Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.932
Cevap
723
Favori
1.017.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
158 oy
Sayfa: önceki 1...298...594595596597
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bütün fantaziler açık yani hocam 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konu canlı diye buraya sormak istedim. Bu zamana kadar genel olarak arcade tarzı yarış oyunları oynadım. Şu an mesela ara ara NFS Unbound oynuyorum. Simülasyon sayarsanız en yakın WRC Generations vardı. O da zorlamıştı ama sıkıcı değildi. Neyse konuya gelecek olursam GT7 almayı düşünüyorum. Ama oynanış zor olursa da pişman olur muyum diye ikilemdeyim. Dualsense ile oynamayı düşünüyorum. Oynayanlardan fikir edinmek istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: DarkEagles_1903

Bu konu canlı diye buraya sormak istedim. Bu zamana kadar genel olarak arcade tarzı yarış oyunları oynadım. Şu an mesela ara ara NFS Unbound oynuyorum. Simülasyon sayarsanız en yakın WRC Generations vardı. O da zorlamıştı ama sıkıcı değildi. Neyse konuya gelecek olursam GT7 almayı düşünüyorum. Ama oynanış zor olursa da pişman olur muyum diye ikilemdeyim. Dualsense ile oynamayı düşünüyorum. Oynayanlardan fikir edinmek istiyorum.

PlayStation mağazasından My First Gran Turismo'yu indir. Bu versiyon oyunseverlere ücretsiz olarak sunuldu. Oyna, deneyimle, hoşuna gittiyse GT7'yi satın al, beğenmezsen Unbound, Forza Horizon'a yönelebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 11 Eylül 2026; 17:21:59 >

Forza Horizon 5 Premium Edition güzel indirime girmiş. En iyi versiyon bu oyunun. 1028 TL

Forza Horizon 5 Premium Edition

Forza Horizon 5 Premium Ed

PS5 de nasıl görünüyor acaba FH5, bazısı düz PS5 de kötü PS5 Pro da iyi demiş grafikler için

Grafikler gayet güzel.

• Plus oyunları sönük kaldığı için günümüz oyunlarına göre oldukça cüzi miktarda fiyatıyla Denshattack'ı size tavsiye ederim oynanış videosu absürt gelebilir ama eğlencesi de absürtlükten diyebiliriz şans verin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 12 Eylül 2026; 10:0:44 >
  • nks0urce N kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam güzel ve yararlı bir site olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • 
Sayfa: önceki 1...298...594595596597
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.