Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.227
Cevap
657
Favori
746.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eski oyun olmasına rağmen ucuz değilmiş fazla hocam. İndirimde çok isterseniz değerlendirirsiniz.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Kesinlikle.

Gamepass mesela, 9/10 oyun gelmiyor ama 8-8.5luk tonla oyun day one geliyor.

Stalker, indiana jones vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 16 Ocak 2025; 15:33:52 >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Ben de şahsen nefret ediyorum. II ve III'ü oynamıştım zamanında ve oynanış beni delirtmişti. Çoğu oyunu Ubi kütüphanemde de var ancak bir kere açıp bakmadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Şöyle RoboCop ile paket bulursam alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Bende hiç sevmiyorum 🤨 Gameplayi mi hikâyesi mi atmosferi sebebi anlamıyorum 🤔 Şu Origins plusa geldiğinde 5 saat falan oynadım sonra devam edemedim sildim. Önceki black flag da falan da da karakterin sakız gibi herşeyin üstüne yapışmasına sinir olmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnarok geliyor diye ilk God of War'ı kaç senenin ardından bitireyim dedim ama koskoca zeusları, hadesleri, poseidonları dize getiren kratos sıradan bir köpek tarafından tekte öldürülüyor.. Bu güç dengesizliği oyundan soğumama neden oluyor. O yüzden hala ilk oyunu bitirmedim. Nerede o eski gowlar..

Açılın ben 3-4 yıl önce Vallaha'yı ek paketiyle birlikte (Dawn of Ragnarök genişleme paketi hariç) bitirmiş adamım.   Hocam Valhalla gereğinden fazla uzun yapılmış, uzatılmış bir oyun kabul. Ama oyunda kendini oynatan zevkli şeyler de vardı. Mesela Valhalla'da "raid" görevleri var, sanırım sınırsızdı. Ben "raid" yapmayı çok sevmiştim şahsen. Askerlerine yani adamlarına seviye atlatıyorsun, daha daha güçlü paralı asker kiralıyorsun daha çok adam toplayıp saldırıp ganimet topluyorsun vs. Oyundaki bence en zevkli şeydi. Aslında mantık basit saldır, loot yap, lvl atlat, savaş, devam et ama yapması sarıyordu, zevkliydi. Ayrıca raid sırasında çalan müziği de çok seviyorum, çalma listemdedir pek çok AC Vallaha müziği gibi. Bu bir ek yan görev, yan oyun gibi bir şey hikaye görevi vs değil. Bir de yine açık dünya haritasında bazı bölgelerde lanetli totemler oluyor, totem mı tılsım mı neyse. Onları bulup yok etmesi zevkli ve biraz gerilimli oluyordu. Bunların dışında bazı yapılardaki sandıkları "loot"laması da zevkli oluyordu. Bazı evlere öyle yerlerr koymuşlar ki nereden nasıl tırmanıp ne yapacağını bulman gerekiyor. Minik puzzle'lar gibi. Bunları yapması da zevkliydi. Özetle Valhalla neden oynanmalı dersen bu saydığım unsurlar için oynanmalı derim bir de müzikleri için. Şimdi sana bahsederken canım çekti ama bi 80-90 saat daha gömemem buna.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Ocak 2025; 19:59:2 >

• Neco. kullanıcısına yanıt

Gow bu kamera açısı ile oynanacak bir oyun değil! Gow tepe kamerası ile ünlendi ve onu öyle tanıyıp sevmiştik. Ben 1 bölüm bile bitiremedim 2018'i, ragnarok videolarına bile bakmadım henüz hiç ilgimi çekmiyor artık gow.

• Ike kullanıcısına yanıt
    Ben iki hâlini de oynamış 43 yaşında bir gamer olarak, bu hâlini çok daha sevdim. Daha oturaklı ve keyifli olmuş. Bence şans verin derim.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Valla hocam şans vereyim diyorum. Sonra şimdi bir trophy açılacak, trophy açtığım için listeden de silemeyeceğim oyunu mecbur manyak gibi platinlemeye çalışıp 80 saatimi harcayacağım diye başlamıyorum.   Benimki de derdim biraz bir şey edilesi bir dert cidden ama artık uzun oyunlara başlamak gözümde çok büyüyor, hele bu AC gibi aynı formülü 20 kere uygulayan bir oyunsa daha da düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 17 Ocak 2025; 0:49:55 >

