Bildirim
Ps2 chip taktırsam garanti gider mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet gider ama korkmana gerek yok, ps2 dünyanın belkide en sağlam konsoludur. Ben kaç kez paldır küldür yere düşürdüm, kaç kez arkadaşlara falan götürdüm, her anlamda çok hor kullandım ama hala taş gibi sorunsuz. PS2si bozulan birisini de henüz görmüş değilim, PS2 kafelerde bile sadece kollar bozuluyor. Orjinal kullansan artık belli başlı PS2 oyunları dışındaki PS2 oyunlarını bulamazsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: Arsenic
Evet gider ama korkmana gerek yok, ps2 dünyanın belkide en sağlam konsoludur. Ben kaç kez paldır küldür yere düşürdüm, kaç kez arkadaşlara falan götürdüm, her anlamda çok hor kullandım ama hala taş gibi sorunsuz. PS2si bozulan birisini de henüz görmüş değilim, PS2 kafelerde bile sadece kollar bozuluyor. Orjinal kullansan artık belli başlı PS2 oyunları dışındaki PS2 oyunlarını bulamazsın.
Fakat şöyle bir şey var makinayı dün aldığım için fabrika çıkışından bir problem varsa diye korkuyorum. -
tövbe, chip mi ?
ban mı geliyor ne :)
not : bir ay sabret, dene ondan son yaparsın -
makinanın garantisi bozmadan da bunun yolları var ps2de. örneğin hd loader hd advance gibi. eğer kaygı ediyorsan bunları araştır. -
1hafta kullan baktın bi sorun yok hemen yaptır çünkü ps2 de chipin mutlaka olması gerekiyor yoksa hiçbir zevki kalmaz makinanın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 14 Ağustos 2008; 17:24:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: chakir
tövbe, chip mi ?
ban mı geliyor ne :)
not : bir ay sabret, dene ondan son yaparsın
Ben "En iyi chip markası hangisi?", "Hangi chip'i taktırayım?" ya da "X semtinde nerden chip taktırabilirim?" tarzında bir soru sormadım. Ben sadece "garantiyi bozar mı?" diye sordum. Bunda bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Ama yöneticiler aksini düşünüyorsa gerekeni yapar zaten, sen meraklanma.
@harmonyoa;
Dediğin mantıklı geldi, sağ ol.
@coupe96;
Bu bir haftayı da senin dediklerini araştırıp oyalanarak geçireyim bari. Sağ ol :) -
çip taktırırsan makınanın garantisi bozulur -
konu buyuk ihtumalle silincek ama 7 yıldır ps2 kullanan biri olarak chip şart gibi ama tikkat edilmesi gereken chip markası
sana önerebilcegım benımde kullandıgım ve slim ps2 ile stabil çalışan ucuz MODBO750 netde araştır ve kararı kendın ver
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X