Şimdi Ara

PS Plus abonelerine Mayıs ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS Plus abonelerine Mayıs ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu
    Sony'nin abonelik hizmeti Playstation Plus, yepyeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrıldı ve her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Mayıs ayında PlayStation Plus kütüphanesine eklenecek ücretsiz oyunlar belli oldu.

PS Plus Nisan 2025 oyunları

Hatırlayanlar olacaktır, Nisan ayının başında PS Plus'ın en alt abonelik katmanı olan yani PS Plus Essential katmanına, RoboCop: Rogue City, The Texas Chain Saw Massacre ve Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory dahil 3 yeni oyun eklenmişti.

Mayıs ayında PS Plus kütüphanesine eklenecek yapımlar ise Ark: Survival Ascended, Balatro ve Warhammer 40,000: Boltgun olacak. Bu üç oyunun 6 Mayıs Salı gününden Haziran ayına kadar erişilebilir olacağını hatırlatalım. Ayrıca 6 Mayıs'a kadar mevcut ücretsiz oyunları oyun kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

• Ark: Survival Ascended | PS5

• Balatro | PS5, PS4 

• Warhammer 40,000: Boltgun | PS5, PS4 

Ayrıca Bkz.PS Store'da "Fırsat" indirimleri başladı: Yüzde 70'e varan indirim

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu üç oyun yalnızca PS Plus Essential aboneliğini kapsıyor. PS Plus Extra ve Deluxe oyunları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Kaynak:https://blog.playstation.com/2025/04/30/playstation-plus-monthly-games-for-may-ark-survival-ascended-balatro-warhammer-40000-boltgun/

• Zamdan sonra kalite arttı. Bir dahaki ayda mobil oyunlar gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PS Plus abonelerine Mayıs ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu PS Plus abonelerine Mayıs ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu PS Plus abonelerine Mayıs ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu PS Plus abonelerine Mayıs ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu PS Plus abonelerine Mayıs ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu 

• Xbox tarafındaki gibi day one oyun mantığın yok ama hayvan gibi plus'a zam yapıyorsun üstüne zamdan sonra verdiğin oyunlara bak !! Zorunlu olmaktan çıkar bari bu sistemide hiç değilse onun parasına 1 veya 2 tane sevdiğimiz kaliteli oyunları alalım. Gerçekten bu nesil tam bir fiyaskosun Sony

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    #Playstation
  • "En iyi temizlik kirletmemektir" sözüne dayanarak ps5'i satıp kurtuldum. hem zam yap hem de saçma sapan oyunlar ver.bıktım kardeşim. alternatif olarak Xbox almayı düşünüyorum biraz inceledim. Playstation'un verdiği oyun aylarca Xbox gamepass'de ücretsiz oynanıyormuş. sony herşeyi ağırdan alıyor.müşteri odaklı değil para odaklı çalışıyor. ayrıca Xbox fan boyu da değilim ;1994 ten beri PS 1 den başlayıp 2-3-4- ve 5 satın aldım oynadım ilk defa böyle radikal bir karar aldım.ve bu değişimin doğru olduğunu düşünüyorum.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalazar81 -- 2 Mayıs 2025; 10:09:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.