Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.568
Cevap
726
Favori
987.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
157 oy
Giriş

İşte iş modelleri aynı değil PS ile Xbox ın. Sony dayone verirsem ben batarım diyordu bu sürdürülemez diyordu Xbox ın halini görünce Sony haklıymış gibi geliyor bana. Tabi uyguna dayone oyun oynamak çok iyi.

Sony yi savunmuyorum burada yanlış anlaşılmasın keşke GOW ilk çıktığında bir aylık abonelik alıp oynasak da bu da sürdürülebilir bir model değil.

Peki ne daha iyi olabilir? Özel oyunları 3 sene sonra getirmeyip 1,5-2 sene sonra getirseler hani hiç fena olmaz. SP2 retro olacaktı neredeyse yeni geldi :) Bir de essential üyeliğin fiyatı çok yüksek. 3 tane uyduruk oyun veriyoruz diye (Şu ana kadar oynadığım oyun o kadar az ki vermeseler de olur) online oynayacağız diye verilen boşuna bir ücret yani.

Sırf oyuna şans vermek ve sevmek adına FC26'yı platinledim. Yaklaşık 60-70 saat oynadım, yok. Bu oyunu tüm dünya nasıl oynuyor hâlâ anlamıyorum. Oyun resmen hatalar ve buglar silsilesi. Çekilecek dert değil PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 15 Haziran 2026; 10:27:27 >

Hocam sana şöyle diyeyim fifa 13 den beri oynarım

26 kadar saçma ve kendimi acemi hissetigim başka bi seri olmadı YEMİNLE

25 i Allah dan silmedim duruyor daha çok keyif alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MidCruyff PS plus satılmıştır.

@Artizt adlı kullanıcıdan unc coll alınmıştır.
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

Hocam sana şöyle söyleyeyim; ISS Pro Evolution'dan beri tüm futbol oyunlarını oynarım lakin FIFA serisine bir türlü ısınamadım. Oyunda topun hiçbir ağırlığı yok, sanki top yerine kağıda vuruyorum PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 15 Haziran 2026; 11:14:54 >

Hocam bende pesden geldim ama bu kadar çöp olan başka bi seri yok. Tek + şu UT menüsü

Gecen seneye kadar coinsden parada kazandım

Lakin 26 da coinsi de öldürdüler oynayışıda öldürdüler

TEKEL OLMA SONUCU BU MAALESEF

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MidCruyff PS plus satılmıştır.

@Artizt adlı kullanıcıdan unc coll alınmıştır.
  • maciras kullanıcısına yanıt

Online rekabet zaten içler acısı. Bir keresinde kalecim yoktu. Adam maçı durdurup bana mesaj attı. Kahkaha atıyordu :)

Ben hâlâ PES (e-Football) oynuyorum. FIFA'yı sevmeyenlere de PES'e bakmalarını öneririm. Ancak PES'te lisans konusu hâlâ bildiğiniz gibi, yerlerde. Fakat "bence" oynanış noktasında PES, FIFA'dan çok daha önde.

Neyse konuyu PES, FIFA muhabbetine çevirmeyelim :) Bu arada hâlâ PES oynuyorsanız özelden yazarsanız dilerseniz birkaç maç atabiliriz :) FIFA'da maç yapamayız çünkü oyunu çoktan çöp kutusuna gönderdim :)

Bu tarz bilgilere PS Store'dan kolayca ulaşabilirsiniz. Bu seferlik biz yardımcı olalım. Oyunun Ps5 sürümünde Türkçe alt yazı varken PS4'te ise Türkçe alt yazı bilgisi mevcut değil. Zaten PS5'e de alt yazı yeni eklendi.

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 15 Haziran 2026; 16:9:38 >

Arkadaşlar, "Oynamak için Son Şansınız" kataloğu temmuz ayı için güncellendi. Oyunlar, 21 Temmuz Salı günü kütüphaneden kaldırılacaktır. Herkese keyifli oyunlar dilerim.

* Risk of Rain 2

* Tropico 6

* Clash: Artifacts of Chaos

* Source of Madness

* Cursed to Golf

* Hundred Days

* Onee Chanbara Origin

* Get Even

* Space Crew

* Infinite Minigolf

Düzeltme: Oyunların kütüphaneden kaldırılacağı tarih 21 Temmuz olarak güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 17 Haziran 2026; 10:34:43 >

• Clash: Artifacts of Chaos ve Get Even oyunlarını tavsiye eder misiniz? Kütüphaneden kalkmadan oynanmalı mıdır sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İki oyunu da oynamadım ancak bu oyunlar benim de listemde. Videolardan Clash'in yakın dövüş animasyonları biraz tuhaf gözüküyor, Get Even ise daha oturaklı duruyor. Sanırım ilk ona şans vereceğim.

Ben düz hesap 14 Temmuz olarak yazdım. Söylediğiniz gibi 21 Temmuz olma ihtimali de yüksek. Liste bizde de paylaşılsın, oradan bakıp tarih güncellemesi yapacağım. Yine de hatırlatma için teşekkür ederim.

Source of Madness'ta güzel duruyor ancak sonuçta hepsini oynayamayız. Aralarından güzel birkaç tanesini seçip bitirmek çok daha mantıklı olacaktır. Diğerlerinden zaman kalırsa tabii ki bu oyuna da bakılabilir.

• AlgoMan kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle diye biliyorum ama bazı sitelerde 14 temmuz yazılmış, bir de maciras hocam yazınca tereddüt ettim.

FC serisi güncel, lisanslı ve stadyumlarımız da olduğu için her yıl alıp 300+ saat oynarım mutlaka
    Stadyumlar yoksa ve güncel değilse futbol oyunu keyif vermez
    PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.