Ben bu insanlardaki tropy takıntısını anlayamıyorum. Ben de bir ara başlamıştım ama çok kısa sürdü. Bunun bir saçmalık, bir vakit ve enerji kaybı olduğunu kabullendim. Bence sizde bu tropy takıntısını bırakın. Oyundan zevk alıyorsanız oynayın tropy için değil. Tropy sinirdir, strestir; tropy gerilimdir, ameleliktir; tropy boşa giden enerjidir, vakit kaybıdır. Mirage çöpündense Valhalla'ya başlayın. Mirage günümüz gelişmiş ac mekaniklerinin eskiye götüreceğiz ayağına kırpılmış hali. Daha iyisini oynamak varken daha kötüsünü niye oynayasınız ki. Tropy toplama angaryasına bakarsak AC'nin 500 tane olan aynı görev şemasını tercih ederim şahsen. Tabii siz bilirsiniz. Ben Valhalla'nın en eğlenceli kısımlarını saydım gerisi size kalmış. İyi forumlar.

• Trophy kasmayı amelelik olarak görüp de birçok açık dünya oyununda aynı görevleri defalarca yapmayı tercihi etmek de tuhaf.
    Ac oyunları da dahil birçok vasat açık dünya oyunlarının benzer görevlerini defalarca yapacağıma, kaliteli oyunların kupalarını kasarım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 17 Ocak 2025; 12:36:54 >

"insanlardaki tropy takıntısını anlayamıyorum" demişsiniz ama anlamadığız şey için millete akıl vermeye çalışmışsınız. Bırakın herkes nasıl keyif alıyorsa öyle oynasın bundan siz niye rahatsız oluyorsunuzki ? umarım bir gün karşınızdakinin fikirlerine zevklerine saygı duymayı öğrenirsiniz.

• Kupa mevzusu yine açılmış  

Trophy kasmanın bize mantıksız geldiğini bilsekte, amelelik olduğunu söylemek hoş olmaz, herkesin oyundan keyif aldığı noktalar farklı, kupa kasarken oyuncu hem keyif alıp hem de bir başarı elde etmiş oluyor (maddi karşılığı olmasa bile) ve o kupaları profilinde sergilemiş oluyor. Ben trophylere harcayacağım vakti başka şeylere harcıyorum mesela.

• akturkcem kullanıcısına yanıt

Robocopu kış indirimlerinde 300 liraya hallettim ben, mantığıma göre ucuza gelen oyunları topluyorum, böyle böyle baya oyun topladım hemen değil belki 1 yıl sonra anca sıra geliyor oynamaya ama en azından dakika başı gelen zamlara karşı böyle önlem alınmış oluyor.

• kun0s K kullanıcısına yanıt

Forumlardaki tartışmalar efsane.

Kendi görüşerinize istinaden yapılanı bu şekilde eleştirip, sonrasında aynısını kendinizin yapması da daha efsane olmuş :)

AC oyunlarını severim mesela şahsen, açık dünya oyunları da duruma göre değişir. GTA da bir açık dünya oyunu mesela :)

Ya da atıyorum bir Skyrim, başka bir bilmemne, bunlar "vasat" mı oldu şimdi..

Anlayamıyorsan yorum yapma kardeş, bu kadar basit.

Çok iyi fikir;)

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Benim yazdığımızı yanlış anlamışsınız. Ayrıca, tüm açık dünya oyunları deseydim haklıydınız, ama ben öyle bir şey yazmadım. hepsi vasat değil, kaliteli olanı oynarım.

Bana göre birçoğu vasat, size göre harikadır. Siz niye bu oyunlar harika diyorsunuz demedim, demem de.

Kupa kasmayı amelelik olarak görmüş, ama kendi yaptığı şeyin de o zaman amelelik olduğunu belirttim. İsteyen istediğini yapabilir. Ben ortada bir konu yokken açık dünyada aynı şeyi yapanlar amelelik yapıyor , sizi anlayamıyorum demedim. Söylenen şeye karşı o zaman sizinki de amelelik diye yazdım. Ne kupa kasanlara , ne devamlı aynı görevleri yapanlara amelelilik yapıyorsunuz diye bir şey yazmam. Zaten beni ne ilgillendirir, umrumda olmaz. Herkes neyi seviyorsa onu yapacak. Ama karşı taraf bununla ilgili bir

şey yazınca, bana da o şekilde yazma hakkı doğdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 17 Ocak 2025; 12:38:32 >

Hocam ikincil bir hesap aç konsola, oyunları ilk önce buradan oyna. Baktın ki oyun daha en baştan bile sarmıyor hiç bulaşmadan siler atarsın. Yada öylesine oynayım bitireyim dersen yine işine yarar ikincil hesap.

Gereksiz yere kupa listeni kirletmememiş olursun.

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.