Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.880
Cevap
671
Favori
805.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Subat ayi deluxe oyunlari aciklanmadimi ay bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaki83 kullanıcısına yanıt

Çarşamba günü açıklanacak.

• Herkese selamlar, yeni bir ps5 aldım ve kervana katıldım. Uzun yıllar pc kullanımından sonra benim için yenilik oldu.

Öncelikle ilk olarak yapmam gerekenler için beni bilgilendirebilecek biri var mı ?

Psn hesapları mevcut, onlarda da çeşitler varmış. Sanırım en mantıklısı deluxe olan hesap türü. Bu hesabı aldıktan sonra sitelerde de gördüğümüz o koca oyun listesi erişilebilir mi oluyor yoksa her ay düzenli oyunlar mı açıyor ?

Kalıcı olarak hesabıma oyunları nasıl ekleyebilirim ? Eğer böyle bir şey varsa.

Diyelim ki her ay farklı oyunları kullanıma açıyor. Peki ben bu oyunu indirdim, süre dolunca siliniyor mu nasıl oluyor ?

Deluxe hesap sadece oyunlara erişim için mi ? Yani indirdiğim bir oyunu cihazımda kaldığı sürece süresiz oynama gibi bir durum var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada birbirinden farklı birkaç terim var, kısaca hepsinden bahsedeyim.

- Aylık Oyunlar : Bütün PSN Plus abonelerine Aylık olarak verilir. Kütüphaneye eklendikten sonra, plus üyeliğiniz devam ettiği sürece kalıcı olarak sizin olur.

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda
    PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajdaplaystation
    PS Plus’taki yenilikler | Essential, Extra ve Deluxe üyeleri için en yeni oyunlar, denemeler ve indirimler | PlayStation
    https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/whats-new/#monthly-games

- Oyun Kataloğu : PSN Plus Extra ve Deluxe Abonelerine özeldir. Tüm listeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu listeye her ay yeni oyunlar eklenip, bazı oyunlar siliniyor. Katalogda olan oyunları PSN plus Extra / Deluxe aboneliğiniz süresince oynayabilirsiniz, eğer katalogdan silinirse oynayamazsınız. ( Satın alırsanız ya da aylık oyunlarda bedava verilirse ozaman oynayabilirsiniz. ) Silinecek ya da eklenecek oyunları bu konudan takip edebilirsiniz.

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda
    PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajdaplaystation
    PlayStation Plus oyunları | A’dan Z’ye tüm oyun kataloğu oyunları, klasikler katalog, deneme sürümleri ve daha fazlası | PlayStation
    https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/games/

- Klasikler Kataloğu ve Oyun Deneme Sürümleri : Sadece PSN Plus Deluxe aboneliğine özeldir. Klasikler kataloğunda eski PS oyunlarını oynayabiliyorsunuz. Bu liste de her ay güncelleniyor. Oyun deneme sürümleri ise, yeni çıkacak oyunlar için 1-2 saatlik oynama süresi sunuyor.

- Playstation Plus Koleksiyonu : PS5 sahibi olan kişilerin, önceki nesle ait 20 oyunu kütüphanesine ekleyip oynayabilmesini sağlayan sistem. Aşağıdaki oyunları içeriyor. 9 Mayıs'ta kapatılacağı duyruldu, öncesinde kütüphanenize eklemenizi tavsiye ederim. Yanlış bilmiyorsam, kütüphaneye eklendikten sonra Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece kalıcı olarak sizin oluyor.

• Arkadaşlar nays ile plus almak istiyorum ama kart bilgilerimi girip devam et diyorum bir yanlışlık oldu diyor almıyor . Kartı ekleyince para aktar çıkıyor o şekilde PS hesabıma para aktarıp öyle mi almam gerekiyor ? O zaman %20 iadeden faydalanabiliyor muyum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Ben nays ile cüzdana para atarak almıştım iade gelmişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saykohakan kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Ben de telefon etmeden direk mail atmıştım, benim de sorunum çözüldü. Ama çözüldüğü ile alakalı mail atılmamış, onuda atarlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 13 Şubat 2023; 19:2:37 >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Hocam ilk mail attığında 48 saat içerisinde dönüş yapılacak dediği cevap İngilizce mi geldi, yoksa Türkçe mi? Ve maili Türkçe atmıştın değil mi? Attığın yer Playstation.support olan ilk mail miydi?

• Mafia 1 hiçbir şekilde eklenmiyor mail atmıştım geri dönüş olarak mafia2 ile ilgili bilgi veriliyor,lisansları geri yükleyin fln diyorlar bunu defalarca yaptık diye yazmama rağmen
    Görünen o ki bu oyunu ekleme şansım olmayacak,parayla bile alma şansı vermiyor nasıl sistemse artık

Yok hocam, şu maile İngilizce olarak yazdim.

help@uk.playstation.com

Yazı şu;

Hello,

I can't add the mafia game given with plus this month to the library. You can also see information about the problem in the attachment. I am using plus deluxe subscription on ps. This game was previously available in the library. downloaded and played it. Then it was removed from the library, the game became locked for me. In short, I have the game, but it has expired, but it is locked. As I mentioned at the beginning, it was given to the plus subscribers again this month and I cannot add this game to the library again. I have tried both from app and console. I look forward to your help on the subject.

Psn name : ....

Ayrıca ekran görüntüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 13 Şubat 2023; 21:20:34 >

Cevap kısmına baktim help@uk.playstation.com attığım mail sonrası Türkçe cevap gelmiş

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Onu bana da söyledi. Ben kabul etmedim. Çünkü yanlış bilgi veriyor. Mafia 1’in lisansını kütüphanemden silin diye tekrar mail at hocam.

Farklı şekilde yeniden mail attım,psn nick ve oyun ismini tam olarak ekledim ve kütüphaneden silin dedim,teşekkürler hocam bakalım dönüş nasıl olacak yazarım buraya mutlaka

• Evet arkadaşlar yok mu bu ay için tahmini olan? Ben Doom Eternal'ın eklenmesini bekliyorum

• Xbox game pass’e bu ay Mount&Blade Bannerlord eklenmiş. Bu ay aynı şekilde ps plus extra’ya gelirse şahane olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gözlemlediğim kadarıyla genellikle Amazon'un verdiği oyunlar, Humble Choice'a konulan oyunlar Plus'a ekleniyor özellikle aylık oyunlara. Örnek vermek gerekirse Mass Effect: LE, Star Wars Jedi, Fallout 76, Olli Olli, Deathloop, Shadow of War gibi.. Ayrıca ilerleyen aylarda da Metro Exodus'un aylık oyunlara ekleneceğini düşünmekteyim.

• Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt

çok zor keşke eklense. gamepass de var ps plus da. vaktim daha çok xbox game pass oyunlarında geçiyor.

• Neco. kullanıcısına yanıt

Hocam Metro Exodus zaten eklenmişti. Çok durmadı ve kaldırıldı servisten

• 21'inde katalogtan kaldırılacak hocam. İlerleyen aylarda aylık oyun (Essential) olarak verileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 15 Şubat 2023; 1:24:0 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.