Sizde bu zamandan sonra PS2 alınır mı ? Xbox 360 düşünüyodum ama birlikte getirebileceği sorunları falan bide o kadar para verilirmi diye düşününce zaten öss derdi falan dedim ps2 mi alsam oturur paşa paşa oynarım. Sizde almalı mıyım ?
Saolun beyler, almaya karar verdim en kısa zamanda alıyorum inşallah. Yalnız istanbulda en uygun fiyata ve sorunsuz makinayı nerden bulurum ?
İstanbul>eminönü>sirkeci>doğubank'tan alabilirsin. Veya eminönü>tahtakale>zaza han ordan bakabilirsin.
2.el al
Slim mi yoksa normal mi almalıyım ? Sanırım slim için olan modchipler sağlam değilmiş. Normaller doğubankta bulunur mu ?
Slim almak zorundasın diğer büyük modelle görünüş dışında farkı yok zaten, için rahat olsun. Ayrıca büyük modeller artık üretilmiyor garip bir sony fantezisi sanırım. Önce büyük sonra küçük. 2 el alman aksesuar ve oyun konusunda avantajlı ama bence sıfır slim almalısın.
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
Slim almak zorundasın diğer büyük modelle görünüş dışında farkı yok zaten, için rahat olsun. Ayrıca büyük modeller artık üretilmiyor garip bir sony fantezisi sanırım. Önce büyük sonra küçük. 2 el alman aksesuar ve oyun konusunda avantajlı ama bence sıfır slim almalısın.
tşk. Slime de dms messiah gibi chipler takılabiliyomu ? Ya da onun içinde kaliteli chipler var mı ? Birde "samsung 19'' 940bw" ekranda rahat oynayabilir miyim ps2 yi ?
Monitorde guzel gostermez ps2, normal tvde oynayacaksin...
Çip kalitesi hakkında yazılanlar belli yalnız aldığın yere sormadan çipi öğrenemezsin. Dms, matrix, molbo pahalıdan ucuza sıralanıyor. Monitör hakkın da emin değilim giriş çıkış yönünden iyi bir monitörse ps2'yi bağlama şansın olabilir. Bunun dışında 55 ekran ve rgb kablo ile rahatsız olmadan kullanman mümkün. Monitör lcd'ise rahatsız edici frame kayması olacaktır bunun için oyunlarda yazılımsal prograssive scan seçeneği kullanılıyor, yalnız her oyun da bu seçenek yok. Tüplü tv yada ctr monitör kullanabilirsin. monitör için kablo var ama bilgim yok bu konuda. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Direk alabileceğim bir 63 ekran civarı tv'yi marka ve model olarak tavsiye edebilirmisiniz ?
:D Dananın kuyruğunun koptuğu bölüm bu işte. Beğendiğin tv'leri satıcıdan aynı anda açmasını iste kanalları aynı olsun kısalayıp alabilirsin. Marka istersen sony, jvc, grundig, telefunken, beko, vestel, kalite olarak böyle gidiyor ama bilgin olsun vestel ve jvc ortak çalışıyor şu an, bu demekki vestel jvc teknolojisini kullanabilir. Dikkat etmeni tavsiye ederim.
Ne yazıkki xbox ps2 den çok çok daha güzel bir konsol, izlediği yanlış politika yüzünden alınası bir konsol değil.
Tşk. beyler aklımdan birçok soru silindi. Şuan tek bir soru var aklımda oda slim aldığımda modchip ile ilgili bir sorun olup olmayacağı endemin sitesine girdim ps2 slim + modchip var ama modchipin markası yazmıyo slime takılabilen tek modchip molbo diye duymuştum oda çok iyi değilmiş zaten haftaya kısmetse gidip alacam endemden tek aklımda kalan soru bu onada net bir cevap alırsam çok memnun olurum.
Bu adamlarla şahsi meselem olmamakla birlikte size başka yerlere bakmadan endemden almayınız demek isterim. Anlattığınız çipler slim ve tank (büyük model) kasaya takılabiliyor diye biliyorum. Size fikir olması açısından link vereyim endemi ve diğerlerini kıyaslayın. hayırlı olsun. http://www.modchip.com/ps2/