Şimdi Ara

PS Vita Almayı Düşünenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, malum bu cihazın Türkiye fiyatı yurtdışının 2 katı. Acaba dışarıdan sipariş etsek ne gibi sorunlarla karşılaşırız? 250-300 dolardı sanırım yurtdışında, burada en düşüğü neredeyse 800 liradan başlıyor

• 300 dolar + kargo = TR fiyatı
  • Bir çaresine bakacağız artık.
    Not: İmza , mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

300 dolar + kargo = TR fiyatı

300 lira kargo mu tutar?
  • daha japonyada çıkalı 3gün oluyor abdye falan nisanda cıkıcakmış Türkiyeye ne zaman gelir Allah bilir fakat zaten konsolların çogunu herkes spot alıyor tedarikçilerden online alışveriş sitelerinde ön sipariş alımı var sadece ve 650tl fiyat veren var bu ay sonunda getirmeyi planlıyoruz diyor hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

300 dolar + kargo = TR fiyatı

300 lira kargo mu tutar?

Dostum sen şimdi yat dinlen sonra sabah o mesajı tekrar oku
  • quote:

Arkadaşlar, malum bu cihazın Türkiye fiyatı yurtdışının 2 katı. Acaba dışarıdan sipariş etsek ne gibi sorunlarla karşılaşırız? 250-300 dolardı sanırım yurtdışında, burada en düşüğü neredeyse 800 liradan başlıyor

Hocam bir sorum olacak dun bi video izledimde fifa 12nin grafikleri konsoldaki gibiydi,simdi bu cihazı alırsak goruntu xbox360 daki gibi olurmu? ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır PS Vita
    8 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok gezen biri olsaydım alırdım bir tane.. ama evdeyim gerek yok
  • Kesin alıcam
  • Aletin fiyatı + kargo + %20 vergi. Sadece wi-fi li olan için.

Eğer 3g lisini alacaksan(böyle bir modeli çıktı değil mi?) o alet türkiyeye girmez.
  • standart micro sd kart yerine kendine özel tasarımlı fahiş fiyata satılan kartlarla çalışacağını öğrendiğimde vazgeçtim.

neymiş tüm kartlar aynı hıza sahip olacakmış , class 6 micro sd neyimize yetmiyorduda 16 gb karta 70$ verelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetaw

quote:

Arkadaşlar, malum bu cihazın Türkiye fiyatı yurtdışının 2 katı. Acaba dışarıdan sipariş etsek ne gibi sorunlarla karşılaşırız? 250-300 dolardı sanırım yurtdışında, burada en düşüğü neredeyse 800 liradan başlıyor

Hocam bir sorum olacak dun bi video izledimde fifa 12nin grafikleri konsoldaki gibiydi,simdi bu cihazı alırsak goruntu xbox360 daki gibi olurmu? ..

Çözünürlük düşük olduğu için ps3 gibi görünmesi normal bir durum.
    Kuvvet olarak gayet yeterli bir ürün bana göre. Zaten belli bir yaşa gelmişiz, bu saatten sonra ultra grafik arayacak değilim.
    Soruna gelirsek,
    Ps vitanın tüm gücünü kullanan oyunların hemen geleceğini sanmıyorum.
    (Satış stratejisi ve bazı kısıtlamalar yüzünden olabilir, uzmanlık alanım konsol cihazları değil maalesef. kısıtlı bir bilgim var bu konuda.)
    Bence ülkemize gelmesini bekleyelim, Sony firması fiyat konusunda güzellik yapacağını söylemişti. (ki hiç sanmıyorum.)
    1. parti çıkan ürünleri hiçbir zaman almam bu arada, sorun olabilir diye ama siz bilirsiniz tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 20 Aralık 2011; 11:16:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.