Şimdi Ara

PS 1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
19
Favori
51.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekken 3'ü unuttuk ya, Eddie'nin o muhteşem dans figürlerini unuttuk ya... Helal olsun bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Vigilante 8

bu oyun cok ıyı bır oyundu unutmustum hafızam tazelendı
  • TEST DRIVE 5

GRAN TURISMO

RESIDENT EVIL 2

RESIDENT EVIL 3:nemesis

DRIVER

INTERNATIONAL SUPERSTAR SOCCER (PES'in atasi)

MORTAL KOMBAT

TEKKEN 3

TOMB RAIDER

FINAL FANTASY 7

MOTO RACER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Favorim oyunum World's Scariest Police Chases 'ti. 5 kere cdsini almıştım sürekli bozuluyordu.

Mumya oyununu çok severdim , korktuğumdan herkes evdeyken oynardım.

Resident Evil'ın ne olduğunu bilmeden alıp oynamıştım.Ertesi gün değiştirdim oyunu.

Gran Turismo harikaydı.

Tüm yaz tatili boyunca Driver 2 oynamıştım.Sürekli araba kullanıyordum , bilmiyordum ne görevi yapacağımı , hâlâ da bilmiyorum bilen varsa açıklarsa sevinirim.

Winning'in Türkçe versiyonlarını oynardık hep.Memory kartı almıştım yararlı olur diye ama kullanamamıştım.Sabahtan akşama ligi bitiriyordum ama nasıl kaydedilceğini bilmediğim için ertesi sabah yeni baştan başlıyordum.Sonradan öğrendim tabi.

Uçak yarışı vardı onu hatırlıyorum.

Teyzemle oynadığım bir jip yarışı vardı.Adı Arcade ile başlıyordu sanırım.

Araba savaşı vardı , ne zaman oynasam midem bulanırdı.

GTA2'yi çok oynardım.Tank bulunca acayip sevinmiştim.2 yada 3 kez bulmuştum.

Birde motor yarışı vardı , zincirli , sopalı rakip yarışçılara vurabiliyorduk.

2 sene önce 50 liraya bir sürü oyunla beraber satmıştım.Ne günlerdi...

"99 yılında ailem pc almadığından zorla ps1 aldırmıştım, aletin o zamanlar oyun haricinde en önemli özelliği vcd de oynatıyordu, legal satılanlarda bile aparat gerekiyordu. Tahtakale piyasasında bulmuştum ne sevinmiştim. Satıcı aleti tanıtmak için hem konuşup hem oynarken yerimde duramıyordum. Gta2deki tankın yerini ezberlemiştim, hatta hala hatırlıyor gibiyim. Her seferinde tankı alıp biraz temizlik yapıp diğer bölüme geçmeye çalışırdım. NFS Porsche'yide sıkılmadan sürekli oynardım, kuzenin hediye aldığı uçak oyunu vardı çift cd namconun yaptığı kuzenle bitirene kadar az uğraştırmamıştır, sadece ilk cdyi doğru düzgün geçmemiz 7-8 ayınımızı almıştı. Crach'i bir türlü çalıştıramamıştım cdnin arka yüzü simsiyahtı ve o zamanlar muhteşem birşey gibi gözüküyordu.

• Ne günlerdi ya ...
  • hala laptopta oynarım şunu..

PS 1
  • dh de nekadar ps 1 ci varmış yav ps1 fan club mu açsak :
  • Crash serileri,gta 2,jackie chan,driver 2,tekken 4 hatırladığım en zevkli oyunlar.
  • Final Fantasy...
  • crash gta 2 jackie chan stuntmaster samurai shodown 4 winning eleven süper oyunlardı

bide bir tane araba savaşı tarzında bir oyun vardı adını hatırlamıyorum oda guzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Psikolog

Winning Eleven takıyorum açmıyor, spikeri özledim ya, ne güzel bağırıyordu iki japon "GOLOGOLOGOLGOGOLO HattotoĞo Ronaldoğo!"

şuuutoooo
  • crash bandicoot, efsane oyun resmen ya. ps1 alırken içindeki demoda 1 bölümü olurdu hatta. sonra direk almıştım heralde chipliydi zati benimki. bu oyun kadar zevk aldığım bişey yoktu psde.
     PS 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 11 Nisan 2010; 9:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Favorim oyunum World's Scariest Police Chases 'ti. 5 kere cdsini almıştım sürekli bozuluyordu.

Mumya oyununu çok severdim , korktuğumdan herkes evdeyken oynardım.

Resident Evil'ın ne olduğunu bilmeden alıp oynamıştım.Ertesi gün değiştirdim oyunu.

Gran Turismo harikaydı.

Tüm yaz tatili boyunca Driver 2 oynamıştım.Sürekli araba kullanıyordum , bilmiyordum ne görevi yapacağımı , hâlâ da bilmiyorum bilen varsa açıklarsa sevinirim.

