Şimdi Ara

PS2 DEVRİ KAPANMIŞ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: rialto

Playstation herzaman en güzel oyunlara sahip makine olmuştur.Şimdi sadece ps1-ps2 de olan oyun serilerini saymaya kalksak işin içinden çıkamayız.O yüzden ne pc ne x-box bu makinenin yerini tutmaz.x-box grafikleri 10 kat güzel bencede ama bi 'devil may cry-final fantasy-gran turismo' vs vs kadar çok sağlam seri olmadığı için diğer makinelerde tartışma gereği yok.10 kat güzel grafikle sıkıcı oyunlar oynamaktansa kötü grafikli bi devil may cry oynamayı tercih ederim....

rialto gel ozaman ps2 de bi farcry veya bi call of duty oynamaya çalıs bakalım becerebilicekmisin
    her zaman pc önde gelir

Daha yeni Call of Duty Finnest Hour ve Brother in Arms Bitirdim.Şimdi de Metal of Honor Passific Assaulta başladım.Komiksin yani...PC de bi ekran kartı parasına ps2 alınır.

• quote:

quote:

quote:

Playstation herzaman en güzel oyunlara sahip makine olmuştur.Şimdi sadece ps1-ps2 de olan oyun serilerini saymaya kalksak işin içinden çıkamayız.O yüzden ne pc ne x-box bu makinenin yerini tutmaz.x-box grafikleri 10 kat güzel bencede ama bi 'devil may cry-final fantasy-gran turismo' vs vs kadar çok sağlam seri olmadığı için diğer makinelerde tartışma gereği yok.10 kat güzel grafikle sıkıcı oyunlar oynamaktansa kötü grafikli bi devil may cry oynamayı tercih ederim....

rialto gel ozaman ps2 de bi farcry veya bi call of duty oynamaya çalıs bakalım becerebilicekmisin
    her zaman pc önde gelir

Daha yeni Call of Duty Finnest Hour ve Brother in Arms Bitirdim.Şimdi de Metal of Honor Passific Assaulta başladım.Komiksin yani...PC de bi ekran kartı parasına ps2 alınır.

Pc'de sadece oyun oynanmıyor bunuda biliyorsun demi
    Oyun oynıcaksan ekran kartı alıcaksın tabi.

• PC ile konsol karsilastirmak sacmadir. Amaclari ve oyun tarzlari farklidir.

XBOX ve PS2 (veya GC) karsilastirmak sacmadir - farkli oyun ekollerine sahiptirler.

Bu karsilastirmalar yillardir yapiliyor ve sonuc yok.

Cozum mu? Hepsini almak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: djfreex

PC ile konsol karsilastirmak sacmadir. Amaclari ve oyun tarzlari farklidir.

XBOX ve PS2 (veya GC) karsilastirmak sacmadir - farkli oyun ekollerine sahiptirler.

Bu karsilastirmalar yillardir yapiliyor ve sonuc yok.

Cozum mu? Hepsini almak :)

sacmalık değil sacmalık olan oyun konsollarını pc lerle yarıştırıyorlar sonuc oyun oynamak ise pc aynı oyunları pc de veps2 de kullandım söğlemeye gerek yok herhalde iğrencliği
  • bencede ps2 bitti artık bakalım ps3 nasıl çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mellun

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

Bugün tanesi 330 milyondan mesih 3.7 çipli iki makina aldık. nfs2 gta san anders tekken5 vs. oyunlar aldık pc den ps2 geçmek çok köttü çünkü hakkatten ps2 devri kapanmış pc ye göre iğrenç ötesi garfikleri var gta oynanmayacak derecede kötü pc de harika olacağı kesin 3. bi maikinayı almayı düşünüyordum ama bu olanlardan sonra vaz geçtim ps2 yi ayakta tutan tek oyun ise tekken5 herzaman sony'in kurtarıcısı namco olmuştur ama bu oyun pc de olsaydı grafikler daha bi harika olurdu.

kesinlikle katılıyorum bende ilk aldığımda aynı hayal kırıklığına uğradım.gta iğlenç ötesi.burt out 3 vardı o daha iğrenç arabayı iyi yapmışlar başka bişey yok iki adım öteyi zor görüyosun.diğer oyunlarda aşağı yukarı aynı grafikteydi.tekken,re,gt ps2 yi ayakta tutan bir kaç oyun bunlar pcye çıksa ps2 satılmaz artık :) ps3tende hiç umutlu değilim bundan sonra

Abi be bu yoruma diyecek laf bulamıyorum. Bu ne kedi uzanamadığı ciğere pis derciliktir yaw...

