Bildirim
Ps içine neden ufak bir batarya koymuyorlar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
O 15 20 dakikalık bataryalardan belki 1 milyon tane alıp koymalilar bazı cihazlarda olup diğerlerinde olmayacak diye bir şey diyemez o yüzden ya takmak zorunda yada hiçbir şey yapmamak işte zor olan tarafı bu ayriyeten avrupa ülkelerinde elektrik neredeyse hiç gitmez :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yigitwinner
O 15 20 dakikalık bataryalardan belki 1 milyon tane alıp koymalilar bazı cihazlarda olup diğerlerinde olmayacak diye bir şey diyemez o yüzden ya takmak zorunda yada hiçbir şey yapmamak işte zor olan tarafı bu ayriyeten avrupa ülkelerinde elektrik neredeyse hiç gitmez :)
1 milyon tane batarya koyduğu gibi 1 milyon tane ps satacaklar.Ne kadar zarara girebilirler ki ? Sanırım 2. dediğiniz nedenden dolayı takmıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2dk idare etsin razıyım. Oyundayken direk PS düğmesi basılı tut oyunu kapat, disk çıkar tekrar PS basılı tut PS4 Sistemini Kapat. 30sn bile almaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XraTiNq2
2dk idare etsin razıyım. Oyundayken direk PS düğmesi basılı tut oyunu kapat, disk çıkar tekrar PS basılı tut PS4 Sistemini Kapat. 30sn bile almaz
Oyunu kaydedersin veya görevin sonunda olursun vs.O yüzden 15 dakika iyidir.Böyle bir şey yapsalar daha iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu adam
quote:
Oyunu kaydedersin veya görevin sonunda olursun vs.O yüzden 15 dakika iyidir.Böyle bir şey yapsalar daha iyi olurdu.
Hocam ben 2 dk hiç yoktan iyidir diye dedim. Elektrik kesilmesi pek yaşanmayan bir yerdeyim fakst geçen sefer, 2 saniye arayla 5 defa elektrik gidip geldi. 10dk sonra tekrarladı. Zaten sonra yarım saat gitti. Yani o 10 saniyede ne kadar korktuğumu anlatamam. Her türlü zarar görür cihaz. 15dk yapsalar ayrı mesele fakat yapamayız diyorlarsa 2dk ya da razıyım demek istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Hocam ben 2 dk hiç yoktan iyidir diye dedim. Elektrik kesilmesi pek yaşanmayan bir yerdeyim fakst geçen sefer, 2 saniye arayla 5 defa elektrik gidip geldi. 10dk sonra tekrarladı. Zaten sonra yarım saat gitti. Yani o 10 saniyede ne kadar korktuğumu anlatamam. Her türlü zarar görür cihaz. 15dk yapsalar ayrı mesele fakat yapamayız diyorlarsa 2dk ya da razıyım demek istedim.
O görüşünüze ben de katılıyorum.2 dk yapsalar da iyi bir adım atmış olurlar.Ama yeter ki yapsınlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
fiyatı düşük tutmak için koymuyorlardır. microsoft bile kinecti kaldırdı sırf ucuzlasın makina diye.
quote:
Orijinalden alıntı: beynini.delerim
fiyatı düşük tutmak için koymuyorlardır. microsoft bile kinecti kaldırdı sırf ucuzlasın makina diye.
Zaten maliyeti çok fazla olmazki.Olsa bile iki ayrı ps çıkarabilirler.
valla makineyi bimeksden +3 yıl garantiyle 5 yıl garantili olarak almıştım , adam elektrik kesildi makine yandı bu durumda bıle karsılıyoruz dedi , bu konuyu okudukdan sonra sevindim iyi ki cımrılık edıp +3 yıl garantısız olarak almamısım 5 yıl içim rahat en azından -
quote:
Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi
valla makineyi bimeksden +3 yıl garantiyle 5 yıl garantili olarak almıştım , adam elektrik kesildi makine yandı bu durumda bıle karsılıyoruz dedi , bu konuyu okudukdan sonra sevindim iyi ki cımrılık edıp +3 yıl garantısız olarak almamısım 5 yıl içim rahat en azından
5 yıl sonra yanmayacağının garantisini kimse veremez.O yüzden batarya şart.
Hocam pc için kullandığımız güç kaynağı kullanıyorum ben ps3 ümdede varde ps4 tede var ve bu sıkıntıyı hiçte yaşamıyorum. -
adamlara bu fikrini söylesen elektitik kesintisimi o ne derler :) ufak bir araştırma yaptım elektirik kesilmeleri ile ilgili amerikada en son 2003 de elktirik kesilmiş. almanyada ise 30 yılldır kesinti olmamiş. doğal afetleri katmıyorum tabi kasırga, sel vs.. hal böyle olunca adamlar gerek duymuyor tabi. ama türkiye için şart. bende kullanmıyorum ama ups güç kaynağı alıp kullanmak sağliklı olur. geçenlerde havalar soğuyunca herkes yuklendi elektirikli sobaya klimaya bizim burdaki trafolarda kaldırması heralde günde 6-7 kere elektirik gidip geliyordu. 4gün kadar bu şekil sürdü. 2 kere oyun oynarken denk geldi kesilme. tirsmadım deyil yani ps4ü acınca uyarı cıktı düzdün kapatılmadı sistem tekrar yapılandırılıyor tarzı. bidaha açmadım valla havalar düzelene kadar -
quote:
quote:
valla makineyi bimeksden +3 yıl garantiyle 5 yıl garantili olarak almıştım , adam elektrik kesildi makine yandı bu durumda bıle karsılıyoruz dedi , bu konuyu okudukdan sonra sevindim iyi ki cımrılık edıp +3 yıl garantısız olarak almamısım 5 yıl içim rahat en azından
hakkaten 5 yıldan sonra ne yapacaz
eskıden pc ler için olurdu guc kaynagı onlar olmazmı ps 4 e
-
quote:
quote:
quote:
hakkaten 5 yıldan sonra ne yapacaz
eskıden pc ler için olurdu guc kaynagı onlar olmazmı ps 4 e
Duyduğuma göre oluyormuş.
