Şimdi Ara

PS1 oyun önerisi istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1-) Youtube'dan video izleyerek yaptım ( x4 x8 ) olarak çektim. Okumadı sadece bir oyunda işe yarada İmgBurn ile x2 ile çektiğim çalıştı bir kere bir daha çalışmadı.

2-) Princo CD-R 2x-56x 700/80 min olanlardan.

3-) Ultraİso, İmgburn ve Alcholol 120 de var. Uzantılar .bin file

4-) Çok hızlı okuyor sonra duruyor. Yada play ınsert playstation disk çıktığı da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 2 Aralık 2015; 11:51:04 >
  • Paylaşılan oyunları görünce duygulandım...Ne güzel zamanlardı
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Program olarak Alcohol %120'yi kullan oradaki ayarlara dokunma Playstation seçeneği olacak ve surekli deneme yanilma yaparak keşfettiğim bir şeyi paylaşayım : Alcohol %120 ile Ps1 oyunu yazdırırken yazdırma hızını max olarak ayarladığım her yazdırmada cd kusursuz olarak çalıştı nedenini pek fazla irdelemedim ama çok cd harcadım bence bana güvenin Bu şekilde uygulamadan sonra hala çalışmıyorsa lens eskimiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrow_35

Program olarak Alcohol %120'yi kullan oradaki ayarlara dokunma Playstation seçeneği olacak ve surekli deneme yanilma yaparak keşfettiğim bir şeyi paylaşayım : Alcohol %120 ile Ps1 oyunu yazdırırken yazdırma hızını max olarak ayarladığım her yazdırmada cd kusursuz olarak çalıştı nedenini pek fazla irdelemedim ama çok cd harcadım bence bana güvenin Bu şekilde uygulamadan sonra hala çalışmıyorsa lens eskimiştir.

aynen sonradan bende buldum 2 3 yöntem daha.

indirdiğim iso dosyalarını daemon tooll sanal sürücüye takıyorum.

sonra clode cd programı ile cd kopyalama seçeneği ile x4 hızınde yazdırıyorum.

Alchol %120 ile 16x ile yazdırınca da açıyor maximum ilede tuhaf :)

• Tamamen aletin naz yapmasına bağlı Klasik lens problemi işte iyiyse lens sorun çıkmıyor
  • Spyhon filter ve Duke Nukem oynamanı özellikle tavsiye ederim ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.