• öle bi teknoloji düşün bu günden itibaren sana 5 sene istediğin bütün oyunları full efects oynatsın ve sende alışkanlık yapsın ,

Öle bir teknoloji düşünkü içinde hem dvd hem audio hem ıvır zıvır player özelliği olsun

öle bir teknoloji düşün ki two player games üzerine kurulu olsun pc gibi evinde ki 2000$ dolarlık aletle arkadaşların oyun sırası beklemesin herkez beraber oynasın..... yeter de artar PS2 ile Pc karşılaştırmayın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

öle bi teknoloji düşün bu günden itibaren sana 5 sene istediğin bütün oyunları full efects oynatsın ve sende alışkanlık yapsın ,

Öle bir teknoloji düşünkü içinde hem dvd hem audio hem ıvır zıvır player özelliği olsun

öle bir teknoloji düşün ki two player games üzerine kurulu olsun pc gibi evinde ki 2000$ dolarlık aletle arkadaşların oyun sırası beklemesin herkez beraber oynasın..... yeter de artar PS2 ile Pc karşılaştırmayın..

budur

• yaw kardeşim verdiğiniz örnekler aynı 5 sene 5 sene ömür boyu sürmeyecek ya 5 sene oldu hatta 5 senden fazla oldu ve ps2 devri kapandı. okadarps3 çıkarsa çekinmeden alırım ama yinede ps ler pc gibi olmaz sizler ps2 üzerinde optionstan görüntü ayarlarınızı di,lediğiniz gibi ayarlayabiliyormusunuz mahkumsunuz 800*600 a biz 1600 a çıkıyoruz hem 6600gt amd3000+ im var hem ps2 ama ps2 pc nin yerini tutamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

quote:

quote:

her zaman pc önde gelir

Pc'de sadece oyun oynanmıyor bunuda biliyorsun demi
    Oyun oynıcaksan ekran kartı alıcaksın tabi.

Bakın dikkat edin başta oyun karşılaştırması yapılıyordu bazı ps2 karşıtları:) baktılar bu makinenin oyunları pcden güzel '-pc de başka şeylerde yapılıyor' demeye başladılar.Bu da olayın herzamanki sonucu.Vel'Hasıl 'OYUN İÇİN PS2'

• quote:

yaw kardeşim verdiğiniz örnekler aynı 5 sene 5 sene ömür boyu sürmeyecek ya 5 sene oldu hatta 5 senden fazla oldu ve ps2 devri kapandı. okadarps3 çıkarsa çekinmeden alırım ama yinede ps ler pc gibi olmaz sizler ps2 üzerinde optionstan görüntü ayarlarınızı di,lediğiniz gibi ayarlayabiliyormusunuz mahkumsunuz 800*600 a biz 1600 a çıkıyoruz hem 6600gt amd3000+ im var hem ps2 ama ps2 pc nin yerini tutamaz.

Kaç paraya çıkıyon çözünürlüğe. İddia ediyorum 1000 dolar lazım en az. Bizim burada su soğutmalı bis satıyorlar o fiyata.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

öle bi teknoloji düşün bu günden itibaren sana 5 sene istediğin bütün oyunları full efects oynatsın ve sende alışkanlık yapsın ,

ÇOK İİİ BEE......
  • pcler oyun konusunda son cırpınıslarını yapıyolar, bence hl3 bile ilk ps a cıkacak.
    ps, kontrol konusundaki çıkmazı basit bi gamepade tasarımıyla aşacak o konuda rahat olun
  • Hala anlayamıyorsunuz PS2 ile PC bir değil arkadaşlar. Oyunları farklı bazıları aynı olsada. Pcde Tekken oynanıyor mu hiç? Klavye ile oynamaya kalkıp 2 kombo yapayım derken daaatt diiiiitt duttt sesleri yükseliyor speakerdan. Öte yandan Ps2 de Fps oynamak için evliya sabrı lazım. Adamı analogla tutturacam derken kan ter içinde kalıyorsunuz.
  • PC ps2 gibi kumanda alırsan tekkende atarsın istediğin komboyu...
  • cck_ylmzzz demiş ki :
    quote:

