Şimdi Ara

PS2 çeviricisi x360 a olurmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar benim emektar ps2 de kullandığım 220-110 volt çeviricisi x360 MP lere olurmu deneyen yada bilen var mı? bu x360 ın çeviricisi farklı özel bişeymi yoksa bilgisi olan yazarsa sevinirim, bide bu çeviricilerin fiyatı nedir ?

• Çeviriciler konsollarla alakalı bir cihaz değildirler. Sadece 220V'u 110V'a dönüştürülürler ve 110V'a ihtiyaç duyan tüm cihazlarla kullanılabilirler. Siz de X360 için elinizdeki çeviriciyi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 11 Ekim 2007; 19:21:00 >
  • bende mantıken öyle düşünmüştüm ama elimdeki PS2 NTSC-J yani japonya için olanlardan bu X360 MP ler Amerika için üretiliyorlar standartlarında farklılık olabilirmi onu bilmiyorum, bide bu çeviricilerin görevi sadece voltajımı düşürmek başka değerleri değiştirmiyormu? bilen yada kullanan varsa cevap yazarsa çok sevinirim
  • arkadaşım, onun Amper'i de önemli. Xbox 360 sanıyorum ki 220 - 250 watt arası bir güç çekiyor. senin de çeviricin en azından bi 300 falan olmalı ki rahat çalışsın. mesela ps3 için 500 watt'lık olandan alman gerekiyor. eğer xbox 360'ın watt'ını desteklemiyorsa xbox 360'ı bozma ihtimalin olabilir.
  • şimdi altında yazanları okudum,

ınput: AC 220v 50HZ
    output:AC 100 V 58 W ( volt uyuyo ama Wattan emin değilim)

arkadaşın birisi çeviricinin altındaki çıkış değerlerini yazarsa çok iyi olur
  • 300 watt çıkış gerekli kesinlikle, xbox 360'ın sağlıklı çalışabilmesi için. üstünde yazdığı gibi 58 watt yazıyorsa hiç deneme bile. ben çevirici kullanmıyorum. kullananlardan biri yazsın. ama büyük ihtimal 300 watt yazacaktır.
  • 300W çok fazla değilmi konsol için, PS3 te bu değer baya yüksekti bi arada tartışılmıştı çok fatura gelir diye, çevirici ile kullanan bir arkadaş cevap yazarsa çok makbule geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bide burası paylaşım yeri diye geçiyor bi kişi çıkıpta şu yukarıdaki değerleri söylemedi, şimdi şuraya kavga çıkarak bi başlık açsaydık 100 tane mesaj gelmişti bile
  • bilen yok mu ?
  • Elindeki çeviriciyi kesinlikle kullanma ben sana şunu öneririm xbox360 ile en çok kullanılan çeviricilerden bi tanesi.....

http://urun.gittigidiyor.com/110-220-Volt-Cevirici-300WATT-SOK-FIYAT_W0QQidZZ5849657
  • abicim 300 watt çok değil siz ne yaptınız yaa? pc için power supply'lar 380 watt'tan başlıyor gözünüzü seveyim. ps3 450 watt falan kullanıyor. 300 watt, xbox 360'ın harcayabileceği watt'tır bu standarttır. kesinlikle fazla değildir. ucu ucuna yeterlidir. ha biri deseydi ki 500 watt çevirici al, o zaman ben ona fazla derdim ama 300 watt, olması gereken değerdir.
  • cevaplarınız için çok saolun arkadaşlar, galiba yeniden çeviriciye para verecek gibi görünüyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.