Şimdi Ara

Proxy sunucusuna baglanilamiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba pc'nin ana ekranindan windows kullanicilarini sectigim kisimdan kendi hesabima girdigim zaman google chrome'a tikliyorum ve sorunsuz butun sitelere girebiliyorum fakat diger windows kullanisindan girdigim zaman google chrome hicbir siteyi acamiyor. "Proxy sunucusuna baglanilamiyor" uyarisi veriyor. Hicbir sorun yokken durduk yere oldu acaba neden olmustur nasil duzeltilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Merhaba pc'nin ana ekranindan windows kullanicilarini sectigim kisimdan kendi hesabima girdigim zaman google chrome'a tikliyorum ve sorunsuz butun sitelere girebiliyorum fakat diger windows kullanisindan girdigim zaman google chrome hicbir siteyi acamiyor. "Proxy sunucusuna baglanilamiyor" uyarisi veriyor. Hicbir sorun yokken durduk yere oldu acaba neden olmustur nasil duzeltilir?

O kullanıcıda proxy ayarları yapılmış bu adresteki adımları yaparak ayarları sıfırlayın:http://support.microsoft.com/kb/2289942/tr

• benzer bir sorun bende de olmuştu ama ben bu ip değiştiren programları kullanmıştım programı silince internette gitmişti istediğim ayarı yaptım cmd ye ipconfig le başlayan kodları da yazdım ama gelmedi internet. Sistem geri yükledim. Sen de böyle bir program kullandın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

benzer bir sorun bende de olmuştu ama ben bu ip değiştiren programları kullanmıştım programı silince internette gitmişti istediğim ayarı yaptım cmd ye ipconfig le başlayan kodları da yazdım ama gelmedi internet. Sistem geri yükledim. Sen de böyle bir program kullandın mı?

Kullanmadım. Hotspot kullanıyorum uzun süredir ama hiç bir soruna neden olmamıştı ilk yüklediğimde.
  • ben programı yükledim sonra proxy değiştirdim sonra da kapattım programı sildim. Kapatıp açınca bilgisayarı internete giremedim sistem geri yükledim internet geldi ayarları bozabiliyor o programlar ama tabi kullanıcı hatası da olabilir. Ben direk kapatmasam belki eski ayarlarına dönecekti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN'e bağlanamıyorum (TurkNet)
    5 yıl önce açıldı
    idm proxy ayarları?????
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.