Şimdi Ara

PS Store PES 2019 (PS4) 44 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar PES 2019 (ps4) PS storeda indirime girdi. 44 TL Fiyatı uygun gibi.

PS Store PES 2019 (PS4) 44 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofistikAdam -- 28 Şubat 2019; 12:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı bilmem de oyun ÇÖP
  • Pes 2019 Lite zaten ücretsiz. Ücretsiz bir oyuna 44 lira vermek pek mantıklı gelmedi bana açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Pes 2019 Lite zaten ücretsiz. Ücretsiz bir oyuna 44 lira vermek pek mantıklı gelmedi bana açıkcası.
    sadece arkaşlarla offline maç yapmak istiyorum, lite'da mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

sadece arkaşlarla offline maç yapmak istiyorum, lite'da mümkün mü ?

Alıntıları Göster
    Mümkün hocam. Oynadık. Cihazdan girin store a. Pes 2019 Lite yazın ücretsiz indirmeye başlayın.
    Forumdaki konusu:https://forum.donanimhaber.com/konami-ucretsiz-pes-2019-lite-surumu-yayinladi--136292794

• epeydir düşmesini bekliyordum teşekkürler
  • indirim kaç güm geçerli?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

indirim kaç güm geçerli?
    7 marta kadar geçerli

• Bilen arkadaşlara sorum var. Ps4’üm yok ama bir kaç ay sonra almayı düşünüyorum. Bu oyunu almayı düşünüyorum ve bir kaç ücretsiz oyunu kütüphaneye eklesem oyunlar kütüphaneden silinir mi?

Xbox’ta aynı sorunu yaşadım çünkü, eklediğim oyunların hepsi silinmişti bunda da aynısı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Bilen arkadaşlara sorum var. Ps4’üm yok ama bir kaç ay sonra almayı düşünüyorum. Bu oyunu almayı düşünüyorum ve bir kaç ücretsiz oyunu kütüphaneye eklesem oyunlar kütüphaneden silinir mi?

Xbox’ta aynı sorunu yaşadım çünkü, eklediğim oyunların hepsi silinmişti bunda da aynısı olur mu?
    Problem olmaz Psn hesabından alabilirsin oyunları. Cihazı aldıktan sonra giriş yapıp kütüphaneden yükleyebilirsin

• SofistikAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

• 44 tl hiçbirşey alınır ama fifanın yanında kötü olmuş oyun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar lite da gösteri maçı ve turnuva olayı var mı offline olarak? Ücretsiz oyuna para vermeyelim durduk yerde. Online oynamıyorum arkadaş arasında ona göre alalım. Paylaşım ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Saolasın aldm

• her sene pes serisine çöp deniliyor ama adamlar deli gibi satış yapıyor.

herkes eli mahkum oynuyor.
  • Bilgim olmadığı için soruyorum normal DVD olarak alınan oyundan farkı sadece online oynamaması mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

Arkadaşlar lite da gösteri maçı ve turnuva olayı var mı offline olarak? Ücretsiz oyuna para vermeyelim durduk yerde. Online oynamıyorum arkadaş arasında ona göre alalım. Paylaşım ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    Lite sürümünde my club ve offline olarak kick off maclarını yaparsınız. Diğer modlar aktif değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

Bilgim olmadığı için soruyorum normal DVD olarak alınan oyundan farkı sadece online oynamaması mı ?
    Disk olarak alınan oyundan hiçbir farkı yoktur. Online ve diğer tüm modlar oynanabilir. Full sürümdür.

• Lite sürümün ps3 olanı var mı acaba?
  • Almayın. Tamamen rezalet bu sene. Lite olanı kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.