Şimdi Ara

PS VİTA OYUNLARI SIFIR NİYETİNE Rayman, Ninja Gaiden Sigma, Golf World Tour ve Ridge Racer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyunların hepsi kutuludur. Rayman ve Golf Oyunlarını Ben açtım. Diğerlerinin kutusu açıktı.

Zamansızlıktan sadece %1 seviyesinde oynanmış oyunlar ve yaklaşık 3aydır da kenarda öylece beklemektedirler...

Değerlendirme amaçlı satışa çıkarılmıştır... Fiyatı Makul yazmaya çalıştım... Tüm oyunları alan arkadaşa kargo ücretsiz. Onun harici İNDİRİM TALEPLERİ GERİ ÇEVRİLECEKTİR. ZATEN GAYET UYGUNDUR!!!

PS VİTA OYUNLARI SIFIR NİYETİNE Rayman, Ninja Gaiden Sigma, Golf World Tour ve Ridge Racer

RAYMAN ORIGINS : 70TL
    SATILMIŞTIR

Ninja Gaiden Sigma : 50TL
    SATIŞTA

HOT SHOTS GOLF :55TL
    SATILMIŞTIR

RIDGE RACER : 55TL
    SATILMIŞTIR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyt180 -- 15 Şubat 2013; 21:05:08 >

• Arkadaşlar gayet güvenirlirdir. Alırken sorun yaşamasaınız. Arkadaşla sorunsuz alışverişmiz oldu. Tavsiye ediyorum. Güvenilir bir şahız. Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

Arkadaşlar gayet güvenirlirdir. Alırken sorun yaşamasaınız. Arkadaşla sorunsuz alışverişmiz oldu. Tavsiye ediyorum. Güvenilir bir şahız. Hayırlı satışlar

Teşekkürler
  • Rayman için teşekkürler ,

Hızlı ve Sorunsuz bir alışveriş oldu. Ürün Söz verildiği gibi , güzelce kutulanmış olarak vaktinde elime ulaştı.

Tekrar Teşekkürler,
    Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madsi

Rayman için teşekkürler ,

Hızlı ve Sorunsuz bir alışveriş oldu. Ürün Söz verildiği gibi , güzelce kutulanmış olarak vaktinde elime ulaştı.

Tekrar Teşekkürler,
    Selamlar.

iyi günlerde kullanın...
  • Hocam merhabalar ridgeracer için biraz daha indirim yapma olasılığın var ise hemen alabilirim

acil cevap saygılarımla
  • 50tl iyi fiyat. Işte bu şekilde işin suyu çıkmasın diye fiyatları 55tl yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takippp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.