Şimdi Ara

PS 1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
19
Favori
51.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gran trusmo yazlıkta eve toplaşır gazlardık
  • Hazır sizi bulmuşken bir oyun sorayım

Gta benzeri bir oyun.Elemanımız alanda eline geçirdiği çoğu şeyle düşmana saldırabiliyordu.Bi bölümünde asansörde geçiyordu duvardan balta, yangın söndürücüyü falan söküyordu.Bir bölümünde büyük bir binanın girişi gibi bir yerde dövüşüyordu etrafı sarılmış bir şekilde.Oyun 2 kişilikte olabiliyordu 2 farklı karakterle aynı alanda oynayabiliyordunuz.

Eskiden ne oynardık kuzenle ama bir türlü ismini hatırlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 12 Nisan 2010; 15:49:43 >
  • beni de yazın lütfen. hani bi dövüş oyunu vardı hikaye modu falanda vardı. zauber doil falan vardı her tuşta farklı bi büyü atıyolardı diplerine gelip basınca yumruk atıyolardı map serbestti istediğin yere gidebiliyodun neydi ya: S
  • Beni de ekle.
  • ekle
  • Bende varım

Şu Driver2 tüm günümü yiyip bitiriyordu;

PS 1

PS 1

PS 1

PS 1

• Buldum arkadaşlar DESTREGA idi. Kesinlikle deneyin emulatörde

PS 1

PS 1

PS 1

• ekle abi ya hala arada kurup oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Bende varım

Şu Driver2 tüm günümü yiyip bitiriyordu;

PS 1

PS 1

PS 1

PS 1

yapma bunu yapma bunu

• Hocam eklesene grup üyeleri arasına! Kaç kere demem gerekiyor.
  • burayı gördüğümde arkadaşlarla yaptığımız ctr maçları geliyor.Zamanlı yarışta hep 2. oluyordum
  • hayatım ps ile geçti, ps1 benim için öncelikle Tomb Raider 1,2,3,4,5 ve Abe's oddworld demek....
  • hercules vardı bitirmiştim

bir tane de adını hatırlayamadığım oyun var. 3 tane karakter var galiba. biri uzun bacaklı beyaz tşört-pantolon kombinasyonu takılıyordu. özel gücü vardı. yere eğilip bacağını uzatıp 365 derece dönüyordu. bir tane kız vardı. bide başka bi erkek vardı. arkadaşla 2 kişilik oynuyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

hercules vardı bitirmiştim

bir tane de adını hatırlayamadığım oyun var. 3 tane karakter var galiba. biri uzun bacaklı beyaz tşört-pantolon kombinasyonu takılıyordu. özel gücü vardı. yere eğilip bacağını uzatıp 365 derece dönüyordu. bir tane kız vardı. bide başka bi erkek vardı. arkadaşla 2 kişilik oynuyorduk.

FAIL
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyvayıEat.

quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

hercules vardı bitirmiştim

FAIL

İster 365 ister 700 derece dönebilir.Özel gücü varmış.

• ps one dediler geldikkk
    read me too

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnheves -- 12 Nisan 2010; 19:32:28 >
  • Konuyu baştan bir değerlendirip PS1 severleri ekledim.
    Çıkarılmak veya eklenmek isteyen varsa belirtsin.
    Yaptığınız paylaşımlar ve yazdığınız şeyler için çok teşekkür ederim hepinize.
  • Playstation 1'in yerini hiçbi şey tutamaz, beni de yaz
  • Metal slug

Ekleyin.
  • konuyu forumun playstation bölümüne link olarak ekle, orda ps fanı dolu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.