el bulmaya bak, daha ucuza gelir
  • selam dostum ben satıyorum 150 tl ye cıplı ve cok temız ozelden gorusebılırız
  • İkinci el tavsiye etmem. Türkiye'de ikinci el fiyatları bence çok yüksek ve disk okuyucu lensinin ne kadar iyi durumda olduğunu iyice denemeden bilemiyorsun. Eğer güvenilir bir yerse ve çipli makineyse ki öyledir, Beşiktaş'taki fiyat iyiymiş.
  • 100 lira için 2. el alınmaz. sıfır al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luisliu

İkinci el tavsiye etmem. Türkiye'de ikinci el fiyatları bence çok yüksek ve disk okuyucu lensinin ne kadar iyi durumda olduğunu iyice denemeden bilemiyorsun. Eğer güvenilir bir yerse ve çipli makineyse ki öyledir, Beşiktaş'taki fiyat iyiymiş.

Evet lens çok önemli. Ben 5-6 senelik ps2 kullanımımda 4-5 defa lensi ve beyni değiştirdim ki en aşağı 50 ytl ye yapıyorlar genelde 70-80 civarı idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çipsiz 230 çipli 260 ~ 300 arası değişir.
  • 2.el chipli fiyatları 100-15 tl arasında
    0 fiyatları ise 260-280 tl arasında değişiyor
  • ps2 yi LCD ye dijital olarak takıp geniş ekran (gerçek) görüntü alabiliyormuyuz?
  • lcd'ye component kablo ile bağlayabilirsin gerçek anlamda görüntüyü bilmiyorum ama desteklenen oyunları upscale yaparak çözünürlüğü artırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

lcd'ye component kablo ile bağlayabilirsin gerçek anlamda görüntüyü bilmiyorum ama desteklenen oyunları upscale yaparak çözünürlüğü artırabilirsin

Component kablo içinden çıkıyormu ya da nerede bulunur?
    Bu durumda 16:9 oranında görüntü alabilirmiyiz?
  • PS2'de LCD'den fazla iyi bir görüntü bekleme derim. Component bile bağlasan görüntü çamur gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

2.el chipli fiyatları 100-150 tl arasında
    0 fiyatları ise 260-280 tl arasında değişiyor

yok be hocam. 2. eline 200-230 tl fiyat çekiyorlar. makine artık iyice ölmüş durumdaysa 100-150 diyorlar. 2. el fiyatları sıfırıyla yarışıyor. adamlar sıfırının fiyatına bakmadan fiyat biçiyorlar 2. eline
  • yanlis dusunuyorsun o 200-230 cekenler zaten piyasayi bilmiyor braz arastirdinmi 150ye cok saglam slim makineler bulunabiliyor daha 1 ay once sattim cipli slim 2kollu 10oyunla 150ye piyasada temiz ve ucuz cok makina var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

yanlis dusunuyorsun o 200-230 cekenler zaten piyasayi bilmiyor braz arastirdinmi 150ye cok saglam slim makineler bulunabiliyor daha 1 ay once sattim cipli slim 2kollu 10oyunla 150ye piyasada temiz ve ucuz cok makina var

tabiki arada istisnalar olacaktır. sen uygun fiyattan satmışsın. ama çoğu kişi bilerek bu fiyatı koyuyor. mesaj atıyorum bunun sıfırı 250 tl diye. ben bu fiyattan satıyorum, beğenmeyen sıfır alsın o zaman diyorlar. istisnalar 40 yılda 1 de olsa vardır ama genel durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 8 Ekim 2009; 16:51:10 >
  • arkadaşlar ben öyle sağlam yerden felan anlamam benim baktığım yerler Bimeks,Teknosa,Vatan vs Öyle Büyük Hiperstorlar

Bimekste 279 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.