Şimdi Ara

PS2 fiyat + oyun + lcd ekran sorusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ps2 almaya karar verdim..ve kısa bir araştırma yaptım...ankara logo elektronikte ps2 + 2. orjinal kol + çip(en iyisi olduğunu söylüyor) + memory card 340 ytl...sizce fiyat nasıl? ben ps 2 yi hyundai L72S 17" ekrana bağlayabilirmiyim? oyunları hangi siteden indirip nasıl çekmeliyim? ayrıca almadan önce öneri ve düşüncelerinize ihtiyacım var...teşekkürler.

• Monitöre bağlamak biraz işkence.Araya componenet kablo + Vag dönüştürücü ile baplarsın.Ama sorun şurda başlıyor.bunları nasıl bulup bağlayacaksın?Eğer monitörü bir de PC için kullanıyorsan araya KVM switch alman lazım .Bunu da digital alman şart.Tv kartı alıp PC ye bağlarsan ya da tvbox alıp bağlarsan görüntü çok kötü oluyor.Bizzat denedim.Tvbox ve tc kartlarının tuneri ps2 sinyaline iyi response veremiyor.
  • bence 340 çok
  • Resident

anladım onun için gerekli olan dönüştürücüleri de alacağım yere sorarım...peki fiyat ve internetten oyun indirme konusunda ne diyorsun?

onur_1903

bana ortalama bir fiyat söylersen ne kadar üstünde olduğunu anlayabilirim...
  • 250 burda (istanbul) sıfır, yanında 5 oyun hediye, çipli.
  • banada 250 ye kadar çeşitli sistemler yaptılar ancak; en iyi çip kullanıldığında ve orjinal gamepad ve memorystick alındığında olabilecek fiyata 340 dedi...

bu konuda daha fazla araştırma yapmam gerekiyor sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

banada 250 ye kadar çeşitli sistemler yaptılar ancak; en iyi çip kullanıldığında ve orjinal gamepad ve memorystick alındığında olabilecek fiyata 340 dedi...

bu konuda daha fazla araştırma yapmam gerekiyor sanırım...

Kardeş ben de ankarada oturuyorum ve bi 1 hafta sonra ps2 alacam. Ben de araştırıyorum.

BU logo elektronik nerdedir bana adresi verir misin?

Bi de taktıkları çip nedir bi sorayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartında yazanları buraya yazıyorum;

Logo Elektronik
    Burhan Işık ile görüşeceksin;
    İzmir Cad. Moda Çarşısı Alt Kat No:7/12 Tel:(0.312) 424 13 30 Kızılay Ankara

benim bir arkadaşım buradan aldı...oyunlarıda sürekli burdan alıyor ve sorunsuz kullanıyor...

ps2slim + 2.kol + memorystick + chip bana 340 ytl dedi...bir de sen sor...chip için herşeyi açar, en sorunsuz , en iyi çiptir dedi ama çipin modelini bilmiyorum...öğrendikten sonra buraya da yazarsan sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 13 Ocak 2007; 19:09:10 >
  • ben bir de japon oyuncağa sordum ps2slim + 2.kol + memory + 4 oyun + en iyi chip 400 ytl dedi.

senin bulduğun fiyat ve mağazayıda burada paylaşırsan sanırım en iyi yeri birlikte buluruz...
  • quote:

Kartında yazanları buraya yazıyorum;

Logo Elektronik
    Burhan Işık ile görüşeceksin;
    İzmir Cad. Moda Çarşısı Alt Kat No:7/12 Tel:(0.312) 424 13 30 Kızılay Ankara

benim bir arkadaşım buradan aldı...oyunlarıda sürekli burdan alıyor ve sorunsuz kullanıyor...

ps2slim + 2.kol + memorystick + chip bana 340 ytl dedi...bir de sen sor...chip için herşeyi açar, en sorunsuz , en iyi çiptir dedi ama çipin modelini bilmiyorum...öğrendikten sonra buraya da yazarsan sevinirim...

Teşekkür ederim

edit:

Armağan pasajındaki oyuncakçıda m7 çipli ps2 slim + 2 orj kol ve 5-6 oyuna 350 fiyat verdi ama pazarlık yapmadım.

