Şimdi Ara

Ps Store a Giremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nebrion

Sistem dilini ingilizce yapmak sorunu çözdü!
    Türkçe ile uyumsuzluk var

Store'u bende ingilizce kullanıyorum. Download listesi türkçe olunca çok tip duruyor yarısı inglizce yarısı türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Orijinalden alıntı: nebrion

Sistem dilini ingilizce yapmak sorunu çözdü!
    Türkçe ile uyumsuzluk var

Store'u bende ingilizce kullanıyorum. Download listesi türkçe olunca çok tip duruyor yarısı inglizce yarısı türkçe

Aynı sorun bende de var sistem dilini türkçe yapınca ps3 store girmiyor fakat ingilizce yapınca ps3 store türkçe geliyor bu nasıl bir saçmalıktır acaba?
  • sistem dilini ingilizce yapın sorun çözülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

sistem dilini ingilizce yapın sorun çözülüyor.

Şu an Türkçe Sistem Dili ile Store TR giriş yapılabiliyor hocam.
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. O yüzden buradan devam ediyorum, başlıktaki tarihe bakıp aldanmayın yani . Neyse efendim günlerdir psn store'a giremiyorum malesef. Yeni taşındığım evde superonline fiber bağlattım. Verdikleri modem huawei hg253s. İnternet bağlantısı yaparken sanırım hepsini otomatik yaptım ve test sonucu nat type 2 yani sorun gözükmüyor. Psn'e bağlanıyor yani log-in yapıyorum fakat store açılmıyor. Neden böyle oluyor fikriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep_blue54

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. O yüzden buradan devam ediyorum, başlıktaki tarihe bakıp aldanmayın yani . Neyse efendim günlerdir psn store'a giremiyorum malesef. Yeni taşındığım evde superonline fiber bağlattım. Verdikleri modem huawei hg253s. İnternet bağlantısı yaparken sanırım hepsini otomatik yaptım ve test sonucu nat type 2 yani sorun gözükmüyor. Psn'e bağlanıyor yani log-in yapıyorum fakat store açılmıyor. Neden böyle oluyor fikriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten.

Süperonline kullanıcıları yaşıyordu bu sorunu tam hatırlamamak ile beraber sanırım port açarak sorunu çözüyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

quote:

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. O yüzden buradan devam ediyorum, başlıktaki tarihe bakıp aldanmayın yani . Neyse efendim günlerdir psn store'a giremiyorum malesef. Yeni taşındığım evde superonline fiber bağlattım. Verdikleri modem huawei hg253s. İnternet bağlantısı yaparken sanırım hepsini otomatik yaptım ve test sonucu nat type 2 yani sorun gözükmüyor. Psn'e bağlanıyor yani log-in yapıyorum fakat store açılmıyor. Neden böyle oluyor fikriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten.

Süperonline kullanıcıları yaşıyordu bu sorunu tam hatırlamamak ile beraber sanırım port açarak sorunu çözüyorlardı

Teşekkür ederim yanıtladığın için. Arkadaşlar yok mu aramızda superonline kullanan? Hangi portları açmam gerekiyor ? El verin de halledelim şunu.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim yanıtladığın için. Arkadaşlar yok mu aramızda superonline kullanan? Hangi portları açmam gerekiyor ? El verin de halledelim şunu.

Tam modemin değil ama bir dene istersen
    http://www.playstationturk.net/forum/topic_429

• Ben hala giremiyorum güncelleme istiyor 1.4 yükle dedğimde hata veriyor.Dil ile alakası yok zaten ingilizce kullanıyorum.Sorun sizde devam ediyormu
  • Ben 1 haftadır giremiyorum konu açtım sildiler eski konulara yazdım cevap veren olmadı. Forumdan bir kişi bile yazmadı.. Bağlantım ttnet durup dururken 4 psn store giremez oldum. Usa Tr Eu Jpn hepsiyle de deniyorum servise bakımda diye bir uyarı geliyor açılmıyor.. sebep nedir update de yok yapacak.. kaldım öyle bir yardım lütfen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tam modemin değil ama bir dene istersen
    http://www.playstationturk.net/forum/topic_429

Arkadaşım yardımın için teşekkür ederim. Sayfayı sık kullanılanlara ekledim gözden geçireceğim. Umarım işime yarar bu bilgiler. Ayrıca koca forumda bir tane Huawei modeme sahip kullanıcı olmaması da entresan. Neyse umarım sorunu çözebilirim. Hayır eskisi kadar vaktim de olmuyor ps ile uğraşacak yoksa çözerdim bir şekilde. Neyse bu gidişle olan bizim plus üyeliğine olacak.

• arkadaşlar merhaba türknet internet kulanıyorum ancak playstation store a giremıyorum.Yardımcı olabılırsenız cok sevınırım
  • Bende de bu hizmet bakım aşamasında diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4 gun once gırdıgm PSN store a suanda gıremıorm. Yukarıda ara ve sepet secegını ndısında hıc bısey gozukmuor ve hıcbır tuş islemıyor oylece kalıyor . CIhazı uzerındekı kapama tusundan kapatmak zorunda kalıyorum... Var mı bu kondau bılgısı olan ?
    Drıver san francısco yu alıcaktm 15 TL ye yaaaaaa :( bide ınfamous vardı 22 lıraya bugun son gunu . varsa yardımcı olabılcek ail yardım lutfennnnnnnn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.