Şimdi Ara

ProTuber satın alma hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bu programı indirdim.kullananlar biliyodur, program hakkında acıklama yapmıyorum.
    Sınırsız video indirmek için programı 3.59 a satın aldım.
    İPadi saticam diye cihazı sıfırladıktan sonra programı tekrar kurmak zorunda kaldım ama daha önce uygulama içi 3,59 a satın aldığım (sınırsız video indirmek için) unlocku tekrar satın almamı söylüyor?
    Yani cihazı her sıfırlamada tekrar tekrar bunu satın mı alacağız? Kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ayarlara girersen orada restore purchased item diye bir seçenek var ona bastıktan sonra tekrar itunes sifreni girmeni istiyecek ve full sürüme geçicek.
     ProTuber satın alma hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 8 Eylül 2013; 1:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim, söylediğiniz gibi yaptım sorunum çözüldü.

• Hocam bir soru daha sormak istiyorum.bu uygulama açıkken ekranı yatay çevirdiğimizde uygulama dönmüyor, bunun bir ayarı varmıdır?
  • uygulamadan atıyor genelde 5 dk sonra fln alma bence
  • Aynen uygulamadan atma sorunu var

• Zaten satın aldım ama normalde 4-5 videoyu aynı anda indirdiğimiz vakit atıyor.onun dışında atma yok rutin kullanabilirsiniz.atma yorumlarına pek aldanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam protuberi kullanıyorum ben her 5-10 dk da bir atıyor

• Bende genelde indirdiğim videoları arka fonda oyun oynarken dinliyorum.3 gun oldu atma sorunu ile karşılaşmadım.4-5 videoyu aynı anda indirme dışında.bakalım karşılaşırsam buraya yazarım yine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.