Şimdi Ara

PS Vita'da Battlefield 3 Keyfi ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demin izlediğiniz videoyu arkadaş jailbreak li ps3 sayesinde yapıyor. hem versiyonu 3.55 hemde hard diskinde cok fazla oyun var.Multiman i saymıyorum bile.Yani bu özellik OFW de var mı bilmiyorum.
  • bayagı güzel görünyo...
  • Talha abi dikkatsizliğine gelmiş olacak.Remoteplay özelliğini wii u kopyaladı ps3 çıktığından beri psp ps3'ü kontrol edip ps1 psn oyunları oynanabiliyor.Nintendo kopyalamış oluyor böylece.PS Vıta ne güzel grafik vs demiş o Grafikler direk ps3ten stream ediliyor ps vita hiç bir şey çalıştırdığı yok orda sadece görüntüyü stream edip oynatıyor;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

Talha abi dikkatsizliğine gelmiş olacak.Remoteplay özelliğini wii u kopyaladı ps3 çıktığından beri psp ps3'ü kontrol edip ps1 psn oyunları oynanabiliyor.Nintendo kopyalamış oluyor böylece.PS Vıta ne güzel grafik vs demiş o Grafikler direk ps3ten stream ediliyor ps vita hiç bir şey çalıştırdığı yok orda sadece görüntüyü stream edip oynatıyor;)

Bu fikir bir kere ilk kez Nintendo getirdi bi kere istersen biraz araştır derim. Gameboy Advance' i Gamecube bağlayı bi kaç ona özel yapılan oyunları kontrol edebiliyordun mesela dolayısıyla biraz araştırında destekli gelin arkadaş....

http://www.youtube.com/watch?v=7IH00f_a7SI

http://www.zelda.com/fourswords/launch/loz4swords.html bu sitede playmodes ana başlığına tıkladıktan sonra Single Player with Gameboy Advance başlığına tıklarsan daha ayrıntılı görürsün sistemi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ed_al -- 22 Ocak 2012; 21:39:58 >

• Olayı acıklıyorum:

Ps vitayı pc nıze kablo yada wireless ile birleştirip pc nizi yönetebiliyorsunuz

Yani pc nizdeki tüm herşeyi uzaktan vita ile kontrol edip gördüğünüz gibi oyunlarıda oynuyabılırsınız internete fln girebilirsiniz

Bu videodaki arkadaş ps3 e bağlamış

Psp de left 4 dead oynamıştım yalnız pc nin sağlam olması gerekiyor yoksa kasar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 22 Ocak 2012; 22:29:55 >
  • Aletteki ekran gücüne bakar mısınız yahu? Hey maşallah..
  • Bugün yayımlanan bir habere göre ILLEGAL yöntemlerle ps3 oyunları vita'da oynanabilecekmiş . !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.