Şimdi Ara

PS2 EMULATÖRÜ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
6.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten Gran turismo 4 ve PCSX2 1.2.1 emulatör indirdim. PS2 açılışı gerçekleşiyor ama oyun açmıyor. PS2 emulatörü çalışıyor biliyorum. Deneyenler veya yapmam gereken extra ayar varmı ?

• On ayarlar grafik ses joystick ayarlari oyunlari iso olarak gostermen yeter bide sistemin iyi olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt4 de psx2 sitesinde acip acmadigini gorebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesarato kullanıcısına yanıt
    Adamlar öyle şeyler yazmışlarki hiç uğraşmamaya karar verdim. Daha tam olarak optimize edilmemiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Adamlar öyle şeyler yazmışlarki hiç uğraşmamaya karar verdim. Daha tam olarak optimize edilmemiş sanırım.

hayır açıyor.

Ben 1 tb rom indirdim. hepsi açıyor. ps 1 ve 2

istersen yardım ederim.
  • God of War 2 oynayayım dedim deli gibi kasıyor i3 işlemci ile. Ayarlarını bilen var mı? Görüntüyü rezalet yapıyorum gene kasıyor gene kasıyor.
  • Emulator işi çok sıkıntılı bezdiriyor al uzuz yollu bir ps2 keyfini sür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wii'de NeoGeo ve MAME oyunları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

God of War 2 oynayayım dedim deli gibi kasıyor i3 işlemci ile. Ayarlarını bilen var mı? Görüntüyü rezalet yapıyorum gene kasıyor gene kasıyor.

Youtube'da emülatörle ilgili ayarlar var. Oyuna özel ayarlar için de -genelde gerek yok- Google'a oyunun adı wikia pcsx2 falan yazın bir sayfa çıkıyor hangi ayarlarla denenip açıldığı çalıştığı falan.

Bu arada en iyi ps2 emülatörü olarak bilinen pcsx2 zaman içinde iyilestirilse de yine de optimize değil ve iyi bir sistem isteyebiliyor. İyi dediysem de günümüz orta seviyesinde bir masaüstü oyun bilgisayarı yeterli olur. Ben Lenovo Z580 i5 cpu 6 gb ram donanımına sahip f/p ürününde bile normal grafikte en iyi dusuk ayarlarda bile bazı oyunlarda yer yer yavaşlama yaşadım. God of War 1 ve 2 bitti yer yer hafif kası tı vardı. Shadow of Colossus 13. devi gecmek çile oldu ekran parlaması ve kasılma yüzünden. DMC bitti uygun ayarla düzgün bir fps ve senkronizasyonda bitirdim. Ancak DMC2 yer yer yavaşlıyordu dişi karakterle bitirdim ama Dante ile bitiremedim son boss hem zor hem de kasım kasım kasılıyordu makine. Shadow The Hedgehod denedim hafif kasılır gibi oluyordu ama sorun yoktu. Bu arada arkadaşımın masaüstü bilgisayarında bu oyunların hicbiri kasma yapmadan üstelik 1080p üstü çözünürlükte oynamıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emulatör ün kasması normal amiga emulatörü bile orta seviye ve altı pclerde küçükten kasıyor
  • Bende de üç tane oyun var.(iso halinde) ama emülatörle çalıştıramıyorum.Mesela tekken tag tournament açtım ağır çekim oynama ve kasma,seslerde cırıldama olayı var.Bu tabi sistem özelliklerim iyi olsada normal birşey emülatörde.Sorunu tür çeşit ayar yaptım çözemedim.Zaten ekranda tam ekran olmuyor.Olsa da görüntüde siyah çizikler oluyor.Zaten hiçbir fps oyununun oynayamıyorum.(COD3)Sanırım oyunlarda sadece joystik olayı geçerli,kontrol mouse atanmıyor.emülator olayı tam bir eziyet.Yok mu dur ya iyi bir emülatör ps2 için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razer12 -- 10 Kasım 2014; 15:49:50 >
  • ps2 oyunlarının psp veriyonlarını oynayabilirsiniz. psp emülatörü daha düzgün çalışıyor.

