Şimdi Ara

PS Vita Wi-fi/~3G + 16 GB hafıza kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation Vita 3g lidir. Ancak yurtdışından geldiği için imei kayıtlı değildir. Ancak kaydettirilebilir diye zannediyorum. Wi-fi si ile internete tabii ki girer. Tek kusuru budur. Ekranda çizik v.s. yoktur. Alıp büyüteçle bakmadım o kadar ama 10-20cm den çizik v.s. göremezsiniz.
    Gayet temiz kullanılmıştır. Zaten orijinal oyunla hiç çalıştırılmadığı için. Gönlünüz rahat olsun. Sadece bir ara UNO exploiti ile 2-3 PS oyunu oynandı 1-2 hafta o kadar. Onun haricinde pek kullanılmadı. Yanında şarz aleti, silikon koruyucu kılıf verilecektir.
    Piyasa fiyatı (normal wi-fi'li modeli baz aldım ve hafıza kartı ile beraber) 560 TL (şu ucuzundan v.s. sitelerinden baktım)

Fiyat 420 TL'dir. Eskişehir öncelikli olmak üzere Ankara'dan da elden satış yapılacaktır. Şehir dışından almayı düşünüyorsanız. Kargoyu siz ödersiniz. Fiyatta pazarlık yoktur. Daha ucuz fiyatlar teklif etmeyiniz.
    Alete denk olabilecek(eder açısından) tabletle takas olabilir.

NOT: Alet US çıkışlı sim-lock lu değildir. İtalyadan gelmiştir. İlk ay sim kartımı takıp internete girmiştim.(Avea, vodafone değil) Bunun bi iyi tarafı da o TR çıkışlı vitalar vodafone sim kilitli olduğu için. Başka hat kullanamazsınız(ek işlemler yapmadıkça) bunda avea internet 3gli kullandım.(1 ay sonra kayıt ettirmediğim için giremedim ve şu an da kayıt ettirilmediği sürece 3G sim açılmayacaktır)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmuco26 -- 28 Kasım 2013; 15:36:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• esmuco26 kullanıcısına yanıt
    pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 16 gb lı hafıza kartlı + oyunlu cihaz 330 liradan satildi
  • takip. fiyatta indirim olursa alabilirim.
  • Yakında fiyatı revize edicem, iyice araştırmam gerektiği için ve vita tam olarak benim olmadığı için (kardeşimin)

• quote:

Orijinalden alıntı: esmuco26

Yakında fiyatı revize edicem, iyice araştırmam gerektiği için ve vita tam olarak benim olmadığı için (kardeşimin)

Yanlıs anlamayin kotu anlamda soylemedim , ama satmak istiyorsanız bu piyasadan gidiyor.Kusura bakmayın , iyi satislar
  • Yok hocam estağfurullah yanlış anlamadım. Aradan bir ay geçti fiyatları araştırmak piyasayı takip etmek satıcının görevidir. Uyardığınız için teşekkür ederim bilakis. Forum üslubuna alışmak biraz zaman alıyor sadece . :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.