Şimdi Ara

PS VITA almayı düşünüyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , malum yarın okullar kapanıyor ve karneler alınıyor :D karnede biraz iyi olunca bir hediye isteme fırsatı doğdu bana , en başta xbox ve playstation arasında kalmıştım fakat zaten , 5-6 ay sonra yeni nesil konsolların çıkacağını bildiğim için böyle bir kararın pek mantıklı olmadığını düşündüm , döndüm dolaştım PS Vita'da karar kıldım. Fakat aklıma takılan bazı sorular var arkadaşlar fazla uzatmadan başlamak istiyorum. :

1- PS Vita'yı 3G olarak mı yoksa WiFi olarak mı tavsiye edersiniz ? neden ?
    2- PS Vita'nın yanında Starter Kit mi ? Travel Kit mi alınmalı ?
    3- Hangi boyutlarda ki hafıza kartı yeterli olacaktır ?
    4- Güzel bir grafik deneyimi sunabilicek oyunlar nelerdir ? tavsiyeleriniz ?
    5- PS Vita'nın yanında kulaklığı alınmalımıdır ? ses kalitesi çok fark etmektemidir ?
    6- İlk oyun olarak Uncharted : Golden Abyss mi ? Little Big Planet mi alınmalı sizce ?
    7- Pil ömrü yaklaşık kaç saattir ?
    8- WiFi ve 3G özelliklerinin bir arada olduğu bir model yok mudur ?

Arkadaşlar sorularımda yardımcı olursanız çok memnun olurum , PS Vita pek ilgili olduğum bir cihaz olmadığı için haliyle pek birşey bilmiyorum hakkında.
    Teşekkürler İyi Forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalyborz -- 13 Haziran 2013; 19:36:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalyborz

Merhaba arkadaşlar , malum yarın okullar kapanıyor ve karneler alınıyor :D karnede biraz iyi olunca bir hediye isteme fırsatı doğdu bana , en başta xbox ve playstation arasında kalmıştım fakat zaten , 5-6 ay sonra yeni nesil konsolların çıkacağını bildiğim için böyle bir kararın pek mantıklı olmadığını düşündüm , döndüm dolaştım PS Vita'da karar kıldım. Fakat aklıma takılan bazı sorular var arkadaşlar fazla uzatmadan başlamak istiyorum. :

1- PS Vita'yı 3G olarak mı yoksa WiFi olarak mı tavsiye edersiniz ? neden ?
    2- PS Vita'nın yanında Starter Kit mi ? Travel Kit mi alınmalı ?
    3- Hangi boyutlarda ki hafıza kartı yeterli olacaktır ?
    4- Güzel bir grafik deneyimi sunabilicek oyunlar nelerdir ? tavsiyeleriniz ?
    5- PS Vita'nın yanında kulaklığı alınmalımıdır ? ses kalitesi çok fark etmektemidir ?
    6- İlk oyun olarak Uncharted : Golden Abyss mi ? Little Big Planet mi alınmalı sizce ?
    7- Pil ömrü yaklaşık kaç saattir ?
    8- WiFi ve 3G özelliklerinin bir arada olduğu bir model yok mudur ?

Arkadaşlar sorularımda yardımcı olursanız çok memnun olurum , PS Vita pek ilgili olduğum bir cihaz olmadığı için haliyle pek birşey bilmiyorum hakkında.
    Teşekkürler İyi Forumlar..

1-İhtiyaca göre değişir. Ama günün birinde insan WİFİ sız kalır o zaman 3G yi arar. Çokta akıllı bir telefonun yoks 3G almalısın . 0 alacaksanda 3G ile Wifi fiyatları eşit şu anda .
    2- Travel kitte bulunan çantadan dolayı 1 adım önce Travel kit.
    3-Kullanımına bağlı ama 16 gb fixtir.
    4-Önce bir Fifa , sonra Uncharted tatmin eder. Eğlencede ise Little Big Planet.
    5-Philipsin klasik 20 tllik kulaklıkları iş görüyor. 60 Tl bayılmaya gerek yok.
    6-Yazın 3 aylık PS Store üyeliği yaparsan (30 tl karşılığı ki karşılığını güzel alırsın) birçok oyun bedavaya geliyor . Bunların içinde Uncharted ta var. Alırken LBP hediyeli tercih etmelisin.
    7-Oyun ile 3-5 saat , video ile 5 saat vaat ediyor PS Vita. Yanında taşınabilir şarjı ile vitanın kendi şarj süresinin 1.5 katı kadar sürede takviye yapabilirsin bununla eğer seyahat ediyorsan.
    8- WİFİ ve 3G+Wifi modeller var. 3G modellerde de Wifi var yani.

• Edit:
    @EvoRoncatto'da yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 13 Haziran 2013; 23:07:42 >
  • Call of duty

Uncharted

LittleBigPlanet

Assassin's Creed

Fifa 13

Gravity Rush

Most wanted

Bu oyunlar harikadir. Tek tek almaya basladim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

Call of duty

Uncharted

LittleBigPlanet

Assassin's Creed

Fifa 13

Gravity Rush

Most wanted

Bu oyunlar harikadir. Tek tek almaya basladim ben.

virtua tennis i atlamaşın en baba oyunlarından vitanın onlineda da eğlenceli oluyor gayet.
  • bence ikinci el garantili 3g alabilirsin ayrıca 16gb hafıza kartıda alırsınanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahekierkegaard -- 2 Temmuz 2013; 23:16:57 >
  • bence yalnızca taşıma çantası ve silikon kılıf alın hem hesaplı hem işe yarar oyun zevkinize kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır PS Vita
    8 yıl önce açıldı
    Xbox One almayı planlıyorum ki
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar, ben Amerika'dayim. Buradan PS Vita alabilirim. Ama 3G olan modeli alirsan bunu da Turkiye'de mecburen kayit ettirmek zorundayiz degil mi? :( Eger oyleyse sirf bu yuzden Turkiye'den alabilirim. Ya da wifi alacagim en kotu.

Bir de uncharted oyunu Turkce geliyor mu? PS3 teki gibi turkce oynanabiliyor mu?

Amerika'dan alacagim uncharted oyununda da Turkce var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Arkadaslar, ben Amerika'dayim. Buradan PS Vita alabilirim. Ama 3G olan modeli alirsan bunu da Turkiye'de mecburen kayit ettirmek zorundayiz degil mi? :( Eger oyleyse sirf bu yuzden Turkiye'den alabilirim. Ya da wifi alacagim en kotu.

Bir de uncharted oyunu Turkce geliyor mu? PS3 teki gibi turkce oynanabiliyor mu?

Amerika'dan alacagim uncharted oyununda da Turkce var midir?

amerikadan alırsan simlocklu benim ps vitada amerikadan kayıt ettirmene gerekyok çünkü at&t hariç hiçbir hatla kullanamazsın.
    uncharted golden abbys oyunu türkçe değil ama oynamanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.