ppsspp.org
  • Bu emulatörü çokca duymuş, denememiştim. Gerçekten çok başarılı. PS1 ve zamanının neslinin emulatörlerinden sonra çıkan emulatörlerde fps sorunu vardı. Wii emulatörü bir nebze olsada düzgün çalışıyordu. Fakat PSP emulatörü yağ gibi akıyor. Joypad ile inanılmaz keyifli oynanıyor. God Of War serisini indirdim. Sorunsuz oynadım. Gidip need for speed ler oynanmaz. Ama PSP ye özgü olan oyunlar zevkle oynanır. Oyun arşivi çok geniş. Her yaşa hitap edecek oyunlar var. Gran Turismo bile var. Herkese tavsiye derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bu emulatörü çokca duymuş, denememiştim. Gerçekten çok başarılı. PS1 ve zamanının neslinin emulatörlerinden sonra çıkan emulatörlerde fps sorunu vardı. Wii emulatörü bir nebze olsada düzgün çalışıyordu. Fakat PSP emulatörü yağ gibi akıyor. Joypad ile inanılmaz keyifli oynanıyor. God Of War serisini indirdim. Sorunsuz oynadım. Gidip need for speed ler oynanmaz. Ama PSP ye özgü olan oyunlar zevkle oynanır. Oyun arşivi çok geniş. Her yaşa hitap edecek oyunlar var. Gran Turismo bile var. Herkese tavsiye derim.

ppsspp mükemmele yakındır.
    oğlumla wii dolphin emulatorunde mario galaxy, çift kişilik (batman, lord of th ring, star wars) oyunuyoruz.
    çok çok memnunuz.

bir de 25 tlden iki tane kablosuz hadron hd-305 aldık. Süper. Kolun özelliği ps1, 2, 3 ve pc de çalışması.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=+HADRON+HD-305

Bu sayede android uydu cihazıma bile bağlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 16 Kasım 2014; 14:51:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: razer12

Bende de üç tane oyun var.(iso halinde) ama emülatörle çalıştıramıyorum.Mesela tekken tag tournament açtım ağır çekim oynama ve kasma,seslerde cırıldama olayı var.Bu tabi sistem özelliklerim iyi olsada normal birşey emülatörde.Sorunu tür çeşit ayar yaptım çözemedim.Zaten ekranda tam ekran olmuyor.Olsa da görüntüde siyah çizikler oluyor.Zaten hiçbir fps oyununun oynayamıyorum.(COD3)Sanırım oyunlarda sadece joystik olayı geçerli,kontrol mouse atanmıyor.emülator olayı tam bir eziyet.Yok mu dur ya iyi bir emülatör ps2 için?

kardeş eğer tekken tag oynamak istiyorsan mame plus plus da kullanabilirsin. mame ttt destekliyor grafik olarak ps2 ye yaklaşamaz ama fps sorunu yok rahat rahat oynananıyor.

ps2 emulator için arkadaşlarda yazmış zaten youtube dan veya kendi sitesinden
    "Compatibility List - PCSX2" pcsx2.net/compatibility-list.html
    "wiki pcsx2 playable games" wiki.pcsx2.net/index.php/Category:Playable_games

bakabilirsiniz eğer oyun yeşil ise oynanabilir demek lakin her oyunun kodu var "pal -ntsc" olayları filan... bazen bir oyunun ab versiyonu çalışırken japan versiyonu çalışmayabiliyor. ona dikkat edin. eğer oyun çalışıyorsa ;youtubedan offical pcsx2 channel var oradan bakabilirsiniz yapmanız gereken ayarlara... yada daha ayrıntı için pcsx2 nin kendi forumuna bakabilirsiniz.

i3 kullanan arkadaş için diyorum daha evvelden bir arkadaş bunun ile ilgili bir konu açmıştı. hatırladım kadarıyla emulatörlerden en iyi performansı çok çekirdekli işlemciler ile deil mhz frekansı yüksek işlemciler ile alabilirsin. (tek çekirdek perfirmansı) o konuyu aratırsan içinde sana yardımcı olabilecek bişiler yazıyor olabilir sanırsam başlık şuydu " emulatörler için en iyi işlemci" veya bunun gibi bişi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda En iyi çalışan Emülatörü buldum PCSX 1.00 ebürleri Benim ekran kartımda bazı oyunlarda hardware hatası veriyor özellikle GT4
    GT4 Ü güzel grafiklerde 1024 768 çözünürlükte 60fps de oynadım gerçekten ayarlaması zor
    İ5 2300cpu Ati 7870 pcs+ ve 8gb ddr3 remle bu kadar oluyo en fazla ama baya zevkli oluyo God of war ın grafikleri ps3 deki gibi oluyor
    İsteyen arkadaşa ayarlarda yardımcı olurum Skype: mahdumlar1
  • Hocam bana yardım edebilir misin? SvR 2011'i nostalji olsun diye oynamak istiyorum. pcsx2 1.0.0 ile açıyorum ama 20-30 fps alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.