Şimdi Ara

Ps store alışveriş hakkında??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün uk psn kart aldım ve ilk oyun alışverişimi yaptım ama aldığım oyunu oynayamıyorum.Daha önce X Men oyununun demosunu indirmiştim.Bugün de 3,99 £ tutarındaki paketini satın aldım ama oynayınca yine demo çıkıyor ve oyun bir yerde kalıyor.Ücretli aldığım ve indirdiğim oyunu nasıl oynayacağım?Lütfen yardımcı olun.

• DLC paketini mi indirdin?Bi de sadece demo mu yüklü?X-men oyuu derken X-Men Origins:Wolverine'i mi kastediyorsun?Biraz ayrıntı verebilirsen yardımcı labilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoktepe

DLC paketini mi indirdin?Bi de sadece demo mu yüklü?X-men oyuu derken X-Men Origins:Wolverine'i mi kastediyorsun?Biraz ayrıntı verebilirsen yardımcı labilirim.

Evet X-Men Origins:Wolverine.Daha önce demo indirmiştim.Şimdi de 137 kb lik bi paket indirdim ama yine demo açılıyor
  • Bildiğim kadarıyla X-Men Origins:Wolverine indirelibilir bir oyun değil,blu-ray diskini alıyorsun;ardından DLCyi kuruyorsun.
  • yani param boşuna mı gitti?
  • Tabi mail atsam doğru söylediğime inanmazlar ve parayı iade etmezler.Neyse ileride bu oyunu alırsam o zaman kullanırım.
    Peki indirdiğim şeyin boşa gitmemesi için neye dikkat etmeliyim?Ps3 dünyasına yeni katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osoztok

Tabi mail atsam doğru söylediğime inanmazlar ve parayı iade etmezler.Neyse ileride bu oyunu alırsam o zaman kullanırım.
    Peki indirdiğim şeyin boşa gitmemesi için neye dikkat etmeliyim?Ps3 dünyasına yeni katıldım.

aldığın oyunun bölge koduyla ek paket/içerik indirdiğin psn bölgesi aynı olmalı..buna dikkat etmen yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Okumalısın yani altında yazanları fakat sanıyorum ingilizcen yetersiz kalıyo o zaman şöyle yaparsın.

Zaten sony de iş kolay olsun diye add-onlar(bunlar dlc oluyo yani indirilebilir içerikler oyun değiller aklında olsun)

işte filmler(ki bunlar indirilemiyo üllkemiz yüzünden)

normal oyunlarda var tabi

psn oyunlarıda var

temalarda var herşeyi yani bölüm bölüm ayırmış adamlar sen add-on kısmından eğer sende olan bir oyunun indirilebilir içeriğini istiyosan o zaman girip alıcaksın add-on kısmından bişey orda zaten diyo disc için add-on mu yoksa normal psnden indirilen bir oyun için add-on mu diye onlara göre sende olan tam sürüm oyuna dlc indirebilirsin şimdi wolwerine boşa gitmiş sayılmaz fakat wolwerine in dlcsi gerçekten aşırı çöp bi dlc yani arena yapıyosun online hani öyle hergün oynanıcak bir oyun değilki o kadar zevklide değil fakat olur ilk başta herkes hatalar yapar sadece daha dikkatli oku ve anlamaya çalış yazılanları sonra hiç problem kalmaz

Çok teşekkür ederim.Ben "all games" bölümünden adventure bölümüne girmiştim.bunu da ordan indirdim.ama bundan sonra daha dikkatli olacağım.
    Türkiye'de o kadar ps3 kullanıcısı var.Cihazda Türkçe menü olmaması ve türkiye networkun kötü olması üzücü.ps3 kullanıcılarının çoğunun ingilizcesi yeterli olduğu için bu konuda da bir beklentileri yok sanırım.

• (full game) yazan oyunları alabilirsin bir de dikkat et psp oyunu alma ps3 ve full game yazanları al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.