Şimdi Ara

proxyfirewall nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar euko indirdim.ancak nntgamenin türkiye lisansı olmaması sebebiyle oyuna giremedim.proxyfirewallda üstte session log,rules,private proxies,open proxies,manual proxies var.altta log connections save log clear log var.nasıl ip alırım nasıl uygularım yardımcı olabilecek var mı?alınan ip uygulamayı daha önce gördüm ama ip almayı göremedim.yardımcı olursanız sevinirim.

• Knight Online Europe bu konunun ilk sayfasına bakarsan sorduğun sorunun cevabını bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3Bakteryy -- 8 Kasım 2011; 12:52:26 >
  • arkadaşım sen bence hiç onunla uğraşma :D
    hotspotshield programını indir. Google'a yazıp aratırsan free versiyonları var. İndir ve kur. Saat'in yanında simgesi çıkıcak. Simgesine sağ tıkla Connect/ON tuşuna bas. Internet sayfası açılıcak, biraz bekleyeceksin. Connected yazınca yeşil yazıyla işlem tamamlanmıştır. EU Ko ya artık girebilirsin. Ve türk ip'lerine kapanmış olan diğer sitelere vb. şeylere de giriş yapabilirsin ;)
  • @brN42
    Valla sağolasın ya proxyfirewall ile lag oluyor diye oynamıyordum , bu yöntem baya kolay geldi lagda olmazsa 10 numara olacak .
  • hot spot shield ile oynayamazsınız 5 dk ya bi dc alırsınız !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.