Şimdi Ara

PROTON GEN 2 nasıl bir araçtır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
36.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • değerli arkadaşım gen 2 yi bilmiyorum ancak bende 2000 416GLXİ var ve aracıma her bindiğimide (Maşallah) koç ailesinin şimdilerde de doğuş grubunun ülkeyi nasıl soydurduğunu anlıyorum.
    inanırmısınız o proton diye aşağılanan araçta ABS klima yı geçiyorum 2011 fiesta full de olmayan arka frenler disk + clarion marka 6 hoparlörlü(hoparlörlede clarion) müzik sistemi standart . kadife koltuk döşemesi fermuarlı olup çıkarılıp yıkanıyor. yine paspasları kadife altı kauçuk hepsinde de proton yazıyor.(şimdikiler gibi bayinin kapısından çıkarırken uyduruk 15 tl lik plastik paspas değil) ha birde tüm kapıların biniş pervazı kaplamalı.
    ha bunları niye yazıyorum bunlar ayrıntı ve kalitenin göstergesi.
    inanın dün arkadaş almış yeni accent era; yani bir araba bu kadarmı uyduruktan yapılır. bizim aracın tüm kokpiti dolgulu yumuşak plastikten hyundaininki tahta gibi sert plastikten.

    o yüzden bir arac alırken biraz kaliteye bakın. bu arada maşallah 8 aydır bende tık demedi. unutulmamalıki en iyi araba sorunsuz olan arabadır.




  • ben 2 yıl 415 e bindim inanın o paralara gidip şahin alanlara şaşıyorum.arabayla kaza yaptım accent le inanın benim tampon kırıldı ve kaput kalktı ama araba hala çalışıyordu.accetn çekiciyle gitti.gen 2 leri bilmem ama 98-99 modeller taş gibi.ve bedava çalışıyoo lpg 2 tl olmasına rağmen şu ande şehir içi 165 krş yakıyo hangi fiat araba bu kadar yakar
  • proton şuan türkiye.de yanlış ellerde olmasaydı iddia ediyorum en çok satan araçlarda ilk 3.te olurdu.ama malesef Türkiye distribrütörü beş para etmez.yoksa araçlarını kullanıp da şikayet eden çok az.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj appıah


    quote:

    Orijinalden alıntı: catalyst

    Burada cok konusuruz ama size suren birinin sorularinina cevap vermesi ve tavsiyeleri lazim ki forumda hic gen-2 kullanicisi var mi bilmiyorum.

    vardı hatta bi tanesi kaza yapmış bir farı 130 tl mi neydi kızıyordu kendi kendine


    kaza yapan arkadaş bendim far da 250tl idi.
    konunun linkide bu :http://forum.donanimhaber.com/m_42380567/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42380567

    ben parça fiyatından değil. kasko şirketinin anlaşmalı olduğu servisten şikayetçiydim. konuyu hatırlayan adam böyle hatırlıyorsa görüp geçen ne diye düşündü çok merak ediyorum

    Gen-2 fiyatının üstünde bi arabadır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: matgab

    bu tür markaların türkiye temsilcisi uyanık esnaflarımız aracı ucuza satıp parçadan köşe olmak istiyor!!!! Bu bir gerçek!!!!

    Chery hakkında proton hakkında biraz nabız yoklayın hep aynı kafa esnaflar elindeler. Ucuz satış fiyatı ama pahalı yedek parça!

    Aslında proton markasını çok severim aramızda bir çok yaşanmışlık var fakat ülkemizde bu caaanım marka hiç ama hiç hak etmediği satıcıların eline düşmüş... Ulumotor denen aciz bi okadar vurdum duymaz bi okadar esnaf kafası olmayan çok garip bir şirket...
    Halbuki bu marka zehir gibi.. Lotus adamların malı, 100% proton markası! Mitsubishi proton dan model satın aldı, exora adında mpv yi aldı karşılığında Lancer tabanını verdi yakında Waja adında satılacak...

    gel gör ki ülkemizde yanlış eldeler......





  • Proton'un çoğu modeli tam fiyat performans araçlarıdır. Atıyorum 98-99 416'da hava yastığı, kapı içi çelik barlar, hidrolik direksiyon ve debriyaj, 4 elektrikli cam, klima gibi donanımlar standart geliyor. Gayette sağlam araçlar. Motor ve şase Mitsubishi'den alınma. Carisma, 323 gibi araçlarla ortak platform ürünü ancak gel gör ki bir Şahin parasına alınabiliyor.

    Eğer biniciyseniz, pat diye satmayı düşünmüyorsanız alın gitsin. Kolay kolay üzmeyecek araçlar. Parçasıda pahalı değildir ancak Şahin, Doğan parçası gibi bakkalda bulamassınız.
  • trafik cenavarı T kullanıcısına yanıt
    accent eramı kardeşim ben 1998 yılından beri proton kullanıcısıyım şuan gen2 var turuncu piyasasıda var ilk aldığımda gözler hep üzerindeydi benden protonu merak ednlere tavsiye binici adamsanız alın ama alım satım için almayın elden çıkmaz diye bişey yok çıkar ama beklersiniz he bide bazı cahil arkadaşlar bilmeyenler yedek parçası yok diyor hikaye istanbulun heryerinde bulursun çıkmasını sıfır istiyorsan onuda bulursun ellerinde yoksa bile en geç 2 güne gönderiyolar
  • böyle seri bi araba zor bulursunuz arkadaşlar bu fiyata çok seri bir araç
  • Merhabalar çok eski bir soru ama faydalı olur diye yinede yazmak istedim.
    2009 Proton Gen 2 Medium Line sahibiyim. Bu benim 8. aracım yıllardır hayalimdi sonunda nasip oldu tam istediğim renk istediğim şekilde. Meğerse ben bu güne kadar araba binmemişim. (toyota corolla efsane kasa, logan, reno clio 2012 mod. fort fiesta, kia shuma, marea,....)
    Çok memnunum yakıtı olsun, yol tutuşu olsun konforu olsun kesinlikle tavsiye ederim.
    Petrolde, markette ışıkta insanların dikkatini çeken bir araba. Hemen herkes ilk olarak parçası varmı diye soruyor valla öncelikle ihtiaç duymuyorum ki internet diye birşey var sipariş verince yarın elinde. Sanayide ustalar anlıyormu diye soranlar oluyor Japon arabalarından anlayan her usta bundan da anlıyor. Toyotacı bir ustanın yorumu hocam çok kolay bir araba...
    Her kesi dinlemeyin yokşa şahin binersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.