yaw kardeşim verdiğiniz örnekler aynı 5 sene 5 sene ömür boyu sürmeyecek ya 5 sene oldu hatta 5 senden fazla oldu ve ps2 devri kapandı. okadarps3 çıkarsa çekinmeden alırım ama yinede ps ler pc gibi olmaz sizler ps2 üzerinde optionstan görüntü ayarlarınızı di,lediğiniz gibi ayarlayabiliyormusunuz mahkumsunuz 800*600 a biz 1600 a çıkıyoruz hem 6600gt amd3000+ im var hem ps2 ama ps2 pc nin yerini tutamaz.

PS2 ömrünü tamamladı.Artık PS3 çıksın onu alacaz ama sen bayağı abartmışsın yaw.Mesela sen bilgisayarını yan koyabiliyor musun ya da bilgisayarını kafan estiğinde eline alıp arkadaşına gidip oyun oynayabiliyor musun ? Bir de biz sizin gibi iki tane kıytırık oyunu oynamak için yok cd tak yok kopyala yok cd key istedi yok bu oyunu makinam çalıştırmıyor yok bilgisayarım fazla ısındı bu oyun ondan donuyor yok bilgiasyarıma virüs bulaştı cd'yi çalıştırmıyor.

Biz PS'ciler sizin gibi bu sıkıntıları çekmiyoruz.Valla taktık mı cd'yi cayır cayırr okuyorrrrr ne kopyalama derdi var ne cd key derdi var ne yok cd'yi çalıştırmıyor derdi var saysam sayfa yetmez eehehehhhehehheheehhehhe.Valla kafam bozuldu mu alırım makinamı giderim arkadaşıma vurum oyunların gözüne sen de artık taksi mi tutarsın yoksa el arabasıyla mı götürürsün bilgisayarını bilmem.Benim de bilgisayarım var ama ben PS2'mi hiçbir şeye değişmem.

PS2'nin yeri ayrı PC'nin yeri ayrı.Ama oyunda PS2 üstüne tanımam.Madem bilgisayar çok üstündü de neden doğru dürüst oyun çıkmıyor bilgisayara.Çünkü bilgisayarın pazarı çok küçük ama PS2 öyle mi valla firmaların çoğunu kapmış adamlar.Önemli olan da pazar zaten.Pazarın büyükse sen 1 numarasın bu alemde ama pazar küçükse istersen dünayanın en iyi sistemini kur bir işe yaramaz.

Sen istersen dünyanın en iyi bilgisayarına sahip ol ama oyun çıkmadıktan sonra ben o bilgisayarı ne yapayım.

Dediğim gibi PS2 devri PS3 bitince yavaş yavaş kapanacak...

• quote:

san andres hakkatten bana göre oynanmayacak kadar kötü kardeşim amd64 3000+ 6600gt li makimadaki farfiklerin yarısı yok bence bunun bi nedeni televizyon çözünürlüğü ps2 den nefret etmemin sebebi garfiklerin yanındaki pıtırık pıtırık noktalar onlar çok kötü duruyor. dijital çıkış olsa daha iyi olur tabi fazla bibilgim yok ama pc nin yanında 0 kaldığı kesin

birgün gel bize plasmada oynayalım san andreas'ı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhantomX

PC ps2 gibi kumanda alırsan tekkende atarsın istediğin komboyu...

aynen arkadasa katiliyorum hic bir fark olmaz zaten ps2 e hic alisamadim pc cok farkli
  • BAYDINIZ!

ikisi de yerine gore guzel kardesim , hemen hemen tum oyunlar PS2, internet + MMORPG + Odev + Rapor PC
  • ne kadar uzamış konu kardeşim playstationu olan gitsin oynasın evinde ne işi var pc donanım forumlarında neyi nerede övdüğüne bir baksın önce o ps oyunları pc de ciziliyor pc de harekete geciriliyor sonra ps2 oynanacak kodlara dönüştürülüyor pc ölürse ps2 diye bişi kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.