Winning'in Türkçe versiyonlarını oynardık hep.Memory kartı almıştım yararlı olur diye ama kullanamamıştım.Sabahtan akşama ligi bitiriyordum ama nasıl kaydedilceğini bilmediğim için ertesi sabah yeni baştan başlıyordum.Sonradan öğrendim tabi.

Uçak yarışı vardı onu hatırlıyorum.

Teyzemle oynadığım bir jip yarışı vardı.Adı Arcade ile başlıyordu sanırım.

Araba savaşı vardı , ne zaman oynasam midem bulanırdı.

GTA2'yi çok oynardım.Tank bulunca acayip sevinmiştim.2 yada 3 kez bulmuştum.

Birde motor yarışı vardı , zincirli , sopalı rakip yarışçılara vurabiliyorduk.

2 sene önce 50 liraya bir sürü oyunla beraber satmıştım.Ne günlerdi...

İlk oyunu hiç duymadım.

Mumya konusunda aynı derdi çektim.

Resident Evil fena sarmıştı.Günümüz odadan kaçış oyunlarının gelişmiş hâli.

Gran Turismo'da bi gece boyunca oynayıp 150.000 e güzel bir araba yapmıştım.Çok param olursa realdede aynısnı yapaım.

Driver 2 menüsünden habire üstteki seçeneği seçersen oyuna görevli olarak başlıyorsun.İyiki görevli oynamamışsın.PS'i kırabilme ihtimali var.

Winning Eleven'dan zevk alamadığım için arkadaşla değiş-tokuş yapmıştık.

Uçak yarışını hatırlayamadım.

Jip'i de hatırlayamadım.

Araba savaşı "Twisted Metal".Elimdeki CD'de 4'lü seti vardı.Favorim Twisted Metal 3.Bide çok sonradan bunun uzaktan kumandalı arabalarla oynanan versiyonu çıkmıştı.

GTA2'de tankı keşfetmem çok büyük bir adımdı .Hiç durmadan yollardan gidersen kazandığın parayla 2.bölüme geçiyorsun zaten.Tank haritanın Güneydoğu'sundaydı.

Motorlu kapışmayıda hatırlayamadım.Sana olan yanıtlarım bu kadar .Birazda kendimden bahsedeyim.

Vagrant Story'de bayağı ilerlemiştim.Bir yerde Prens ve 2 adamı geliyordu.Adamlara her vuruşum 1HP, 2 HP gidiyor.Onlar da bana vuruna 1HP,2HP falan gidiyordu.Canlarımızda yüksek zaten.Devam ettirsem 2 saat falan sürcek.Kapattım oyunu orda .

Crash Team Racing'de güzel oyundu.Adventure'ı canım sıkıldığı zaman bitiriyodum.Arkadaş falan olunca Battle modunda kapışıyorduk.Kendi mapleri yetmeyince hile ile 4 yeni map getirmiştik oyuna.

Medal of Honor .Birinci oyunun sonunu getiriyodumda, bunun "Underground" diye 2. oyunu var.Allah üretenin belasını versin.Kaç tane gamepad gitti onun yüzünden.

Ekleme =http://www.facebook.com/group.php?gid=116661995012604 [Ölmeyen Playstation 1 Oyuncuları]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 11 Nisan 2010; 9:46:17 >

• bende ps1 in küçüğü değil büyüğü var halen çalışıyor wining eleven oynuom :D
    koskocaman bi ps1 :D ayrıyetten6-7 yıllık
  • şu arabalı olan crash,,, önüne bogalar falan cıkıyo kütükler falan o galiba :D
    onu internet cafede oynadım ben
    ps1 komşunun vardı
    gidip oynardık arada maç yapardık
  • crash i indiriyim bende oynıyım azcık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

hala laptopta oynarım şunu..

PS 1

Hiç bir oyun şu oyunun yerini tutmuyor
  • Zamannda CTR'yi ne oynardım ya Arkadaşlarla filan turnuvalar. Oynamadığım bölüm girmediğim yer yoktu. Bütün ayrıntılarını öğrenmiştim CTR'nin. Süper bir oyun.

Bir de Carmageddon oynardım.
  •  PS 1

• quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

quote:

Orijinalden alıntı: cellocan

crash bandicoot 2 cortex strikes back ve warped var elimde emulatör istemeden oynayabiliyorsun save seçeneği felan kolaylık sağlanmış istediğin yerde kayıt edip ordan load yapabiliyosun ilgilenirsen

link;
    crash 2
    http://rapid.share.com/files/159880426/CB2CSB.rar

crash 3
    http://rapid.share.com/files/159883927/CB3W.rar

saol kardeş 3. oyunu indirdim. kuzen gelince açar nostalji yaparız

başka böyle oyunlar varmı ya indirdik tıkladım direk açıldı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.