Şimdi Ara

Ps 3 God Of war Kafayı yemek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps 3 ümle World cup oynarken oyundan çıktım gow 3 ü oynayayım dedim gow 3 taktım the forum diye bölümün savesini açtım ama 5 dk bekledim açılmadı sonra ps butonuna tıklayıp quit game dedim ps3 kendine reset attı sonra 1 önceki saveye tıkladım oda aynı aynı işlemleri tekrar ettim neyseki 3 save de açıldı ilk 2 save niye açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ordboy123

Ps 3 ümle World cup oynarken oyundan çıktım gow 3 ü oynayayım dedim gow 3 taktım the forum diye bölümün savesini açtım ama 5 dk bekledim açılmadı sonra ps butonuna tıklayıp quit game dedim ps3 kendine reset attı sonra 1 önceki saveye tıkladım oda aynı aynı işlemleri tekrar ettim neyseki 3 save de açıldı ilk 2 save niye açılmıyor

ilginç bi durum gow 3 te belki 50 tane save dosyası kaydetmişimdir hiç böyle bişey başıma gelmedi
  • Tam da tuşlara basıyoruz guitar hero gibi orayı geçmiştim ben orayı geçmek için 30 dk uğraştım dandik snopy kolla

• quote:

Orijinalden alıntı: ordboy123

Tam da tuşlara basıyoruz guitar hero gibi orayı geçmiştim ben orayı geçmek için 30 dk uğraştım dandik snopy kolla

valla hocam böylesi durumlarla karşılaşmamak için oyunu hafizaya kaydederken aynı hafızanın üzerine kaydetmemek lazım,çok sinir bozucu bir durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.