|
Hell is Us bence de çok güzel duruyor. Bu oyuna kesinlikle bir şans verilmeli. Eminim ki aramızda birçok oyuncu Hell is Us'ı sevecektir. |
|

|
Hell is Us bence de çok güzel duruyor. Bu oyuna kesinlikle bir şans verilmeli. Eminim ki aramızda birçok oyuncu Hell is Us'ı sevecektir. |
|
|
|
Rise of the Ronin bitirdim, aynı bossları dövüp durdum ki 30 a yakın boss var, secimlere göre 2 veya 3 ünü öldürebiliyoruz, geri kalanlarını enaz 3 kerre dövüyoruz ve senle işim bitmedi diyip kaçip gidiyorlar Combat güzel olmasa çekilecek oyun değil ama sekirodan sonra eniyi combat diyebilirim, sonlarda sıkılsamda bitiridim oyunu. Conscript e başladım bayada sardı ama Baldurs Gate 3 satın alınca ara verdim. Iki aya bitirebilirsem bg3 ü, conscript ve KCD2 oynama planım var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
He o çakal amca. Ne yapsın adam yaşlanmış ama hala kıpır kıpır kuş. Bu arada seviye fullenince ilk ilişki konuşması oluyor. Sonra biraz daha uğraşınca romantik sahne gelebiliyor. Benim ana karakter erkek le oynuyordum hep. Telli turnalı uşak yürüdü bana orada dumur oldum ne oluyo lan dedim. Adam iyi yürüyor dikkat et. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 8 Eylül 2026; 22:23:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben sağlamım da @Neco. ne durumda acaba bilmiyorum... Oyunda 2 yalım ikizi oluşturuyoruz. Bir erkek bir kadın olmak üzere. Ben erkek yalım ikizi ile bitirdim oyunu. Acaba kadın karakter ile oynasam devamlı ne olur merak etmiyor değilim? |
|
|
Telli turna bana yürüdüydü kız kıza yürüyor yani < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 8 Eylül 2026; 23:20:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 8 Eylül 2026; 23:39:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İhraç yanlısı 3 telli (Şamisen (Shamisen - 三味線) ) müzik aleti çalan eleman. |
|
Selamlar Arkadaşlar! Belki görmüşsünüzdür forumdan bir arkadaşımız (@nks0urce) PlayStation oyun fiyatları ile alakalı güzel bir site yapmış. Emsalleri yerine dilerseniz bu siteden faydalanabilirsiniz. Ayrıca @nks0urce sağ olsun, bizlerin geri dönüşleriyle siteyi devamlı güncellemektedir. Adresi hem buraya bırakıyor hem de ilk konuya sabitliyorum. Arkadaşın ellerine, emeklerine ve zamanına sağlık! PlayStation Oyun Fiyatları | PS4 & PS5 Fiyat Karşılaştırma https://psoyunfiyatlari.com< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 9 Eylül 2026; 9:54:10 > |
|
Alters oynuyorum bu ara aynı gen farklı zihinler farklı seçimler ile kendi alterlerimizi yaratıyoruz, üs kuruyoruz hayatta kalmaya çalışıyoruz uzayda bir gezegende. 3 chapter'dan oluşuyor oyun keşif kısmı da güzel ben çok beğendim her alter'in duygu durumunu yönetiyoruz, farklı dersler öğretiyorlar bizim asıl karaktere(jan dolski) 11bit studio oyunlarını seviyorum ya. :) |
|
|