Şimdi Ara

Ps 2 İle sorun yaşıyorum lütfen yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar öncelikle ps2 ile ilgili soru ve sorunlarımı söylemek istiyorum:

1- Makinenin kutusunda ntsc-j yazıyor bunun anlamı nedir?Makineye çip taktirdim bu özelligini deiştirirmi çip?
    2-Ps 2 im su anda hit olan çoğu oyunu acmiyor nedeni ne ola bilir ? Örn: (Resident Evil 4, Godfather ,Gta Sanandreas..)
    3-Makinemin Modeli SCPH 90006 CB bu modelin korsan oyunlarla bir sorunu varmi (cip talimis durumda)?
    4-SCPH 90006 CB modeline hdd takiliyormu ?
    5-Bazı sitelerde ntcs oyunlarını pal a cerien pact programları var bunun aynısını pal dan ntsc ye cevirecek programlarda varmi varsa yardımci klavuz linki vere bilirmisiniz?
    6-Mmc Kartimi makine görmüyor önceden görüyordu simdi görmüyor ne yapmaliyim ?

Sorularım Bukadar Simdiden Cevap Verecek Arkadaslara Teşekkür Ediyorum...

İyi Forumlar..

• cip takınca ntsc pal farkı ortadan kalkar muhtemelen oyunlar arızalı ya da asırı cızık ya da cıp problemlı
  • çipin modeli eskimiş yeni çip taktırmazsan eni oyunları açmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaaiikkk

İyi günler arkadaşlar öncelikle ps2 ile ilgili soru ve sorunlarımı söylemek istiyorum:

1- Makinenin kutusunda ntsc-j yazıyor bunun anlamı nedir?Makineye çip taktirdim bu özelligini deiştirirmi çip?
    2-Ps 2 im su anda hit olan çoğu oyunu acmiyor nedeni ne ola bilir ? Örn: (Resident Evil 4, Godfather ,Gta Sanandreas..)
    3-Makinemin Modeli SCPH 90006 CB bu modelin korsan oyunlarla bir sorunu varmi (cip talimis durumda)?
    4-SCPH 90006 CB modeline hdd takiliyormu ?
    5-Bazı sitelerde ntcs oyunlarını pal a cerien pact programları var bunun aynısını pal dan ntsc ye cevirecek programlarda varmi varsa yardımci klavuz linki vere bilirmisiniz?
    6-Mmc Kartimi makine görmüyor önceden görüyordu simdi görmüyor ne yapmaliyim ?

Sorularım Bukadar Simdiden Cevap Verecek Arkadaslara Teşekkür Ediyorum...

İyi Forumlar..

1-evet değiştirir çip takınca ntsc/pal farketmez
    2-cd bozuktur, chip arızalıdır veya lens gidiktir. reset atıp tekrar dene belki açılır
    3-yoktur(cip talimis durumda)
    4-takılıyo ama tavsiye etmem
    5-çip olduğu için gerek yok
    6-kart dandikse bozulmuş olabilir

• ayrıca 90006 modeli yoktur en son 90004 tür .memory card sorununu bende yaşadım yeni memory card alman lazım ve kesinlikle tak çıkarr yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

ayrıca 90006 modeli yoktur en son 90004 tür .memory card sorununu bende yaşadım yeni memory card alman lazım ve kesinlikle tak çıkarr yapma

hayır en son model 9006 dır araştırabilirsin
  • kutusu varsa resmini koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer yoksa ps2 ni ters çevirip resmini çek

• bende var demedim zaten araştır bi boşuna tartışma yaratmayalım
  • ozaman konuşmayacaksın arkadaş google deki resimlerin hep fakedir çünkü ben ps2 imi 6 ay önce aldım ve 90004 aldığım yere dünde gittim aynısı vardı bu arada aldığım yer sony center
  • Arkadaslar Yorumlarınızı Okudum Hepinize Cok Teşekkür ederim resmini 1 saat icinde koyarim bu arada çip deistir demissiniz en iyi ve en yeni cip nedir ne kadara patlar bize ..? Bu arada kart orginal sony.
  • ben sana matrix i önerrim şayet kendim kullanıyorum sony den aldığm da taktırmak için bir yer önerdiler götürüp taktırdım adam matrix kullanıyodu zaten bundan önce de matrix çiler bilgi sahibi olmuştum sana sorun çıkarmaz
  • quote:

kutusu varsa resmini koy

Altinda yazanlari söyleyeyim net cikmamis..

Model No. SCPH-90006

NTSC J

• bunun fake olduğunu ebemde anlar internetemi inanıyorsun sony yemi
  • quote:

bunun fake olduğunu ebemde anlar internetemi inanıyorsun sony yemi

Fake derken benim fotograf makinesi düzgün cekmio birebir aynisi sadece serial no farkli ha illaki yalan diosan cekip koyayım ama anlasilmior
  • koy ozaman
  • quote:

koy ozaman

Siz istersinizde biz koymazmiyiz hocam buyur 2 tane koydumki saglam olsun die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaaiikkk -- 30 Ağustos 2010; 19:26:06 >

• bunlar ntsc bana palını göster bunu asıl japonya sony entertainment dahaa yapmadı
  • benis belki onlarda tam olarak bilmiyordur
    sen karar ver
    -bir sony şubesi
    -tüm internet
    ayrıca cihazda donanımsal olarak bir fark yok o sonundaki bölge kodu!
    olmadı istersen ps2 sahipleri buraya başlığına yazalım orda ps2 hakkında gayet bilgi sahibi kişiler cevap versin
    donanımsal olarak fark derken şunu demek istemiştim;
    7004 modeli ısınıyodu adaptör dışardaydı
    9004 modeli ısınmıyordu adaptör içerdeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vico -- 30 Ağustos 2010; 20:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

benis belki onlarda tam olarak bilmiyordur senin arkanda daha nerde olduğu belli olmayan sony'nin bir şubesi(ayrıca sonynin bir sürü şubesi var hepsinde çok bilgili süper kişiler çalışmıyor) bizim arkamızda ise tüm internet. sen karar ver
    -bir sony şubesi
    -tüm internet
    ayrıca cihazda donanımsal olarak bir fark yok o sonundaki bölge kodu!
    olmadı istersen ps2 sahipleri buraya başlığına yazalım orda ps2 hakkında gayet bilgi sahibi kişiler cevap versin

Bende bunu söylüyorum ama anlamiyor hocam..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.