Şimdi Ara

PS Vita-TÜRKİYE En Ucuz Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konuyu PS Vita alacak arkadaşlara bayağı bir yardım edeceği düşüncesiyle açtım :) .(Bende bu alacaklara dahilim.)

PS Vita en ucuz satan mağazalar ve siteler listesi hazırlayalım 1-2 linkle ben başlayayım.(Daha ucuzları bilenler buraya veya bana P.M atabilir PS Vita alacaklar listeside oluşturabiliriz. :) )

SİTE :

Wi-Fi

http://www.hizlial.com/oyun/konsollar/sony-ps-vita-wifi_21.090.0598.0001.htm
    729,00 TL (Havale:714,42 TL)

http://www.buduro.com/store/ProductDetails.aspx?productid=176555&ref=v=1.60.5
    770,00 TL (Tek Çekim:731,50 TL) (Havale:731,50 TL)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-ps-vita-wifi-modeli-4gb-hafiza-karti-uncharted-oyun-hediyeli-84912504/detay
    779,00 TL (4GB Hafıza Kartı+Uncharted Hediyeli)

3G

http://mysonyshop.com/asp/show_stock.asp?product=E234-1009685
    917,00 TL (Kredi Kartı:935,34 TL) (Havale:917,00 TL)

http://www.hesapsepeti.com/urun/sony-playstation-vita-3g-console.aspx?ref=a&v=1.21.8
    908,60 TL (Havale:890,43 TL)

MAĞAZA

Wi-Fi

MediaMarkt
    749,00 TL

TeknoSa
    799,00 TL

3G

TeknoSa
    959,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commandant_Evil -- 6 Mayıs 2012; 11:45:17 >

• UP !. İlgilenen yok mu :D
  • çıktığı haftalarda vatan 680tl'den 10 taksitle vermişti... ben o zaman almıştım, ondan sonra da fiyat takibini bıraktım açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

çıktığı haftalarda vatan 680tl'den 10 taksitle vermişti... ben o zaman almıştım, ondan sonra da fiyat takibini bıraktım açıkçası...

Teşekkürler sanırsam şuanda stoklar yok Vatan'da
  • Kentpark mediamarkette haftasonu 749 TL idi wifi modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: huorpalantir

Kentpark mediamarkette haftasonu 749 TL idi wifi modeli

Eklendi Teşekkürler.(Antalya'da da 749'a görmüştüm :) )
  • okullar kapanınca 650 iner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

okullar kapanınca 650 iner

İnşallah.
  • Kadıköyde PSVITA WIFI Model + 4 GB Memory Card For PSVITA + Uncharted Golden Abyss 790 TL idi sıfır açılmamış oyun sıfır jelantinli idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

Kadıköyde PSVITA WIFI Model + 4 GB Memory Card For PSVITA + Uncharted Golden Abyss 790 TL idi sıfır açılmamış oyun sıfır jelantinli idi.

Yorumun için teşekkürler ama TeknoSa gibi tüm Türkiye'de olan mağazalardan olmadığı için koymayı istemiyorum.Çünkü Türkiye'nin dört bir yanından arkadaşlar var Kadıköydeki mağaza biraz ters yani.
  • Haklısın kardeşim de. Kargo denen bir şey var kapıda ödeme kolaylığıda var üstelik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

Haklısın kardeşim de. Kargo denen bir şey var kapıda ödeme kolaylığıda var üstelik :)

Doğrusunda kardeşim Kadıköyde demişsin sadece link felan yok.Link koyarsan listeye ekleyeyim.
  • Geçen hafta Saturn Taksim' de wi-fi modeli 729 liraydı. Oldukça uygun geldi bana. Ben aynı yerden daha pahalıya almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Geçen hafta Saturn Taksim' de wi-fi modeli 729 liraydı. Oldukça uygun geldi bana. Ben aynı yerden daha pahalıya almıştım.

Sitesi var mı ? Link olarak paylaşırsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commandant_Evil

quote:

Geçen hafta Saturn Taksim' de wi-fi modeli 729 liraydı. Oldukça uygun geldi bana. Ben aynı yerden daha pahalıya almıştım.

Maalesef Saturn' un internet sitesinde satış olmuyor. O yüzden link paylaşamayacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Maalesef Saturn' un internet sitesinde satış olmuyor. O yüzden link paylaşamayacağım.

Maalesef bende link veya Ulusal mağazalardan olmadığı için listeye koyamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten benim de listeye koymanız gibi bir takımtım yok. Sadece size fikir vermesi veya alacaklara yardımcı olması için yazmak istedim. Fiyatı uygun geldi bana. Ayrıca, tamam Saturn Ulusumuza ait bir firma olmayabilir fakat sonuçta İstanbul' da bir çok mağazaları var ve buradan alışveriş yapan çok fazla insan var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten benim de listeye koymanız gibi bir takımtım yok. Sadece size fikir vermesi veya alacaklara yardımcı olması için yazmak istedim. Fiyatı uygun geldi bana. Ayrıca, tamam Saturn Ulusumuza ait bir firma olmayabilir fakat sonuçta İstanbul' da bir çok mağazaları var ve buradan alışveriş yapan çok fazla insan var.

Bence pahalı oyun yok + Hafızada yokhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-ps-vita-wifi-modeli-4gb-hafiza-karti-uncharted-oyun-hediyeli-84912504/detay
    aynı şey + uncharted ben burdan alıcam galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.