-
1000'lik 2 UPS kullanıyorum tüm cihazlarım için. Tunçmatik alın 1000'liklerden rahat edin. O an açık cihaz sayısına göre rahat 45 dakika - 1 saat arası götürüyor 1000'lik UPS'ler. Türkiye şartlarında işimizi şansa bırakmak olmaz. Bu yüzden zamanında Xbox 360'ın bol fıstıklı helvasını yediğimi bilirim. Elektrik kesintisi yüzünden 6 aylık cihaz mortingen oldu. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: BIOHAZARD
1000'lik 2 UPS kullanıyorum tüm cihazlarım için. Tunçmatik alın 1000'liklerden rahat edin. O an açık cihaz sayısına göre rahat 45 dakika - 1 saat arası götürüyor 1000'lik UPS'ler. Türkiye şartlarında işimizi şansa bırakmak olmaz. Bu yüzden zamanında Xbox 360'ın bol fıstıklı helvasını yediğimi bilirim. Elektrik kesintisi yüzünden 6 aylık cihaz mortingen oldu. :)
Geçmiş olsun hocam üzüldüm şimdiNiye böyle uğraştırıyorlar ? Ben hala bataryanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Eğer ilerde sony öyle bir şey koymayacağız zaaaa xd xd gibi bir açıklama yaparsa mecbur alacaz.Gerçi şimdi de almak lazım nasıl olsa batarya yok.Of sony off
-
quote:
quote:
1000'lik 2 UPS kullanıyorum tüm cihazlarım için. Tunçmatik alın 1000'liklerden rahat edin. O an açık cihaz sayısına göre rahat 45 dakika - 1 saat arası götürüyor 1000'lik UPS'ler. Türkiye şartlarında işimizi şansa bırakmak olmaz. Bu yüzden zamanında Xbox 360'ın bol fıstıklı helvasını yediğimi bilirim. Elektrik kesintisi yüzünden 6 aylık cihaz mortingen oldu. :)
Geçmiş olsun hocam üzüldüm şimdiNiye böyle uğraştırıyorlar ? Ben hala bataryanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Eğer ilerde sony öyle bir şey koymayacağız zaaaa xd xd gibi bir açıklama yaparsa mecbur alacaz.Gerçi şimdi de almak lazım nasıl olsa batarya yok.Of sony off
Buzdolabının kartıda yanmıştı kesintiler oluyor diye. Kombileri bozulanlarıda işitiyorum.
Tedaş iyi çalışıyor anlayacağın üzerine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: byvolcan
adamlara bu fikrini söylesen elektitik kesintisimi o ne derler :) ufak bir araştırma yaptım elektirik kesilmeleri ile ilgili amerikada en son 2003 de elktirik kesilmiş. almanyada ise 30 yılldır kesinti olmamiş. doğal afetleri katmıyorum tabi kasırga, sel vs.. hal böyle olunca adamlar gerek duymuyor tabi. ama türkiye için şart. bende kullanmıyorum ama ups güç kaynağı alıp kullanmak sağliklı olur. geçenlerde havalar soğuyunca herkes yuklendi elektirikli sobaya klimaya bizim burdaki trafolarda kaldırması heralde günde 6-7 kere elektirik gidip geliyordu. 4gün kadar bu şekil sürdü. 2 kere oyun oynarken denk geldi kesilme. tirsmadım deyil yani ps4ü acınca uyarı cıktı düzdün kapatılmadı sistem tekrar yapılandırılıyor tarzı. bidaha açmadım valla havalar düzelene kadar
O kadar da değildir be hocam. O genel kesinti falandır. Mesela bizim burada geçen gün mahallenin yarısının elektriği vardı, yarısının yoktu. Araştırmacılar arastırsa kesilmedi derler. Bence Amerika gibi büyük bir ülkede illa ki bölge bölge kesilmeler oluyordur. Hem araştırma yaptığımız siteye de bağlı. Milletimizin ne kadar abartmayı sevdiğini biliyoruz
-
quote:
quote:
quote:
Buzdolabının kartıda yanmıştı kesintiler oluyor diye. Kombileri bozulanlarıda işitiyorum.
Tedaş iyi çalışıyor anlayacağın üzerine.
Hocam elektirik sağlayıcınızın adı ne acaba?
Benzer içerikler
- kahraman konsol
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 fat kasa
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps5 dikey stand
- ps plus: 12 aylık indirim
- gta 6 çıktı mı
- ps5 pro ne zaman çıktı
- en iyi ps5 oyunları
- the last of us 2 sezon oyuncuları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X