Japon oyuncağa pek güvenemedim. Adam üçkağıtçı gibiydi. Dms4 pro çipi fln da takarım dedi bana ama önce güven...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 13 Ocak 2007; 20:21:11 >

• Saçmalamayın ya bu fiyatamı alacaksınız sadece memory card farkı 100 ytlmi?
  • logo daki çipte sanırım m7 idi...mağaza sahibinin öyle bir şeyler dediğini hatırlıyorum...acaba bu m7 çip nasıl? iyimi? ayrıca ben internetten indirip kendim dvd ye çekip oynamak istiyorum ancak bununla ilgili site bilmiyorum? bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • loop Sana 100 Kerede Dedım buda 101 ıncı Oluyor
    Reklam Gibi Olmasin Ama endem.net e Girin Sitesine Nekadar Guvenılır nekadar Super Bi Magaza Oldugunu Anlayacaksiniz...
    Ben 1 ay Oncesıne Kadar Ps2 Imı Burdan Aldım Endem.net 'den Dms4 Pro Chipli Orjınal Ps2 Sıfır cargoyla Geldı Kutusunda Falan Kutusuda Sıfır Mal Daha Jelatiini Sokulmemıs Ama loop Arkadasımız Takmıs Bıkere m7 Cip e Sen m7 Chip Al 2 Gunde lazerin yansın Mal elinde Kalsın Burdan Ps2 Alacak Arkadaşlara Sesleniyorum Sorunsuz Taş Gibi Bi Mal istiyorsanız Hıc Sorun Cıkarmayacak Birşey benimkii Gibi Dms4 Pro Chipli İnce Kasa Ps2 Alin Ve Keyfinize Baqin.....

• arkadaşım ben ankarada oturduğum için elden teslim alabileceğim bir yer arıyorum...endem e ödemeyi yapsak ve elimize gelse bile bi problem çıktığında istanbula kargolamak ve uğraşmak kolay değil o yuzden ben ankarada arıyorum... ama istanbulda olsam kesinlikle ordan alırım
  • quote:

arkadaşım ben ankarada oturduğum için elden teslim alabileceğim bir yer arıyorum...endem e ödemeyi yapsak ve elimize gelse bile bi problem çıktığında istanbula kargolamak ve uğraşmak kolay değil o yuzden ben ankarada arıyorum... ama istanbulda olsam kesinlikle ordan alırım

Aynen öle..
  • quote:

arkadaşım ben ankarada oturduğum için elden teslim alabileceğim bir yer arıyorum...endem e ödemeyi yapsak ve elimize gelse bile bi problem çıktığında istanbula kargolamak ve uğraşmak kolay değil o yuzden ben ankarada arıyorum... ama istanbulda olsam kesinlikle ordan alırım

Dostum Bende Malatyadayım ne war Yanı Kalıtelı Olsunda Ben Istanbula Cargolarım Kafi
    ßurdan Alırım Dakka Bozuk Cıksın dızın Dıbınde ama Dakka sorun Cıkıyor Oldumu Sımdı endem.net den Aldıgın zaman Onlar Lazer Fıx Vıdeo Fıx Vs herseyı Takıyolar Ps2 Ye Lazer FazlaIsınmasın veya zarar Gormedın Dıye.

• haklısın...eğer ankarada aradığım gibi bi yer bulamazsam endemi düşüneceğim tavsiye için teşekkürler...

bu arada ödemeyi nasıl yaptın ve kaç günde eline geçti? bu tarz detaylar bizimle paylaşırsan endem den ps2 alacak olan herkese yardımcı olursun. teşekkürler.
  • ayrıca lcd ekrana bağlama olayını hala çözemedim? oyun indirmek için site de bulamadım? bu konuda diğer arkadaşların yardımını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 13 Ocak 2007; 21:29:12 >
  • 350 biraz pahalı olmuş ama pazarlıkla makul seviyeye indirirsin yanlız dikkat etmen gereken birşey var 2. kolu genelde yan sanayi veriyorlar tıpa tıp orjinal gibi oluyor ama yan sanayi yön tuşları delirtiyo fln o yuzden dikkat et gerçi anlaman için daha once ps2nin içinden çıkan kolları incelemen lazım bilen bir arkınla git al....
  • tavsiye için çok teşekkürler...haklısın satıcıların ne yapacağı belli olmaz...orjinal sony ambalajı olmasına ve hiç açılmamış olmasına da dikkat ederim... ben 340 ytl fiyatı da 300 e indirebileceğimi düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.