Şimdi Ara

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
2
Favori
23.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam öyle diyor saat 7 de degilmiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar gün bekledik 07:00 yazıldı. Son dakika konferans saatimi değişti.

• 07 de paneller 20.00 da konferans mı var aceba bu yıl PSx i anlamadım nasıl yapacaklar :)

• Arkadaşlar konferansda Rdr2 olacak mı?

• kesin olarak 9 aralık sabah 7 mi TR saati ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Arkadaşlar konferansda Rdr2 olacak mı?

konferansın olup olmadığı belli değil daha hocam.rdr 2 aradan çıksın bir dakika
  • Belli olsa da erkenden yatsak arkadaş

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Daha konferans un olup olmadığı belli değil ama olsa bile rdr 2 nin olacağını sanmıyorum hocam rockstar böylesi konferanslara katılmıyor

• Konferans olmayacak mı?Ben konferans olacağını zannediyordum,yoksa paneller olursa çok kötü olur.İlk önce konferans sonra paneller olması lazım,umarım konferans olur da yarın tekrarını izlerim.
  • https://twitter.com/PlayStationUK/status/939200442369703937
    buradaki youtube linkinde sabah 07:00 gösteriyor geri sayım.
    olacak büyük ihtimal.fakat ne olacak onu sabah göreceğiz.
    yarın akşamdan başlayıp gece sürecek olan paneller var birde
  • Arkadaşlar tam bir konferans olmayacak sanırım fakat duyurulan oyunlar hakkında yeni bilgiler ve özel duyurular olacak.Daha sonra ise paneller başlayacak

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Bence sen hiç izleme

• Haydaa arkadaş kaç haftadır yarını bekliyorduk panel Muhabbeti olacaksa yavan geçecek anlaşılan E3 gibi arka arkaya oyunları göstermeyecekler demekki

• Aynen bende konferans olacak zannettim,saçma sapan panelleri izleyip,bunların sohbetlerini izlemem.Ne güzel geçen seneki PSX 2016'ya benzer konferans olsaydı çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Aynen bende konferans olacak zannettim,saçma sapan panelleri izleyip,bunların sohbetlerini izlemem.Ne güzel geçen seneki PSX 2016'ya benzer konferans olsaydı çok iyi olurdu.

O yüzden tatlı uykumuzdan olmayalım dostum :)

• Boş muhabbet yapıyorlar panelde oyunla ilgili olsa neyse diyecem de boş muhabbet yani 40 gündür yarını bekliyorduk yapa yapa panel yaptılar sabah bakarım bir programa boş muhabbetse yapacak bişey yok E3 ü beklicez zaten konferanstan başkabiyerde oyunları göremiyoruz ne gerek var panele

Bu arada PlayStation ın resmi twitter sayfasında 8:00 PM diyor oda saat 20.00 yada 21.00 a denk geliyor netten baktıgıma göre o zaman 07.00 de olan ne yada 08 PM sabaha mı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 8 Aralık 2017; 23:41:15 >
  • bay.bıyık B kullanıcısına yanıt
    Evet dostum uykumuzdan boş yere olmayalım.
  • Anladigim kadariyla yarin sabah bir buçuk saat uzunlugunda konferans olacak. Ayni E3 gibi. Ama bunu yalnizca özel bir bilete sahip kişiler izleyebilecek.

Kisacasi konferans kapalı kapılar ardinda gerceklesecek ve basin iceri aliayacak diyebiliriz. Cok saçma.

Sonrasinda aksam 8'de bizim izleyebilecegimiz kısımlar başlıyor diye anladim.

• Sunum olacak benim anladığım kadarıyla. Sunumdan sonra oyunlarla ilgili paneller olacak.

https://blog.us.playstation.com/2017/11/29/playstation-experience-2017-panels-playstation-presents-and-more/

quote:

Speaking of PlayStation Presents! The show will commence at 8:00pm Pacific Time Friday, December 8. If you’ve got an Early Bird ticket, you’ll be able to join us on-site in Anaheim, California.

• Hocam sunumu stream edecekler. İzleyebileceğiz.

quote:

If you can’t join in on the fun in person, you’ll be able to watch the show at live.playstation.com and earn rewards, or stream on Twitch, YouTube, and Facebook starting at 8:00pm Pacific Time Friday night.

https://blog.us.playstation.com/2017/11/29/playstation-experience-2017-panels-playstation-presents-and-more/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbiskuha -- 9 Aralık 2017; 0:5:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.