PS NOW tr de neden yok?

-
-
Amazondan kod al iki dakka US Psn hesabı aç kodu oraya ekle al 1 senelik PS Now ... Ben yillardir kullaniyorum ...
-
Bu şekilde herkese göre değil hocam. Türkçe Altyazı olmayacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-156629339
Bu şekilde herkese göre değil hocam. Türkçe Altyazı olmayacak.Bazı oyunlarda Tr Alt yazı oluyor. Mesela Medievil da vardı. Sadece Usa değil. Uk den de alınabilir üyelik. Shopto sitesinde bazen iyi indirimler oluyor. Ayrıca amazon.uk de de gift kart vardır muhtemelen Ps Now için veya normal para yükleyebileceğimiz gift kart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece ülkemize has bir durum değil. Çoğu ülkede yok maalesef. Tabi neden yok kimse bilmiyor bence. Başka storelardan da alınabilir ama. Ben uzun zamandır Usa Psn üzerinden kullanıyorum rahat şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5000 lik trophy li hesabimi niye birakiyim? baska hesaba gecmek cozum degil oyle cozum olsa direkt xbox hesabina gecerdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3645D418B5000 lik trophy li hesabimi niye birakiyim? baska hesaba gecmek cozum degil oyle cozum olsa direkt xbox hesabina gecerdim.
PS4 oyunlari icin hesabini birakmana gerek yok, artik oyunlarin hepsi PS4 icin geliyor.
oyunu indir gir kendi hesabindan oyna, Trophy de veriyor. ben 2 yildir bu sekilde PS Now kullaniyorum gayet guzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 5 Temmuz 2021; 22:19:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-156629339
Bu şekilde herkese göre değil hocam. Türkçe Altyazı olmayacak.Turkce oyunda var US PS Now da.
-
bak bunu bilmiyordum boyleyse iyiymis.
-
Eger psnow ı avrupa bolgelerinden alırsa turkce alyazı veya varsa turkce dublaj oynayabiliyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3645D418B5000 lik trophy li hesabimi niye birakiyim? baska hesaba gecmek cozum degil oyle cozum olsa direkt xbox hesabina gecerdim.
PS4 pri alman yeterli. Malum SEC alırsan kendi hesabında oynayamazsın.
-
sizin ne yazdiginizi anlamadim internette yazinca buldum kardeslik muhabbetini biliyordum ama boyle bilmiyordum cok uzun zaman once duymustum bu kardeslik olayini hic de isim olmadi
En Beğenilen Yanıtlar

5000 lik trophy li hesabimi niye birakiyim? baska hesaba gecmek cozum degil oyle cozum olsa direkt xbox hesabina gecerdim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X