Şimdi Ara

ps vita almak istiyorum sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ps vita almak istiyorum bir kaç sorum var
    S1)500 tl bütçem var Ps vita wifi modeli + 4 gb hafıza kartını sıfır olarak teknosa media market gibi Adana içinde bir mağazadan alabilirmiyim internetten alışverişe hem güvenmiyorum hemde evimize kargo en az 6 7 günde geliyor
    S2) ps vitaya en az 3 sene oyun çıkarmı beni 3 sene götürse yeter
    S3)Ps vita psp gibi ileride kırılmı

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Arkadaşlar ben ps vita almak istiyorum bir kaç sorum var
    S1)500 tl bütçem var Ps vita wifi modeli + 4 gb hafıza kartını sıfır olarak teknosa media market gibi Adana içinde bir mağazadan alabilirmiyim internetten alışverişe hem güvenmiyorum hemde evimize kargo en az 6 7 günde geliyor
    S2) ps vitaya en az 3 sene oyun çıkarmı beni 3 sene götürse yeter
    S3)Ps vita psp gibi ileride kırılmı

İyi forumlar

1) İnternetten almadığın sürece o fiyata bulman biraz zor ama yine de araştır derim. İnternete neden güvenmiyorsun? Bir sürü güvenilir site var sonuçta 0 alacaksın değil mi?
    2) Çıkar. Henüz 15 ay kadar bir süre oldu Vita çıkalı. PSP'ye bile halen oyun çıktığını düşünürsen, cevabı açıkça belli oluyor.
    3) Zor, belki ömrünün sonlarına doğru kırılabilir tabi.

• 1) Şu anda 600 tlye Vita 3G+4GB+Bir oyun alabilirsin. Su anda vitanın WiFi ve 3G versiyonu aynı fiyat
    2) 3 seneyi bırak sadece bu eylülde çıkacak oyunlar sana yeter. Gene de söyleyeyim 3 sene rahat rahat oyun çıkmaya devam eder bu konsola.
    3) Kırılma işi şu anda zor görünüyor. Malum Spny hayvan gibi kaliteli bir işletim sistemi yazmış. PS3 bir 3.5 yılda kırıldı(Yanlış hatırlamıyorsam).

Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
  • ben ps vita aldım 3 g + wifi 32+4 gb memory card 1360 tl aldım sony den ama 2,5 ay sonra sattım 650 sattım anlıcan pişman oldum ps vita aldıma hayatımda ilk defa kazık yedim bu konsol sayesinde eğer alcaksanda wifi olanından al en ucuzunu al parana yazık uncharted golden abys fifa 13 gaza getirdi beni yoksa almazdım ps vita oyun azlığı kıtlığı var bekleki oyun çıksın samsung galaksi 4 veya 3 iphone daha çok oyun çıkıyor ps vita sanki oyun konsolu deil sony önem vermiyor ps vitaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion7

1) Şu anda 600 tlye Vita 3G+4GB+Bir oyun alabilirsin. Su anda vitanın WiFi ve 3G versiyonu aynı fiyat
    2) 3 seneyi bırak sadece bu eylülde çıkacak oyunlar sana yeter. Gene de söyleyeyim 3 sene rahat rahat oyun çıkmaya devam eder bu konsola.
    3) Kırılma işi şu anda zor görünüyor. Malum Spny hayvan gibi kaliteli bir işletim sistemi yazmış. PS3 bir 3.5 yılda kırıldı(Yanlış hatırlamıyorsam).

Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.

600 tl ye nerden alabilirim ?

• Teknosada şu anda kampanyalı yanında 70 tllik kulaklık+4GB MC+Vita 3G+Uncharted 649 tl

Buradan bakabilirsin:

http://www.teknosa.com/urunler/119961382/sony-ps-vita-wifi-3g-konsol-sony-ps-vita-4-gb-memo?term=vita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion7 -- 23 Haziran 2013; 13:41:30 >
  • Arkadaşlar peki pes 2014 ps vitaya çıkar mı bide bende iphone için kesilmiş sim card var o 3g li ps vitaya takılırmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- O fiyata bulman zor. İnternetten bulursun belki.

2- PS4'ün gelmesiyle fazla oyun çıkaracaklarını düşünüyorum.

3- Vita'nın kasası sağlam. Adam gibi bakarsan 5-6 yıl bile gider.

Sonuç: Az daha bekle. İndirimleri takip et. Uygun fiyata bulursun.

• quote:

Arkadaşlar peki pes 2014 ps vitaya çıkar mı bide bende iphone için kesilmiş sim card var o 3g li ps vitaya takılırmı ?

PES 14 çıkmayacağını açıkladılar. Ama ileride Vita'ya özel PES serisi geliştirecekler. Birkaç sene seni FIFA idare eder. Ondan da aynı oyun zevkini bulursun.

• Arkadaşlar teknosa da ürünler hep piyasa fiyatının üstünde oluyor bide yanında kulaklıkla oyun vermişlrr yokmu yanında hediyesi olmayan sadece ps vita wifi +4 gb hafıza kartı nı 0 satan media market vatan bilgisayar gibi bütçem en fazla 600 tl ye çıkıyor.

• quote:

Arkadaşlar teknosa da ürünler hep piyasa fiyatının üstünde oluyor bide yanında kulaklıkla oyun vermişlrr yokmu yanında hediyesi olmayan sadece ps vita wifi +4 gb hafıza kartı nı 0 satan media market vatan bilgisayar gibi bütçem en fazla 600 tl ye çıkıyor.

Dostum hepsiburadaya da güvenmiyorsan bişey diyemiyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/playstation-vita-wifi-console/productDetails.aspx?productId=oyunsony719180692&categoryId=60000329&SKU=OYUNSONY719180692&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3doyunsony719180692%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dvita%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

• kardeş forumda var 2. el garantili olanlarda alabilirsin hemde uygun fiyatta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.